Kod mene su jednom bili isti "simptomi" i kada sam zamjenio napajanje je bilo OK. Možda je i preslabo ovo koje imaš.
Imam ovaj problem već dugo vremena Komp mi se jednostavno usred rada resetira.Evo par primjera otvorim fireox upišem google.co stisnem enter i evo ti reset.Dok igram igur odvozim neku stazu pojave mi se rezultati stisnem enter i evo ti reseta jer zna netko u čemu je probelm.I još nešto prije 4 dana crklo je napajanje pa smo mislili da je do toga ali i s novim napajanjem isto.I nešto što mi je naj gore.Ostavim desktop bez ikakvih programa otvorneih idem pišati vratim se windowsi se dižu u čemu je problem
![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Kod mene su jednom bili isti "simptomi" i kada sam zamjenio napajanje je bilo OK. Možda je i preslabo ovo koje imaš.
teško moja konfa jeIzvorno postao Dark
amd ahtlon xp 2000+
ram 768 sdram
napajanje je 400wati-mislim da je dosta
graulja ati 9000 128 ddr
neznam u čem je problem
možda zbog harda, meni se gasio otprilike svakih 10min, najbolje u neki servis da diagnosticiraju kvar
- Red-Gsm.net -
Može ti biti hard, RAM ili matična. To bi trebalo provjeriti. Najbolje otiđi do servisa![]()
problem dakle moze biti softwerske i hardwerske prirode.
za pocetak skeniraj kompjuter od viruse, spywarea, malo sredi registry sa programom za to i tako..
pogledaj u kakvom stanju ti je hard disk http://www.hddlife.com/
ako nije pomoglo, rastavi kompjuter, te ponovo sastavi sve komponente.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
hddlife kaže
health status 56% ok!
performance status 56 exlecent!
na sevis ga ne nosim jer će reći hiti to u smeće i kupi si novi jer će servis koštati više nego komp
komp je sređen (defregmntacija diskeeper 11,antivirus pc-cillin 2007, antispyware avg-antispyware 7.0.0.50, registry Advanced System Optimizer)sve sređeno neznam više to da radimk.Komp sam prije 5 dana skroz ali baš skroz rastavio očistio ventilatore i tem proca je 50 što je idealno za moj athlon xp provjerno
temp harda je oko 38 varira oko te temperature
i još da napomenen da sam jučer imao 6 restarta unutar 2 sata jer ima još koih prijdeloga
i hvala na ovim
jesi provjerio temperaturu procesora ako ti se procesor pregrijava onda ti se isto može resetirati
čitaj goreIzvorno postao LORRY
temp je oko 50 čitao sam na forumima da je to ok za moj proc
mj proc je athlon xp 2000+
na amd-ovoj stranici piše da moj proc može zdržati 80 stupnjeva a da mu niš ne bude
evo i na kanti od mog starog je počelo kenjati....al ja odo na teren pa ne moram mozgati o tome....
ugl...ciljam na Čajna napajanje....
Edit: ev...isčeprkao sam jednu pločicu rama, dao psu da se igra i sad radi ko ura
Zadnji uredio V3rt!g(o) : 13-11-2006 u 00:02
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
dobio sam blue screen evo štko kaže
bla bla bla
BAD_POOL_CALLER
stop:0x000000c2 (0x00000007,0x00000007,0x00000cd4,0x00800000,0xf00 05c60)
malo sam gledao i izgleda da je ram otišao ali jer imate još nekih riješenja
meni se isto tako resetirao jer mi je bila memorija rikla,mozda ti je vent od proca prljav pa ga ne hladi dovoljno i sa tim sam imao problema,ocisti ga i mozda popravis
očiščen je prije 4 dana temp je oko 50 normalno za moj procIzvorno postao Rvs_Gamer
athlon xp 2000+
evo idem testirati memoriju sa mem86
Bookmarks