Uff koliko kavalira imamo na forumu
OT: Saznao da me nema u petak u skoli pa krecem lagano sa ucenjem humanih vrednota ^^
ma meni su te maramice zakon. nikakvih mrlja, ociste savseno i dioptrijske i suncane, a u zadnje vrijeme sam s njima pocela cistiti i ekrane xperie i laptopa![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Uff koliko kavalira imamo na forumu
OT: Saznao da me nema u petak u skoli pa krecem lagano sa ucenjem humanih vrednota ^^
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
hebeš black ops i baciklo, igraj armu 2
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ja htio da očistim svoj laptop, ali piše na pakovanju da nije pogodan za LCD i TFT ekrane. U mene je anti-glare ekran pa je baš nezgodan za čišćenje. Da ipak probam s tim maramicama, može li škoditi?
Ista je cijena maramica kao i kod vas - čini mi se da si rekla 9.99 kuna? Ovdje su 2.75 KM, to mu ga dođe na istoNekako sam mislio da će nama biti skuplje.
Meni ne zeza ništa, ja baš čuvam telefonOzbiljno, i nakon 3 godine koliko ga imam, izgleda kao nov. Mislim da ga neću mijenjati barem još 2 godine, nekako me je to prestalo zanimati. Nekad sam bio lud i za ovim forumom, a sad sam samo na 'šta radite' i 'koju muziku slušate' temama
Sad za ozbiljno, meni je sve ok sa blicom, može se i uključiti i isključiti i staviti na automatic. Žao mi je da se tvoj s*ebao
P.S. Svim damama sretan praznik!
Sorry da se nisam ranije sjetio![]()
Україна
i moj je anti glare pa svejedno derem po njemu s tim maramicama
je, i kod nas je takva cijena.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Došel doma, "markali" smo fiziku... I videl sam čofca sa ajfon četvorkom
Meni netrebaju te posebne maramice, imam majcu i krpicu za naočale (uglavnom majcu)
One day, sky went blue...
iShit mi je opet unistio slusalice,druge sennheiser,odlucio sam ga prodat,prije nego ga razbijem! :/
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Došla knjiga s Amazona
Gledam film.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jfc![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
evo dosao doma s posla pojeo rucak(grah za informaciju) i odo na pice
a veceras me raduje mlazni pogon
In Jack Daniel's veritas
Ajde ipak nemoj.![]()
Ajde nebudem...
Slozil samnfrendici komp prek team viewera (jel ovo neko oglasavanje? Program je besplatan tak da sumnjam xD)
@ points: Hvala!
OT: 38,4 temperature nakon 10 godina. Temperaturu imam jako rijetko,pa se je evo pružila i njoj sad prilika. To mi je jer trenutno nemam auto pa na posao idem motorom zadnjih 5-6 dana.
Eto, i to se moralo dogodit.. Ja ocu temperaturu.. Da budem doma
E da se pohvalim, najbolji sam iz matke u razredu, imam 5 (skoro pa sve petice)svi se hvalite da ste dobri u necem ^^
Ja sam dobar u baniranju ljudi, wanna test me?![]()
A jeste svi nekak ratoborni... Ljubomorni ste jel imam 5 iz matkeak vas nekaj tjesi, iz povijesti imam jedva dvojku
![]()
lol
ince, deca, ja cu vas pocet banirati zbog ljenosti
gledam sad bas na temi o zadacama, referatima, blabla kak se gtr zali zbog clanaka na engl koje mu se ne da prevadjati.. fakat ste ljencine zesce postalisve sto je iznad C/P postalo je pretesko.
a kad se sjetim da sam ja 90% diplomskog sasula iz glave jer literature jednostavno nije bilo ni na kojem jeziku.. đizas
bilo bi bas zanimljivo da rikne net u erha na jedno mjesec dana, pa da vidimo kako ce se pisati lektire, referati i slicno :rofl:
Bookmarks