1. dolazne sms poruke mi sprema na sim karticu gdje ih moze stati samo 30, a odlazne na memorijsku gdje ih moze stati 500. Mogu li podesiti da i dolazne sprema na memorijsku?
2. kako spremiti hack postavke dobivene s nakon podesavanja *#0002*28364# tako da se ne resetiraju kod svakog gašenja mobitela?
- Primjetio sam opciju camera tuning ON/OFF, default je off, što je bolje? Testirao sam slikajuci, ali moram priznat da nisam uocio razliku.
- takodjer sam primjetio opciju batt temp., a prvi podatak mi djeluje kao % napunjenosti baterije. Mogu li vidjeti % napunjenosti bez da idem u testne opcije (kao sto se moze kod se)?
3. Primjetio sam da postoji izbor 5 načina vibracije kod zvona i 3 nacina kod poruke, kako pogledati koji je koji bez da moram svaki put zvati sam sebe ili slati poruke?
4. Kad sam ga kupio baterija je trajala 3-4 dana uz dosta razgovora i podešavanja opcija, sad je proslo cca. 2 tjedna i vidim da baterija traje drastično kraće. Sumnjam da mu neka od aplikacija značajno troši bateriju, ali nisam skužio koja. Ili možda pojačavanje zvona (preko test sucelja) znacajnije trosi bateriju?

Odgovori uz citat

Bookmarks