@Luna: Kaj ti je bio diplomski?
OT: Lagano pocinjem strebat povijest Međunarodnog odbora Crvenog Križa :geek:
Kak ces onda djelit banove na ovom forumu ak krepa net?
Nisam ja ljen, sam mi se neda ucit povijest...
E da, moram posudit Bibliju (kad ju nemam doma)
One day, sky went blue...
@Luna: Kaj ti je bio diplomski?
OT: Lagano pocinjem strebat povijest Međunarodnog odbora Crvenog Križa :geek:
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
dijelit cu ih live u obliku cuski u medi
dipl je bio Prometni odgoj u dj. vrticu. literatura - 0 bodova, osim ako cemo u istu ubrojati letke MUP-a i pjesmicu Cudesna suma :rofl:
srecom pa je dio diplomskog bio prakticni, da me netko natjerao na jos 20 stranica teorijskog dijela, mislim da bih zapalila faks![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
A to si ti imala X broj tema na izboru pa si tu izabrala ili su ti je zadali?
Meni su to fakat bezvezne teme..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
od x ponudjenih tema ta mi se cinila najzanimljivijom za obradit obzirom na prakticni dio. (i bila je, tj njen prakticni dio)
o teorijskom, odn o nabavci literature nisam puno razmisljala dok sam je uzimala. nit me profa na nedostatak iste upozorila pri uzimanju, tek je na prvim konzultacijama rekla da nema literaturebitch
a cuj, tebi je to glupo koliko je i meni pisati elaborate o čipovimazato cu ja znat obuzdat na vrijeme trogodisnjaka koji krene razvaljivati elektronske naprave po kuci, dok ces ti zbunjeno gledati kako ih tvoj jednog dana rastavlja na sve sastavne cipove :rofl:
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pa di je problem, samar, dva i mir![]()
Palo mi na pamet da si mogu Clockat iPod... Sad ću ga razorit
I vidim da paypal omogućava da se pare transferaju na Rvacke račune. WOHOOO!![]()
Jel mi se samo čini ili današnji klinci masovno imaju ADD poremećaj. Hebena tehnologija i interneti, eto još jedan razlog zašto ću klincu kupiti komp tek za 15 rođendan. A dotad neka čita knjige.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Fićo, jel možeš molim te napravit Twitter i tam postaj svaki sat vremena kaj radiš?
Uostalom, možeš i na fejsu na statusu.
Da oslobodiš malo temu i da ne moram manje scrollat
Neznam zašto u ovoj temi ne postoji opcija "Hvala".
Stvarno malo pretjeruješ, nemoramo znati svaki tvoj pokret.
Zbog toga mi se i neda ulaziti u ovu temu jer mi se neda svaki dan čitati 5 stranica -.-
OT: Došao mi mali bratić pa sam mu pustio Talking Toma. Svidio mu se![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Pustite decka,mlad je,shvatit ce...![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Rav slusa nightwish?? O.o
OT: SUtra nemoram u skolu, zivjela natjecanja![]()
gtr, nema gumba hvala u cetari bas zato sto bi ga fico izmaltretirao do beskraja![]()
Drama izasao na voznju danas i nisam greske radio, osim sto mi se slucajno auto jednom ugasilo al jbg malo sam zabrzao s radnjama pa sam falio. No sve u svemu odlicno je ispalo, instruktor je rekao za prvi put da sam odlicno odvozio.![]()
In Jack Daniel's veritas
odmor nakon odrezanih grančica jabuke,kruške,višnje
čovjek se uči dok je živ...
Mi6 Black
Dao nešto krvi.
Dobio fora kemijsku![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks