A jesi probo tražiti serial za aktivaciju možda naletiš na neki koji radi
Instaliro windows vista ultimate, i instalacija prosla bez greske,
nakon instalacije windowsa kod prvog restarta racunala, nezeli mi se windowsi vise "DIĆ", stane na Vista boot loaderu 2.1.2 i tu stoji, u cemu bi mogla bit kvaka?
Rijeć je o windows visti ultimate 64 -bit.
Poriktao sam u biosu acpi kontrole. Ali nista...
pomagajte...HVALA
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
A jesi probo tražiti serial za aktivaciju možda naletiš na neki koji radi
UPOZORENJE! POSJETI
MOJBLOG
probal sam s vise instalacijskih vista ali nista, razne varijante...
You Hack me!
hmm...si maknuo stare winse, mislim ne radis u suradnji s još nekim os-om npr. linux..to moze biti slucaj a opet provjeri dal si možda trebao 32 bit inst. xD..mislim to bar znaš hehe
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
ni 32 bit, ni 64 bit ne rade...nemam, čisti format, sve dole, sve particije samo 1 ostaje, jer koristim jedan disk za sprobavanje raznih pizdarijica, a ostale diskove pogasim...tako da bi moralo ic...nerazumijem kaj više napravit
You Hack me!
...jesu to već aktivirani win ili ih sam moraš aktivirati nakon instalacije...
...i jesi li već prije instalirao te iste win (s tog dvd-a) na nekakvo računalo ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
aktivirani windowsi, probo na drugom kompu i rade normalno samo na intel platformi, dok je moja AMD, probal sam na AMD platformi instalirat ih preko virtual pc-a i rade normalno...
You Hack me!
hmm..a ček ti si taj cd skidao il je oriđiđi, jer ako skidaš s torrenta il neznam gdje več može ti biti da neš fali pa da ne rade winsi dobro imao i ja takav problem, probaj skinut novi ili kupiti postojeći, nije sve super i safe preko torrenta![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
dali ima tko vistu koja radi na platformi amd, phenom 9550 black ediion, dfi jr lan party, ostale komponente nisu bitne...ako ima dali bi htio ko stavit torrent..bio bi mu jako zahvalan
You Hack me!
znam da nema, ali to je opet ono ALI moglo bi bit, pa jer ima ko slicnu konfu a da mu radi instalacija pa da ju stavi na torrent, jer ja sam par skinul njih s neta i ne rade, neznam fakat zasto
You Hack me!
pa probaj nać torrent sa bar 90% health-a, pa skinut, traži neke kvalitetne..ako niš drugo probaj s nečijom drugom vistom kome radi na AMD platformi jer je vista rađena za oboje tak da to nebi trebalo imati veze
A da napišeš za pocetak koji komp imaš??
napisano malo dolje bitne komponente matična dfi LANPARTY JR 790GX-M2RS, zadnji update biosa stavljen..
znam da nebi smjelo bit razlike između platformi, ali opet razmisljam jer je taj proc od amda plasiran nedavno, poslje izlaska viste, a nedavno je povučen iz prodaje, neznam razlog zašto je povučen, pa me to malo brine...
probal sam vistu instalirat preko virtual pc od microsofta i radi sasvim normalno...
probal budem neku drugu jos skinut pa vidjet
You Hack me!
Ček, preko virtual pc-a radi? Znači, imaš neki OS na tom kompu? Ako da, probaj izbrisati taj OS (pretpostavka:XP) i onda stavi Vistu...
ma formatiram disk, instalacija na novom disku, jer imam disk jedan koji se nalazi u kompu koji sluzi samo za testiranje raznih programa, windowsa i tak...
a ovaj ugasim odnosno iskopčam, tak da imam novi prazan disk u kompu kaj nema apsolutno ništa gore, osim jedne prazne particije...
You Hack me!
ntfs, kakve veze ima hdd drugi uštekan ili odtekan? to nema apsolutne veze
You Hack me!
ah znam, banalna, uvjek kad te u bilo cemu nekaj muci, muci te banalna stvar...to tak idem...a za ovaj moj problem, fakat nemam rijesenje...
You Hack me!
možda fakat vista zeza, nemam ideje...probaj novu skinut, neš mora biti AKO SI BAŠ SVE FORMATIRAO hehe...a kak ti se onda pokreće virtual pc ak nemaš ništa instaliranog, a cek reko si da imas inst na novom disku .. pa nisu ti možda spojeni u raid...može i to biti nznm...
Stavi opcije u BIOS-u na default...
Da li si imao problema s vistom prije flashanja BIOS-a?
UPOZORENJE! POSJETI
MOJBLOG
koju plocu imas?
koje fucking postavke, sve sam poriktavo, riktal i sve, sve je kak treba bit..
You Hack me!
Bookmarks