možda je i monitor jel kad si izvadio grafičku na motitoru treba pisat NO SIGNAL... probaj spojit kom na drugi monitor ili na TV ako imaš TV out zatim u biosu provjer temperaturu kompa jel ili ti se pregrio ili je monitor...![]()
![]()
![]()
ovako jučer sam išao upalit komp i kad sam uprio tipku za paljenje otišao sam se napit kad sam se vratio onaj ekran di imaš opciju za ući u bios mi je blokao. Znači nisam mogao ući u bios niti isključit komp osim restartom. mislio am da je do biosa pa sam ga isključio iz struje i izvadio cmos bateriju na 10min i vratio je. kad sam ga upalio čak mi nije došlo do onog ekrana.Monitor se nije ni upalio.Pa sam počeo s isprobavanjem. Prvo sam izvadio ram i komp mi je počeo zujat tri duga beepa. kad sam izvadio hard nije se ništa događalo pa sam mislio da je do njega ali kad sam ga zamjenio sa starim isto nije radilo. Pa sam onda izvadio grafičku i bilo je isto koda je grafa unutra (nije došlo do onog ekrana od matične iako je svjetlila zeleno i crveno svjetlo na kućištu).
Proc nisam vadio.
Konfa je
P4 2.4 nije OC
1gb rama
GeForce 4200 ti
Asus P4xxxx
vjerovatno je do grafe ali nisam siguran želim stručno mišljenje
e da i grafin ventilator luđački zuji kad uključim komp
možda je i monitor jel kad si izvadio grafičku na motitoru treba pisat NO SIGNAL... probaj spojit kom na drugi monitor ili na TV ako imaš TV out zatim u biosu provjer temperaturu kompa jel ili ti se pregrio ili je monitor...![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ova izjava mi ne sjeda u glavu...nikako lolIzvorno postao Hacker
Ili imaš još jednu grafu na matičnoj?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
nemam još jednu grafu a na monitoru i piše ono kad ištekam ali ću ipak probat s televizijom
evo odnio sam ga na servis sutra će dći rezultati a problem ukratko izgleda ovako
Upali se,svjetlr LED-ice,nema slike na monitoru
Grafička osla.
![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
nemora bit![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ifrit ti si u paravu niti je grafička ni matična neg procesor izgleda da su se dva konektora na procesoru iskrivila i da se zbog toga sve pokvarilo kaže serviser da je sreća što se nisu dirali da jesu crkla bi i matična i sve a jedino procesor nisam provjeravao grrr
ps. kupio sam novo napajanje a s nedjelje mi dolazi
gf 7800 gs
Bookmarks