Kao što sam napisao u nazivu,bilo šta da radim stalno mi ušteka onako jednostavno samo se zamrzne,šta tu nije u redu od hardwera????![]()
Kao što sam napisao u nazivu,bilo šta da radim stalno mi ušteka onako jednostavno samo se zamrzne,šta tu nije u redu od hardwera????![]()
Ako baš ništa ne piše kod ponovnog paljenja, moglo bi hlađenje biti krivo.
Evo sad puštam samo pjesme jedno sat vremena i ništ,a od čega hlađenje bi moglo bit krivo.Prašina nije kriva očistio sam ju jučer,od grafičke hlađenje nije krivo,jednino možda od proca,i jel bi pomoglo ako bi kod proca stavio malo one sive masti za hlađenje
kolika je temperatura procesora? skini motherboard monitor pa vidi
Odakle da skinem,ajd mi daj direkt link zato da bezveze netražim pa da mi ušteka,sad mi svakih jedno 10 min ušteka
evo nadam se da pomaže
Kolka max. smije bit temp. ako imam proc:Intel Celeron "701"MHz iliti pentium 3
Teoretski 80CIzvorno postao zeus
U praksi bolje sto vise ispod 60CMa to tvoje cudo od 701 se ne bi trebalo grijat vise od fena osim ako nije neko jaako lose hladjenje sredjeno.
A sto se stekanja tice, moze biti 100 razloga, prvo sredi hardware od hladjenja kao sto ti je cybersphere rekao, ako ne upali probaj totalno na novo reinstalirati sistem.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
E i gdje mogu vidjet na kompu koja mi je matična
Sto se maticne tice, raskopas komp i procitas sa same maticne, broj, ime ili kod, po kojem je onda pronadjes na netu! Ako na ploci ne pise, znaci da je teska no name-ka i da je kao prvo nisi trebao kupiti! U tome slucaju sa neta skines program koji se zove Sandra, instaliras ga, a on ti napravi check konfiguracije i da ti predetaljne informacije o svemu sto te o tvome kompu ikada moglo zanimati!
Sto se hladjenja za proc tice, Provjeri temperaturu CPU i brzinu okretanja coolera, ako imas tu opciju, ako ne otvori kuciste i pogledaj da li se cooler okrece kako bi trebao! Ako ne, kupi novi! Ako da probaj ga skinuti, ocistiti, ocistiti proc i kontaktnu povrsinu coolera od paste i staviti novu, po mogucnosti kupi keramicku (cca 35kn)!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
taj se proc stvarno ne bi smio preveć grijati...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nebi vjerovao da se moze tako grijat! Pazi, imali smo konfiguraciju od >>200mhz<< sa pasivnjakom (a pasivnjak za barem 50W, dusu dao za pojacalo). Ej to se cudo tako peklo nakon 10-15min rada. Mi smo plakali od smjeha, i u cudu gledali... Sta ti je tehnologija
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@niten taj motherboard monitor mi ne podržava moju matičnu
jesi siguran? ja imam zm6 koja je aktualna od pojavljivanja prvih celerona(nekoć davno....) i podržava je. evo,tempratura celerona 366 @458 mhz je 41 stupanj. vič iz veri gud,s obzirom da je overclockan.
uzroci ti mogu biti:Izvorno postao zeus
loše napajanje
previsoka temperatura
krivi driveri, OS
manjak RAMa
nekompatibilnost HW komponenti (npr RAM i grafulja)
to su najčešći uzroci, govorim iz iskustva.
ponekad recimo pomaže nešto banalno kao dizanje default postavki BIOSa, a nekad nema ništa bez ulaganja.
poštovanje
Nevjerujem da je zbog softa zato što mi je samo odjednom počeo a prije nije,sutra idem kupit onaj neki set za hlađenje proca(mast,kuler,ono hladno željezo)
...malo mi je zapelo ovo za oči - jučer sam ga očistio od prašine - da slučajno nisi olabavio kakav kontakt na kablovima?
Bookmarks