Sa kakvim računalom trenutno pregledavate ovaj thread?
Ja sam trenutno na VIP računalu pa neznam kakav je.
Inače mislim na ono: kakav procesor, kakva memorija, da li je vaš i ostalo.
Sa kakvim računalom trenutno pregledavate ovaj thread?
Ja sam trenutno na VIP računalu pa neznam kakav je.
Inače mislim na ono: kakav procesor, kakva memorija, da li je vaš i ostalo.
btw. Mislim na ono VIP računalo u vip centru![]()
![]()
![]()
1,6 ghz overclocan na 1.88 sa 256 ddr, jadna geforce 2 titanium 64 ddr, monitor samsung syncmaster 755DFX maticna standard 845 ultra 4x agp
chevapi for men
ja sam na forumu uvjek doma.... 2.4HT,512mem. samo moj![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
P4 2.0
512 DDR-a
ati radeon 9000 128MB
samsung 19''
hard 80GB
uskoro dolazi
DVD-RW
hard 80-120GB
i naravno moj!![]()
Zadnji uredio bigboss : 06-03-2004 u 00:05
1.8Ghz,512DDr, imam ful jadnu grafičku ( radeon 8500), neki AOC lcd i nemam pojma šta još hoćete znati. Nego mene zanima koliko košta i di se najjeftinije može nabaviti ful dobra grafička i ful dobar gamepad?
Wasssssuppppp?
dobar komp cyber svida mi se graficka, monitor i tastatura ti je hebacka![]()
chevapi for men
650 mhz, 8 mb grafička, 64 mb rama...evo pa se smijte... al kad si ja kupim mašinu...
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
vjerovatno win 98jer trebash imati barem 128 mb da radi xp ... ali dobro za net i predobro
chevapi for men
pa naravno da je win 98. ma dok radi ja zadovoljan. bitno da mogu na net, koristit word, photoshop, powerpoint i gledat DVD-ove...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...i igrati hobosoccer...
...ja sam trenutno na Athlonu 2400+,256MB RAM_a,GeForce2fx5200.....XP-pro
....doma P-4 1.85GHz ,256MB....XP-pro....
XP2800+ @2300Mhz
2X256mb Kingston HiperX
GeForce 3 128mb (namjeravam kupit onu mašineriju od 9800XT)
Win XP naravno
@Dark kaj nisi u vipovom računalu mogo otići Control Panel/System?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
p4, 2.4, 512mb, 80gb, gforce4ti4200 128mb
Intel pentium4 2.4 ghz, dignut na 2.66, 512 RAM-a, GeForce mx 440 64 MB, 15" monitor,80 GB harddisk, genius tablet, samo moj! XP pro, naravno...
Ne mora!!! Ja sam na svojem starom imao isto 64MB i radili su mi bez problema.Poslao: kappa
vjerovatno win 98jer trebash imati barem 128 mb da radi xp ... ali dobro za net i predobro
Ne. Mislim da se nemiože ni izaći iz explorera i mislim da nema windowse.Poslao: Hrc
XP2800+ @2300Mhz
2X256mb Kingston HiperX
GeForce 3 128mb (namjeravam kupit onu mašineriju od 9800XT)
Win XP naravno
@Dark kaj nisi u vipovom računalu mogo otići Control Panel/System?
Softver je vjerojatno rađen posebno za vip jer izgleda čudno i na hrvatskome je.
Trenutno sam na svojem 2,4GHz, 512MB DDR333, Radeon 9000 128MB, HDD 15,6GB
No dobro, znači ne može se otkriti
to je nemoguce jednostavno neizvedivo jer on u mora imati 128 da bi radio ... nemozes ga ni istalirati ako je to kod tebe radilo to je 8 svj. cudoPoslao: Dark
Ne mora!!! Ja sam na svojem starom imao isto 64MB i radili su mi bez problema.
chevapi for men
Nije. Oni napišu da ne može, ali možeš. Meni nije ni "prijetilo" da ne bi radilo i radilo je na kraju.
nek se niko ne uvrjedi al kad vidim kakve ekipa ima zvjeri a dam se kladit da ih vise od pola nezna iskoristit...bez uvrede...o mama mia 512 ramiča ovo ono...
@cyberphere ne kupuj gotove kompove to ne valja.
ja iam 1.4 t-bird 128+256 cache , 256 pc2100 hyundai rama
, vga gforce 4 mx 440 64 sd , mb fic amd761 chipset , creative 12/40X dvd rom , samsung cdrw 40/12/40 , hdd 40 gb wd 7200 ata100 , i modem sa rockwellovm čipom zato tak dobro pisem)
Poslao: Hrvoje xyz
nek se niko ne uvrjedi al kad vidim kakve ekipa ima zvjeri a dam se kladit da ih vise od pola nezna iskoristit...bez uvrede...o mama mia 512 ramiča ovo ono...
@cyberphere ne kupuj gotove kompove to ne valja.
Ko kupuje gotove kompove?? Sve komponente su pomno odabrane i sam sam ih složio. Ne bi kupovao takve komponente da iz ne znam koristiti
Ja imam xp na starom laptopu koji ima 64 mb ram i 600 mhz i radi bez problema.Poslao: kappa
to je nemoguce jednostavno neizvedivo jer on u mora imati 128 da bi radio ... nemozes ga ni istalirati ako je to kod tebe radilo to je 8 svj. cudo
Bookmarks