Pa za to i služe da se lome
Pa za to i služe da se lome
Mostovi okruga Peščenica
mislim da takve skupe tipkovnice nisu za ljude poput nas, koji se stalno zivciramo![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pa po stolu mozes, po tipkovnici nemoj![]()
Šta?! 1700kn za tipkovnicu?! Jeli od zlata kojim slučajem? Bez veze je kupovat sve u kompletu. Recimo kupiš neku dobru tipkovnicu za max 500kn i dobar miš (MX500 preciznije) za 350kn i duplo je jeftinije.Koliko često mijenjaš baterije? Tipkovnica i miš na BT... Mislim, svašta...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
U kompletu se dobi diNovo tipkovnica, Mediapad i miš MX900. I još se dobi bluetooth hub na kojeg se mogu spojiti 6 uređaja istovremeno. Tipkovnicu imam od petka i baterije su još potpuno pune. Bar tako kaže softwarePoslao: Hrc
Šta?! 1700kn za tipkovnicu?! Jeli od zlata kojim slučajem? Bez veze je kupovat sve u kompletu. Recimo kupiš neku dobru tipkovnicu za max 500kn i dobar miš (MX500 preciznije) za 350kn i duplo je jeftinije.Koliko često mijenjaš baterije? Tipkovnica i miš na BT... Mislim, svašta...
Svejedno je to preskupo, pogotovo ako je misliš razbit za dva mjeseca...
Tipkovinica za najviše cca 300 kn i miš za najviše 200 kn i to je najbolja kombinacija.
Pitam se samo dali sa tako skupom tipkovnicom bolje ispadaju slova na ekranu nego sa običnom. Za te novce bi trebala izgledati super.![]()
Mostovi okruga Peščenica
ma trebala bi sama pisat za tu lovu.
za tu lovu unajmis crnca uostalom da ti pise.
I ta Bluetooth tipkovnica ti sigurno ne radi u BIOS-u!!!
Ja imam tipkovnicu za 120kn i bežični miš za 70kn i to mi je dovoljno.
Zanomljivo!!! U BUG-u je bila testirana bluetooth tipkovnica koja nije radila u BIOS-u (za DOS neznam) i za to si trebao klasičnu tipkovnicu. Tobro da sad ova radi![]()
![]()
![]()
1700 kn za tipkovnicu i komplet, zanimljiva cifra ... moja kosta 80 kn jedna od najjeftinijih ali sluzi ko zmaj![]()
chevapi for men
Eto. Za 1700 kupiš Corsair memoriju a ne tipkovnicu.
BTW. baterije ćeš morat mijenjat bar jednom na mjesec. Jel ti šteka, recimo u UT-u?
ti stvarno volis te nabrijane skupe stvari (good for ur parents) ... uzivaj dok mozes ...
chevapi for men
iso ja danas kupit mis.... uzo sam sa sobom 600kn, a mx700 bio za 640kn...... koja nesreca....
Moja je 70 kn i mis od 100 kn.
Kako sam rasipan ...![]()
trenutno nemam inspiracije...
Nemoj MX700 nego MX500. Drugi ti je praktičniji a jeftiniji.
BTW Cyber predajem se![]()
Mislim da je do 700 kn pristojna cifra za tipkovnicu i miš zajedno, a sve iznad toga je pretjerivanje.
Rađe ćeš dati 1500kn za nešto što ćeš za par mjeseci slomiti!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks