Zašto ne?
Baš bi mogli na neku pivu... jedan "reaktor" naručit...![]()
Zašto ne?
Baš bi mogli na neku pivu... jedan "reaktor" naručit...![]()
Tnx ravilov!!
Kako si se samo sjetio, pa prošlo je više od mj. dana
OT: Odoh jest, I'm starving![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Sad se baba sjetila radit muffine, a nema sastojke
Odem ucit geografiju![]()
One day, sky went blue...
ma mucek, ne boj se!!
zajedno cemo pit sokice![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
I ja, ak cem bit tam..
Ot: idem po sokic od jagode![]()
Ipak skratio i zadržao sat.
Usput se i malo provozao.
Malo puše vjetar, ali ok je
Usput i kupio Black Ops.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Igram se sa Galaxyjem. Znam da je to danas igračka naspram ovih kaj vi imate no ja sam zadovoljan
Već vrtim Gingerbread gore, proc je oc-an na 720mhz - s'aki bedak ima svoje veselje![]()
Sad ce iskonova nagradna igra
Imam 15 godina, a jos nemam remen (onal za lače)...![]()
Malo će potrajati da se skine...
Ozbiljno imaš i ti ili? Daj Steam ime, ako imaš
Makar se moram prvo malo izvježbati
Pretpostavljam da je u zagradi trebalo pisati "onak, za čale".
Iako mi nije jasan kontekst![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Cek, jesi to ti "kupio" ili kupio Black Ops?
Mislim da mi je Steam cion08, ali nisam siguran dali je to taj jer imam 3 acc-a..(ne pitaj zakaj).
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Koje ti tocno nije jasno? XD kazem da nemam remen. Nije mi trebal. Sad sam ga dobil
Bole me ledja. Opet. Lol... Auch..
El ou el Kako zavrsiti fakultet...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kupio.
Pa, zar nije da se kod "kupljene" ne može igrati multiplayer?
Nije mi bilo jasno kakve to veze ima s tim što imaš 15 godina
Vozi bicikl![]()
Primjetio sam da mi se sad, nakon kojih pola godine- godinu aktivnog bicikliranja, držanje poboljšalo (nisam pogrbljen, ni kad sjedim- što mi je prije bilo normalno) i leđa me nikad ne bole (pretpostavljam da je to više do držanja nego samog bicikla, ali pošto je držanje sigurno od bicikla...).
Malo počinje zvučati kao reklama za top shop, ali ozbiljno ti kažem![]()
Moze se.
Ima nekih procedura,al se nikada nisam zamarao sa tim.
Znam da mi frend igra MW 2 na "krekanom serveru"
Ma, znam da se MW2 može.
Ali, za Black Ops mislim da još ne.
Ti onda imaš kupljen ili "kupljen" Black Ops?
OT (da ne ispadne da samo o COD- u pričamo...): Skidam engleski za Black Ops.![]()
Pa svi inace vec imaju remene, jedino ja zgoljav ko da imam anoreksiju nemam remen -.-' sad imam xD
A ovo sa biciklom, haj, aj dobro to, al malo je sad zima... A imam bicikl jako los, preskace lanac, zvonca, nogar lupka o pedalu... Planiram skupit pare za PRAVI bicikl, al kad malo pogledam svotu, nekak mi je drazi iPhone...ma skupljam za bicikl
![]()
nabavili smo jos jednu zivotinju i sad se igramo po kuci. usput cekam da se popisa tako da mogu na zenu vikat
Uploaded with ImageShack.us
Fino pašče, Ruse.
Luno, kupio sam one maramice za brisanje naočala u dm-u![]()
Zadovoljan sam, ali ništa revolucionarno
Smuchac, sad sam primijetio da imaš isti mob kao ja, otkad?![]()
Україна
Bookmarks