Trudit ću se da je ne slomimPoslao: Dark
Rađe ćeš dati 1500kn za nešto što ćeš za par mjeseci slomiti!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mislim da mx500 ima zicu...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Za par mjeseca dereš tenke?Ti ih nosiš 24/7 ili kaj?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
pa trebao si killa reci da ces im donijeti ja stalno tako pa im nikada ne donesem![]()
chevapi for men
ljudi pa kaj ste vi tajkuni a mislim sve to kaj nabrajate je previše novaca, ljudi za te novce kupuju kompjutere
Mostovi okruga Peščenica
Poslao: cyberphere
Ja sve što kupim pošteno i zaradim
Ma svaka čast stari ali previše novaca za nešto poput tikovnice i miša
Mostovi okruga Peščenica
e pa ja ocu mis bez zice. bt mi je ipak preskup, mislim da ce me zadovoljit ovaj sa irc vezom.
a onda ok ako ti tako kazescyb ajd nadji mi neki mis bezicni opticki da dobro izgleda i da dobro sjedi u ruci za oko 500kn max
vidio sam neki microsoftov mislim da je to taj i ful mi je gadan
Ja ti nebi prepručio baš microsoft, imao sam loša iskustva s njihovim bežičnim mišem. Odbijao je poslušnost, letio po ekranu, i pio baterije ko lud. I nije imao punjač, nego su se baterije morale mijenjat... Ja sam ga onda išao zamijenit, drugi je bio isti takav. Onda sam si rekao j***š bežični miš, uzeo si Geniusov tablet, i sad je sve super.
I ja sam imao takva iskustva. Najbolje ti je uzeti MX700Poslao: Gen Mo'Kai
Ja ti nebi prepručio baš microsoft, imao sam loša iskustva s njihovim bežičnim mišem. Odbijao je poslušnost, letio po ekranu, i pio baterije ko lud. I nije imao punjač, nego su se baterije morale mijenjat... Ja sam ga onda išao zamijenit, drugi je bio isti takav. Onda sam si rekao j***š bežični miš, uzeo si Geniusov tablet, i sad je sve super.
NEMOJ UZET MIŠA BEZ ŽICE.Mislim kaj ti ta bijedna žica tak smeta il kaj? Još moraš mijenjat baterije, nije najpouzdanije a skuplje je. MX500 rocks a MX700 za preseravanje
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Postoji Trustov miš koji je bežićni, optički i ima punjač na koji se natakne kad se ne koristi. Morao bi biti u Hg-spotovoj ponudi između 400 i 250 kn, ali ne garantiram da je ta cijena.
da mislim da cu uzet mx700..... netrebam mjenjat baterije.... sam ga mstavim u stalak/punjac i bok. i puno para 'bk' isto tako... al nema veze to su misevi koji traju...
a zica me zivcira.... hebga nekima smeta nekima ne..... freedom is all I want![]()
Btc miš i keytronic tipovnica dečki to je kvaliteta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mostovi okruga Peščenica
..tapecirana tipkovnica i miš,to je ugođaj....![]()
ma najbolje bez misa i tipkovnice... ajd sada svi idite kupit touchscreen.
chevapi for men
Doduše, ja sam uspio potrgat i 2 stola, tak da ni to nije uputno...Poslao: flOorKilla
pa po stolu mozes, po tipkovnici nemoj![]()
Najbolje ti je imati vreću za boxanje sastrane...
![]()
Wasssssuppppp?
Bookmarks