ja sam dva put do sad igrao i tako tako mi je..a posto sad imam na mobu promet probat cu opet dok mmi neko ne ubije volju-naselje. a to za reklame je stvarno istina na svakom koraku iskoci link
Printable View
Nije losa cuka.
Meni je ona zuto/zelena-crna kombinacija (nije to taj sat, ali slican raspored boja) bila odlicna, no nije ga bilo u Cro..
Al sad imam zabranu kupovanja satova, iducih 2 god..
reko mi stari da sam kao Sanader :notooth:
Pa od kud vama sam pare za te vure? O.o ja sretan ak imam neki sa placa... Ali zato ne nosim satove :notooth:
Kakav sat,pa imam mobitel :D
I meni je takva zelena kombinacija super, ali takvi mi se čine puno skuplji i glomazniji.
Dobro ti je i rekao :p
Ja dobio za rođendan, inače bih možda dao pola tih novaca da si sam kupujem.
Prije mi je bila zanimacija rastavljati satove (uz sve ostalo :D), ali uz ovakav mi to ne pada na pamet :D
Meni se čini normalan.
Osim što me Chrome nekad zeza s prikazom.
Usput, Cionn, ovo kad piše da je vodootporan do 100m- ozbiljno smiješ plivati i roniti s njim (pošto za 200 piše da možeš roniti i s bocom)? Ili to oni pod plivanje podrazumijevaju nešto drugo? :jehon:
Odi pa probaj, tak je najbolje :notooth:
Boli me kičma :-/
Idem pit Neskvik :P
Malo mi Sanader proslijedo love :flame:
Da ti budem iskren, nisam to testirao.
Ovo ljeto cu probat sa jednim na kojem pise do 50m, pa kaj bude, bude.
Inace satovi koje imam i na kojima pise do 100m uredno se tusiraju samnom i perem ruke s njima.
Nista im nije, samo ne smijes zaboraviti zavrnuti onu "krunicu" (najcesce) sa desne strane i onda si miran.
PS: Ti zeleni nisu bas glomazni, naprotiv, oni su jos i najmanji.
Ali zato gotovo svi imaju te neke solarne celije koje im dizu cijenu +200€..
Slobodno ti meni jednu vuru za rojs pokloniš, nebum se ja bunil :notooth:
meni najbolji sat je seiko automatic..uf novi je njami..pozadina mu je prozirna tak da se vidi kako mu kuca srce :D 700 dolara :D
ala kolko tu nisam bio jel postoje uopće moji postovi? :D
pozdrav svima a da budem na temi došao iz birtije zato sam vjerojatno ovdje fali mi ovaj forum kako kažu trijezan misli pijan kaže :D
Jel smijem biti decentno vulgaran? :D
Worktiem... :-/
@Ico, pa otvori je sam. :belj:
baš se probudio uf pozz
Neće valjda da njega optuže za otvaranje aktualne teme :notooth:
Bože, nikaj pametnog u životu... Al ipak sam dobil 5 iz lektire (uzmimo u obzir da je ovo prva petica iz hrvatskog) :flame:
Teta luna, a jel bu delaje ak ju ja otprim? :notooth:
Skullcandy rocks. Steelseries sux.. :D
:notooth: Teta luna se omekšala i otvorila temu :flame:
OT: odem nekaj jest, nisam jel od jutra... A sad sam tek ogladnil :wtf:
Zašto ne?
Baš bi mogli na neku pivu... jedan "reaktor" naručit... :P
Tnx ravilov!!
Kako si se samo sjetio, pa prošlo je više od mj. dana :P
OT: Odoh jest, I'm starving :D
Sad se baba sjetila radit muffine, a nema sastojke :facepalm:
Odem ucit geografiju :-/
ma mucek, ne boj se!!
zajedno cemo pit sokice :D
I ja, ak cem bit tam.. :flame:
Ot: idem po sokic od jagode :)
Ipak skratio i zadržao sat.
Usput se i malo provozao.
Malo puše vjetar, ali ok je :)
Usput i kupio Black Ops.
Igram se sa Galaxyjem. Znam da je to danas igračka naspram ovih kaj vi imate no ja sam zadovoljan :D
Već vrtim Gingerbread gore, proc je oc-an na 720mhz - s'aki bedak ima svoje veselje ;D
Sad ce iskonova nagradna igra :D
Imam 15 godina, a jos nemam remen (onal za lače)... :biggreen:
Malo će potrajati da se skine...
Ozbiljno imaš i ti ili? Daj Steam ime, ako imaš ;)
Makar se moram prvo malo izvježbati :p
Pretpostavljam da je u zagradi trebalo pisati "onak, za čale".
Iako mi nije jasan kontekst :notooth:
Cek, jesi to ti "kupio" ili kupio Black Ops?
Mislim da mi je Steam cion08, ali nisam siguran dali je to taj jer imam 3 acc-a..(ne pitaj zakaj).
