Join Today

Vidi rezultate ankete: Koji operater ima po vama najbolju službu za korisnike

Glasači
62. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • T-mob

27 43,55%
  • VIPnet

29 46,77%
  • TELE2

5 8,06%
  • tomato

1 1,61%
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 89

Threaded View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Operater
    VIPnet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Potaknut stalnim pljuvanjem po agentima službi za korisnike odlučio sam postati ovu temu.

Ja sam jedan od tih agenata i nije mi jasno zašto ljudi uvijek nas krive za svoje probleme, pa mi smo tamo na tim hebenim telefonima da vam pomognemo a ne da vas zajebemo kako vi to obično mislite...

Također mi nije jasno zašto se na nekim postovima također podcijenjuje posao agenta, koliko god volim taj posao, strašno je stresan i zahtjevan, nakon nekoliko godina na tom poslu postaneš vrhunski psiholog zbog pacijenata koji zovu... Čast iznimkama naravno!!!

Ljudi shvatite da smo mi tamo da VAMA pomognemo, mi smo na vašoj strani, a ako se neke stvari koje vi poželite ne mogu napraviti - shvatite da su to procedure protiv kojih mi ne možemo iako ćemo ako ste normalan korisnik s druge strane linije učiniti sve kako bih vam pomogli i izašli u susret.

Isto tako se nemojte ljutiti ak netko nešto pogriješi, zar ima avršenih ljudi...

Posebno me živcira kad su ljudi uvjereni da ih operateri kradu - STRAŠNO -

Znam da su službe zaista različite, neke su vrhunske a neke katastrofalne, recite vi kakva iskustva imate u pozivanju službe za korisnike
    Zadnji uredio Inovator : 04-06-2007 u 01:02

Slične teme

1. Vicevi po 'ko zna koji put...
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1585
    Posljednji post: 13-03-2014, 14:39

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove