Nije losa cuka.
Meni je ona zuto/zelena-crna kombinacija (nije to taj sat, ali slican raspored boja) bila odlicna, no nije ga bilo u Cro..
Al sad imam zabranu kupovanja satova, iducih 2 god..
reko mi stari da sam kao Sanader![]()
Nije losa cuka.
Meni je ona zuto/zelena-crna kombinacija (nije to taj sat, ali slican raspored boja) bila odlicna, no nije ga bilo u Cro..
Al sad imam zabranu kupovanja satova, iducih 2 god..
reko mi stari da sam kao Sanader![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pa od kud vama sam pare za te vure? O.o ja sretan ak imam neki sa placa... Ali zato ne nosim satove![]()
One day, sky went blue...
Kakav sat,pa imam mobitel![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
I meni je takva zelena kombinacija super, ali takvi mi se čine puno skuplji i glomazniji.
Dobro ti je i rekao
Ja dobio za rođendan, inače bih možda dao pola tih novaca da si sam kupujem.
Prije mi je bila zanimacija rastavljati satove (uz sve ostalo), ali uz ovakav mi to ne pada na pamet
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Meni se čini normalan.
Osim što me Chrome nekad zeza s prikazom.
Usput, Cionn, ovo kad piše da je vodootporan do 100m- ozbiljno smiješ plivati i roniti s njim (pošto za 200 piše da možeš roniti i s bocom)? Ili to oni pod plivanje podrazumijevaju nešto drugo?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Odi pa probaj, tak je najbolje
Boli me kičma
Idem pit Neskvik![]()
Malo mi Sanader proslijedo love
Da ti budem iskren, nisam to testirao.
Ovo ljeto cu probat sa jednim na kojem pise do 50m, pa kaj bude, bude.
Inace satovi koje imam i na kojima pise do 100m uredno se tusiraju samnom i perem ruke s njima.
Nista im nije, samo ne smijes zaboraviti zavrnuti onu "krunicu" (najcesce) sa desne strane i onda si miran.
PS: Ti zeleni nisu bas glomazni, naprotiv, oni su jos i najmanji.
Ali zato gotovo svi imaju te neke solarne celije koje im dizu cijenu +200€..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Slobodno ti meni jednu vuru za rojs pokloniš, nebum se ja bunil![]()
meni najbolji sat je seiko automatic..uf novi je njami..pozadina mu je prozirna tak da se vidi kako mu kuca srce700 dolara
![]()
In Jack Daniel's veritas
ala kolko tu nisam bio jel postoje uopće moji postovi?
pozdrav svima a da budem na temi došao iz birtije zato sam vjerojatno ovdje fali mi ovaj forum kako kažu trijezan misli pijan kaže![]()
Seriously?
Jel smijem biti decentno vulgaran?![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Worktiem...
@Ico, pa otvori je sam.![]()
baš se probudio uf pozz
Seriously?
Neće valjda da njega optuže za otvaranje aktualne teme
Bože, nikaj pametnog u životu... Al ipak sam dobil 5 iz lektire (uzmimo u obzir da je ovo prva petica iz hrvatskog)![]()
Teta luna, a jel bu delaje ak ju ja otprim?
Skullcandy rocks. Steelseries sux..![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Teta luna se omekšala i otvorila temu
OT: odem nekaj jest, nisam jel od jutra... A sad sam tek ogladnil![]()
Bookmarks