Koje ti tocno nije jasno? XD kazem da nemam remen. Nije mi trebal. Sad sam ga dobil :notooth:
Bole me ledja. Opet. Lol... Auch..
El ou el Kako zavrsiti fakultet...
Kupio.
Pa, zar nije da se kod "kupljene" ne može igrati multiplayer?
Nije mi bilo jasno kakve to veze ima s tim što imaš 15 godina :D
Vozi bicikl :)
Primjetio sam da mi se sad, nakon kojih pola godine- godinu aktivnog bicikliranja, držanje poboljšalo (nisam pogrbljen, ni kad sjedim- što mi je prije bilo normalno) i leđa me nikad ne bole (pretpostavljam da je to više do držanja nego samog bicikla, ali pošto je držanje sigurno od bicikla...).
Malo počinje zvučati kao reklama za top shop, ali ozbiljno ti kažem :)
Moze se.
Ima nekih procedura,al se nikada nisam zamarao sa tim.
Znam da mi frend igra MW 2 na "krekanom serveru"
Ma, znam da se MW2 može.
Ali, za Black Ops mislim da još ne.
Ti onda imaš kupljen ili "kupljen" Black Ops?
OT (da ne ispadne da samo o COD- u pričamo...): Skidam engleski za Black Ops. ;D
Pa svi inace vec imaju remene, jedino ja zgoljav ko da imam anoreksiju nemam remen -.-' sad imam xD
A ovo sa biciklom, haj, aj dobro to, al malo je sad zima... A imam bicikl jako los, preskace lanac, zvonca, nogar lupka o pedalu... Planiram skupit pare za PRAVI bicikl, al kad malo pogledam svotu, nekak mi je drazi iPhone... :notooth: ma skupljam za bicikl :D
nabavili smo jos jednu zivotinju i sad se igramo po kuci. usput cekam da se popisa tako da mogu na zenu vikat :)
http://img15.imageshack.us/img15/9514/img0409wo.th.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Fino pašče, Ruse.
Luno, kupio sam one maramice za brisanje naočala u dm-u :)
Zadovoljan sam, ali ništa revolucionarno :p
Smuchac, sad sam primijetio da imaš isti mob kao ja, otkad? :)
ma meni su te maramice zakon. nikakvih mrlja, ociste savseno i dioptrijske i suncane, a u zadnje vrijeme sam s njima pocela cistiti i ekrane xperie i laptopa :D
Uff koliko kavalira imamo na forumu :notooth:
OT: Saznao da me nema u petak u skoli pa krecem lagano sa ucenjem humanih vrednota ^^
hebeš black ops i baciklo, igraj armu 2 :D
http://www.youtube.com/watch?v=xCKsT...eature=related
Ja htio da očistim svoj laptop, ali piše na pakovanju da nije pogodan za LCD i TFT ekrane. U mene je anti-glare ekran pa je baš nezgodan za čišćenje. Da ipak probam s tim maramicama, može li škoditi? :)
Ista je cijena maramica kao i kod vas - čini mi se da si rekla 9.99 kuna? Ovdje su 2.75 KM, to mu ga dođe na isto :) Nekako sam mislio da će nama biti skuplje.
Meni ne zeza ništa, ja baš čuvam telefon :) Ozbiljno, i nakon 3 godine koliko ga imam, izgleda kao nov. Mislim da ga neću mijenjati barem još 2 godine, nekako me je to prestalo zanimati. Nekad sam bio lud i za ovim forumom, a sad sam samo na 'šta radite' i 'koju muziku slušate' temama :D
Sad za ozbiljno, meni je sve ok sa blicom, može se i uključiti i isključiti i staviti na automatic. Žao mi je da se tvoj s*ebao :(
P.S. Svim damama sretan praznik!
Sorry da se nisam ranije sjetio :)
i moj je anti glare pa svejedno derem po njemu s tim maramicama :D
je, i kod nas je takva cijena.
Došel doma, "markali" smo fiziku... I videl sam čofca sa ajfon četvorkom :cry:
Meni netrebaju te posebne maramice, imam majcu i krpicu za naočale (uglavnom majcu :notooth:)
iShit mi je opet unistio slusalice,druge sennheiser,odlucio sam ga prodat,prije nego ga razbijem! :/
Došla knjiga s Amazona :)
Gledam film.
evo dosao doma s posla pojeo rucak(grah za informaciju) i odo na pice :D
a veceras me raduje mlazni pogon
Ajde ipak nemoj. :whistle:
Ajde nebudem... :belj:
Slozil samnfrendici komp prek team viewera (jel ovo neko oglasavanje? Program je besplatan tak da sumnjam xD)
@ points: Hvala! ;)
OT: 38,4 temperature nakon 10 godina. Temperaturu imam jako rijetko,pa se je evo pružila i njoj sad prilika. To mi je jer trenutno nemam auto pa na posao idem motorom zadnjih 5-6 dana.
