Pa možda si negdje ograbo cd ili ti se oštetio.Neznam zbog čega bi tvoj frend mogao to instalirat a ti ne bi.Pogledaj ispodIzvorno postao Ifrit
![]()
pokrenem instalaciju i sve ljepo divno krasno i kod kopiranja fajlova na 49% javi grešku da nije potpuno a frend je s tog cd-a bez problema instaliro sad ne kužim u čemu je problem??
MOJA KOMFA(ako vam pomaže)
win xp home(orginal)
ram:768 DDR
proc:2.4 pentium
grafa:radeon 9600 PRO 256MB
čak sam formatiro disk i niš opet na istom mjestu greška![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Pa možda si negdje ograbo cd ili ti se oštetio.Neznam zbog čega bi tvoj frend mogao to instalirat a ti ne bi.Pogledaj ispodIzvorno postao Ifrit
![]()
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
cd je bez ogrebotine a i prepržio sam ga probo sam cd u dvd romu,pržilici,čak sam ga na disk stavio i uvjek na istom mjestu error
A KAJ SAD TI GLEDAS�
moze biti do hdd sectora... ako si u mogucnosti snimi neki windows i uzmi scan for bad sectors, vjerovatno zbog ostecenog sektora ne zeli da zapise datu tablicu na disk. to se meni dogadjalo mnogo puta.
sad sam testiro u windovsima i ne javlja nijedu grešku koji je dobar prog za čekiranje diska btw maxtor je u pitanju također sam probo instalirat na obadvije particije i uvjek ista greška
EDIT: ovu grešku mi javlja
![]()
Zadnji uredio Ifrit : 25-11-2006 u 22:54
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Da li pokrećeš setup od Viste iz Windowsa XP ili preko boot dvd-a?
Ja kada sam pokretao iz Windowsa XP isto bi se ta greška pojavila, i to čini mi se na istom mjestu kao tebi, ali kada sam ga pokrenuo sa boot dvd-a greška se nije pojavljivala...
Uglavnom, probaj i jedan i drugi način pa vidi. Ali barem možeš biti siguran da greška nije do hard diska.![]()
Da, ako već nisi u svakom slučaju pokušaj bootati DVD i tako instalirati. Ja sam imao isto nekih problema kad sam išao instalaciju iz XP-a pokretati. Nešto s time ne štima, ja kad sam instalirao iz XP-a instalacija je bila doslovno 2-3x sporija, a da ne govorim da je isto stala, baš mislim otprilike na tom mjestu. A DVD je bio u redu jer sam s istoga kasnije napravio clean install, bootajući DVD... Probaj tako, moglo bi čak i pomoći...Izvorno postao mrle
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
neče mi bootat s cd-a a u biosu je sve podešeno za bootanje sad kak napravit bootabilan cd![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Vistin DVD je bootabilan... Kao i CD od XP-a i svih drugih OS-ova... A ako si podesio da ti je first boot device CD-ROM onda bi sve trebalo šljakati... Ako ne jesi 100% siguran da je taj DVD dobro spržen? To što ti komp kod prženja ne javalja grešku ne znači da je dobro spržen. Kad pržiš iso od viste (pretpostavljam da imaš iso...) stavi na najmanju moguću brzinu i koristi neke kvalitetnije DVD-e... Ja sam pobacao masu Traxdatinih, a onda kupio par Verbatimovih i svi su radili bez problema... A DVD mi je i na Traxdatinim spržio bez problema, i ubacim DVD i sve super, ali odjednom neki dio negdje ne radi.. Jedan DVD neće krenut instalaciju iz Windowsa, jedan se neće bootat, a čak mi je jedan DVD radio na laptopu, a nije radio na kompu... Tako da...čuda se događaju.Izvorno postao Ifrit
Moguće da nešto nije u redu ni sa ISO-m koji imaš... Ne znam, isprobaj sve kombinacije. Probaj bootat CD od XP-a, ako to prolazi onda imaš krivca, Vistin DVD... Ako ni on ne prolazi vrati se u BIOS...
probaj nabaviti jos neku kopiju viste..
RoBee
neče bootat sad ovako imam jednu kopiju viste u imiđu i neče zatim sam taj imiđ
"otpakiro" i spržio kao normalan cd i opet neče ni bootat ni instalirat
više sam fakat LUUUUD![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Nemoj ga "otpakiravat" nego ga snimi sa Alcohol-om(čarobnjak za snimanje slika) ili Nerom(Burn image to disc),Izvorno postao Ifrit
a jel vista vrijedna tolikog zezanja??
RoBee
A zavisi... Po mom mišljenju NIJE. Imao sam RC1, RC2 hvala bogu nisam, nešto nije u redu s njime... To ne da sam samo na netu čitao nego uzmite u obzir da ga Microsoft nikad nije pustio u javnost, a i to mi je rekao buraz od jednog frenda, a on je inače Microsoftov promotor neki... Uglavnom, RTM nisam još probao, ne znam hoću je uopće skidati, nešto se ovi iz MS-a prijete da će gasiti ilegalne Viste... Sad, možda je smiješno, ali budimo realni, zar je teško?... Kao da nemaju na desetke backdoora, i samo da nalete na vaš serial koji je recimo na blacklisti i opa... Ode Vista... Hoće li to biti u praksi ili ne, nemam pojma, ali ja bi sačekao dok to malo krene pa tamo kad izađe baš retail Viste, dotad će valjda već netko pouzdani crack smisliti...Izvorno postao robee
Uglavnom, RC1, mislim da se isplati bar za probu, RC2, ne preporučam, nisam probao, ali čujem da je dosta loša... RTM.. ha tko ga ima, blago njemu, ali ja još nisam za prelaženje na to, bar ne kao primarni OS...
Ja imam RTM verziju i sve radi... Ta verzija se može registrirati s product key-em od RC1, samo treba prekopirati neki file sa RC1 verzije i normalno aktivacija prolazi, čak i Windows Update radi
Normalno, ne koristim ga kao primarni OS, nego više za isprobavanje stvari.
Meni kod Viste ne radi VMC![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Meni se ne svida u RTM verziji sto se ne moze mijenjati ip adresa,a kao program je izuzetno stabilna!
Kako misliš ne može se mijenjati IP adresa?Izvorno postao zoka
Bookmarks