pa dajte ljudi pri instalaciji xp-a lijepo pise da treba 128 mb da bi radio ...
pa dajte ljudi pri instalaciji xp-a lijepo pise da treba 128 mb da bi radio ...
chevapi for men
radi da al mu treba duze ad se pokrene.
kak mozete trpit sporost........ lolll ja bi popizdio da mi je komp spor....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
I meni su se sporo dizali XP na 64MB rama, Celeron 500 MHz, ali sad...
![]()
AMD 851 MHz, 384 MB RAM, IBM 20GB 7200rpm, GeForce2 MX/MX400, HANSOL 710D
P4S5MG
Intel Celeron 1300 MHz
256 RAM
HDD 20 GB
DVD-ROM
Geforce fx -5200 128 MB
Audio 24bit
15" monitor
XP
Nekom slabo, meni dovoljno!
trenutno nemam inspiracije...
...AMD Athlon 2500+, 1.9GHz;
ATI Radeon 9200 256 Mb
512 Mb RAM
HDD 80 GB
DVD-ROM & CD-ROM
17" LG Flatron T710BH 75Hz(Brightview)
+Labtec Webcam,skener,printer,tipkovnica,miš...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Imam ja na staroj kanti P3 533@600 (matična ne podržava veći OC-ing) sa 192mb rama i vjerujte: Na takvom kompu Windowsi XP nisu poželjni! Koliko vam traje loadanje windowsa? Znate one crtice koje prolaze? Meni je jednom trebalo samo da 3 puta prođe a sad 4. Na starom oko 13
@Hrvoje (imenjače) ja jako iskorištavam snagu svoje zvjeri pa se ne brini. Bez uvrede ali mislim da se kod tvoje nema više ništa iskoristiti
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Ja imam zvijer Duron na giga, 384 ram-a, geforce 2 64 MB, matična epox, pržilica, dvd, zvučna terratec space 7.1, 60 GB hard ibm, 19" monitor lg. Stara konfiguracija ali meni radi, ne igram igrice a za sve ostalo što radim obavlja super tako da sada nemam potrebu za novim.
Mostovi okruga Peščenica
meni se 98-ica diže oko pol sata...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pol sata?? Ja ti imam frenda koji ima P1 100Mhz i za nekih 10 sekundi se windowsi dignu!Zbilja bi trebao kupit nekaj bolje, kao što si i rekao. Ali ne vjerujem da baš toliko treba...
Da, ali kod hibernatanja. Ovak sigurno ne.
pa dobro dizanje windowsa vise ovisi o instaliranim programima nego o jacini kompa...
pa dobro nije baš pol sata, ali meni se čini ko vječnost... treba jedno 2-3 minute...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
puuno brze se ti se dic ak hitis jednu plocicu memoriju unutra, ako je uopce prosirivo.... taj tvoj stari laptop....
@imenjak ja nikad nisam ni reko da ja mogu sta vise izvuc iz ovog svog nego kaj sad izvlacim.nit sam konkretno tebi reko za komp,nego sam reko da mnogi imaju jake kompove a neznaju ih iskoristit.nekom ko zna je i moj bivsi t-bird na 900 i 128+64 rama na viakt133 maticnoj dost da radi sve isto ko neki tatin sin @ 2.5 , 512 rama . via 1200 cipsetu![]()
Jesi siguran da radi isto? Ne bih se kladio
skoro istoPoslao: kappa
1,6 ghz overclocan na 1.88 sa 256 ddr, jadna geforce 2 titanium 64 ddr, monitor samsung syncmaster 755DFX maticna standard 845 ultra 4x agp
to je on sanjao
dobro kaj ti mozes bolje nego ja na bivsem tom kompu?da mozes igrat zahtjevnije igrice na 1024 i sa 32 bita i na hogh grafikom ja nisam mogo.al jebes igrice.kaj mislis da tvoj winamp svira brze od moga?
velja daj reci koji ti imas komp bas me zanima.
geforce 2? ali magik chip?
Jebeš igrice kad ih nemreš igrat al kad ih možeš... UT2k4 je zbilja zakon igra
Poslao: Hrvoje xyz
dobro kaj ti mozes bolje nego ja na bivsem tom kompu?da mozes igrat zahtjevnije igrice na 1024 i sa 32 bita i na hogh grafikom ja nisam mogo.al jebes igrice.kaj mislis da tvoj winamp svira brze od moga?
velja daj reci koji ti imas komp bas me zanima.
geforce 2? ali magik chip?
meni bar ne pucaju cdi na 80% kad ih przim (ko nekima)
![]()
A moja mama radi bolje gumice za špriherice.
A kaj se svadite ako je netko tatin i kupi mašinu za 15000 kuna sorry onda je ako ništa drugo loš investitor. Ali cijenim ljude koji sa starim mašinama rade i kažu da im netreba bolje jer stvarno jel nam bitno dali nam se windowsi dižu za 24 sekunde ili 36.
Mostovi okruga Peščenica
Bookmarks