Eto, i to se moralo dogodit.. Ja ocu temperaturu.. Da budem doma :)
E da se pohvalim, najbolji sam iz matke u razredu, imam 5 (skoro pa sve petice) :notooth: svi se hvalite da ste dobri u necem ^^
Ja sam dobar u baniranju ljudi, wanna test me? :p
A jeste svi nekak ratoborni... Ljubomorni ste jel imam 5 iz matke ;D ak vas nekaj tjesi, iz povijesti imam jedva dvojku :whistle:
lol :D
ince, deca, ja cu vas pocet banirati zbog ljenosti :P
gledam sad bas na temi o zadacama, referatima, blabla kak se gtr zali zbog clanaka na engl koje mu se ne da prevadjati.. fakat ste ljencine zesce postali :D sve sto je iznad C/P postalo je pretesko.
a kad se sjetim da sam ja 90% diplomskog sasula iz glave jer literature jednostavno nije bilo ni na kojem jeziku.. đizas
bilo bi bas zanimljivo da rikne net u erha na jedno mjesec dana, pa da vidimo kako ce se pisati lektire, referati i slicno :rofl:
Kak ces onda djelit banove na ovom forumu ak krepa net? :belj:
Nisam ja ljen, sam mi se neda ucit povijest... ;D
E da, moram posudit Bibliju (kad ju nemam doma :lol:)
@Luna: Kaj ti je bio diplomski?
OT: Lagano pocinjem strebat povijest Međunarodnog odbora Crvenog Križa :geek:
dijelit cu ih live u obliku cuski u medi :D
dipl je bio Prometni odgoj u dj. vrticu. literatura - 0 bodova, osim ako cemo u istu ubrojati letke MUP-a i pjesmicu Cudesna suma :rofl:
srecom pa je dio diplomskog bio prakticni, da me netko natjerao na jos 20 stranica teorijskog dijela, mislim da bih zapalila faks :sotona::diploma:
A to si ti imala X broj tema na izboru pa si tu izabrala ili su ti je zadali?
Meni su to fakat bezvezne teme..
od x ponudjenih tema ta mi se cinila najzanimljivijom za obradit obzirom na prakticni dio. (i bila je, tj njen prakticni dio)
o teorijskom, odn o nabavci literature nisam puno razmisljala dok sam je uzimala. nit me profa na nedostatak iste upozorila pri uzimanju, tek je na prvim konzultacijama rekla da nema literature :D bitch :D
a cuj, tebi je to glupo koliko je i meni pisati elaborate o čipovima :D zato cu ja znat obuzdat na vrijeme trogodisnjaka koji krene razvaljivati elektronske naprave po kuci, dok ces ti zbunjeno gledati kako ih tvoj jednog dana rastavlja na sve sastavne cipove :rofl:
Pa di je problem, samar, dva i mir ;D
Palo mi na pamet da si mogu Clockat iPod... Sad ću ga razorit :bat:
I vidim da paypal omogućava da se pare transferaju na Rvacke račune. WOHOOO! :D
Jel mi se samo čini ili današnji klinci masovno imaju ADD poremećaj. Hebena tehnologija i interneti, eto još jedan razlog zašto ću klincu kupiti komp tek za 15 rođendan. A dotad neka čita knjige.
Fićo, jel možeš molim te napravit Twitter i tam postaj svaki sat vremena kaj radiš?
Uostalom, možeš i na fejsu na statusu.
Da oslobodiš malo temu i da ne moram manje scrollat
Neznam zašto u ovoj temi ne postoji opcija "Hvala".
Stvarno malo pretjeruješ, nemoramo znati svaki tvoj pokret.
Zbog toga mi se i neda ulaziti u ovu temu jer mi se neda svaki dan čitati 5 stranica -.-
OT: Došao mi mali bratić pa sam mu pustio Talking Toma. Svidio mu se :D
Pustite decka,mlad je,shvatit ce...:)
Koga briga za tebe, ajmo radije o tvom autu. http://training.fitness.com/images/s...smiley-003.gif
Svatil sam kad sam videl svoj broj postova O_O pa kud več...
Fakat moram malo smanjit postanje : smajlek koj se srami :
Ma, kad bi ja imal nekog posla, nebi ja tu ni bil na forumu... Neg se dosađujem pa surfam :-/ valjda mi nebute zamerili... Ak već niste :blush:
Rav slusa nightwish?? O.o
OT: SUtra nemoram u skolu, zivjela natjecanja :D
gtr, nema gumba hvala u cetari bas zato sto bi ga fico izmaltretirao do beskraja :D
Drama izasao na voznju danas i nisam greske radio, osim sto mi se slucajno auto jednom ugasilo al jbg malo sam zabrzao s radnjama pa sam falio. No sve u svemu odlicno je ispalo, instruktor je rekao za prvi put da sam odlicno odvozio. :D
odmor nakon odrezanih grančica jabuke,kruške,višnje
čovjek se uči dok je živ...
Dao nešto krvi.
Dobio fora kemijsku :D