Bok !!
Evo danas mi došao račun za 3. mjesec, no da krenem ispočetka.
Njihovu uslugu ADSL Traffic počeo sam koristiti 13.02. i tada sam se odlučio za paket FlatMin, par dana prije kraja 02. mjeseca, točnije oko 25.02. otišao sam na korisničke stranice i odabrao novi tip usluge FlatMAX paket koji podrazumijeva neogranicen Internet promet, kliknuo na promijeni tip usluge i sve 5, pojavila se poruka od 01.03. korsnik ste FlatMAX paketa.
Kroz ožujak skinuo sam ukupno 95GB (u međuvremenu sam naravno kontrolirao potrošnju i gore je pisao:
Usluga je aktivna.
Tip usluge: FlatMax.
Pred kraj ožujka, budući da me kroz travanj neće biti baš toliko doma, ponovno sam se vratio na FlatMin paket i opet mi je pisala poruka: od 01.04. korisnik ste FlatMin paketa.
Danas dolazi račun, otvaram kuvertu, kad ono iznos na uplatnici 749,86 kn.
Ak me tad nije strefio herc, ne znam kad bude. Odmah zovem SZK, javlja se neka ženskica, gleda u komp i kaže mi pa vi ste na FlatMin paketu, ali ja joj govorim da sam prije 01.03. promijenio u FlatMAX i da sam se sad krajem ožujka ponovno vratio na FlatMin, za mjesec travanj.
Nakon žučne rasprave, obećaje mi da će mi poslati neki obrazac za žalbu (kojeg vjerovatno neće uvažiti) i što mi sada predlažete !!
Unaprijed HVALA !!
P.S. zaboravih napomenut da su mi nabacili kako sam trebao nazvati SZK da mi oni promijene paket, a onda ne kužim kaj će im na korisničkim stranicama mogućnost promijene paketa za slijedeći mjesec !!

Odgovori uz citat
Bookmarks