Znali su oni da ces se ti zakucat u zgradu hahah :P
Ajde vjezbaj sad, pa kad naletis na auto, budemo te mi isli sa lopatom skupit :notooth:
Printable View
Pa pitaj svako ljeto, jednog ljeta vise neces bit premlad. :belj:
Vidio sam dok sam bio u NY lika koji se tako vozio medu autima, i nije dugo...
Prolazi pored jednog taksista, koji je otvorio vrata i ovaj je samo preletio preko haha :D
OT: Idem spavat :D
došao s vaterpola prije nekih sat i pol...
opet veselo...
uljepšali mi dan dva interventna koja su tražila da im se u bocu od bistre natoči piva...
no comment... :notooth:
žorži, kod mene u vrticu se ne igra lanca probijanca. moji su tak inovativni da igraju probijanca hop glavom u bazen s lopticama.
a na dnu komad cerade koji ih dijeli od betonskog poda.
hell, yeah.
maknula im bazen s lopticama.
jesam spomenula da jos nit 2 godine nemaju?
yebote, kojeg lanca probijanca?! ovim tempom, moji ce do osnovne skole lanca probijanca igrat tenkom.
pa ti vidi :D
eh, danasnja deca..
da, znam da spamam, i kaj sad, ja sam sef neki kao tu, ja to smijem.
btw, nisam trenutno sposobna, al umoljavam da mi netko iskopa pijane pizdarije topic :D
obratiti pozornost na vrijeme posta. a ja jos legla nisam :D lol
brijem da nit necu :D
nasla neki kanal na astra satelitu s teknjavom :D
i instalirala IM, a nikog tamo nema O.o
strasno.
dajte, ljudi, socijalizacija, i tak to :D
:beer:
ima jos 'ladne u frizideru
@Luna: Nisam na kraju saznao kaj je bilo u 2 ujutro na eurosportu xD
Mislim da je bila snimka SAD-Litva, al nisam siguran.
OT: Ahh, ni meni se nocas nije nesto spavalo...Tek oko 4 sam legnuo :/
A u 8 imao trening woohooo
Kosarku, ali trenutno mi klub ima problema sa placanjem dvorane...
A sad moram kondiciju nabijat jel skoro cijelo ljeto nisam bas puno trcao i tako to.
Pa sam danas u 8 imao 1h trcanja po nasipu i 1h teretane, u Viti kod Bile
I to nije sve, jos me ceka 1 tura trcanja danas :jump:
Nisam znao da košarku igraš...
Lijepo, lijepo :D
OT: Malo roštiljao. Čak je i relativno dobro ispalo, malo je hrskavije- ali meni je ok :D
došao sa sljemena...
lijepo proveden dan...
uživanje...
Kako je meni krasno... Prvo buraz dize paniku da se komp nesmije palit, a na kraju je on na njemu... Dobro, dobro... Bum mu ja to zapamtil :evil:
Ot: sjedim pred kucom i razmisljam kak cu nagovorit tatu da mi upise podatke u apple id... Mislim da ce mi dozvolut :notooth:
Kakvih morbidnih ljudi sve ima..
Idem kroz ulicicu, onako sporo jel razgledavam malo kuce i nisam skuzio tipa koji izazi iz garaze, tj skuzio sam ga, i onako kocim al ovaj ne koci xD
I na kraju me pokupio i priljepio sam se na staklo...
Sad mi je definitivno bajk spreman da ode u smece :/
Zasto nisi zvao policiju? Nemoj da ti moram reć da si ovakav ili onakav... NHF
Ma nisam se htio petljat sa tipom, al je reko da ce platit popravak.
Misli, on je kriv, nije gledao kad je izlazi van, tako je isto mogao pokupit i nekog klinca ili jos gore kolica.
Ja sam ocekivao da ce on kocit i pustit me da ga zaobidem, kao i svaki razuman covjek, no ovaj je bio neki poseban :notooth:
I onda meni nešto govoriš... :belj:
Sad napravi generalni servis bicikla, tako da je spreman za prodaju i da sve radi :D
Ja sam specijaliziran za nekretnine.
Ti izgleda vježbaš za pokretnine ;D
Pa, zato sam i rekao da napraviš generalni.
Iako nije bitno- tebi nije ništa? :notooth:
Imas srece, zato ja imam neki siroti skripavi bicikl, poceo se raspadat cini mi se.. :D
Kae?
Mrtav sam. Nikam mi se nejde. Uništila me svadba. Vidim da i vas uništavaju na biciklima :D
Sutra po novi bicikl :notooth:
OT: A sad u skolu ...
Dobro da je posten coek. Mogo te je odjebat i mozes mu puhat u testise. Imas sreće. ;)
Zavrsila nastava, pustio nas ucitelj cak 2 minute prije zvona... A je srce... :omg: pa ko da smo cekali do zvona, isto je :-/ al je cijeli sat pricao, al DOSLOVNO cijeli sat, ko vergl, ne staje... Ko oni na Novoj TV, ona "Nova lova" il kak vec :notooth:
Nabijem ih sve na k... olac
Nabavim ja danas NytroBox NB-4001 (tak nekak), sav sretan kak bum gledal digitalnu tv. Spojim ja sve to, izje*bem se na kablovinju iza regala, brišem ogromni sloj prašine iza televizora, upalim sve moguće uređaje da vidim jel sve ok, poštelam postavke i otvori mi se HRT1... Slika jasna i čista. Nice. Idem vidjet kakvi su ostali programi...
HRT1, HRT2, NOVA TV, RTL, Kapital Network.
WTF?
Gdje je ostatak?
Nema NET-a, nema OTV-a, nema Z1. Nema toga, NEMA!!! mamu im...
OK, stavim ja na Kapital Network da vidim kaj to je... Naletim na vijesti gdje voditelj špota RTL i Novu... Iz konteksta kužim da nisu dobili koncesiju radi "nezanimljivog programa" (!?) no stoga su prihvatili j*beni Doma TV (kraj proljeva zvanog Nova TV) i RTL 2 (krak još većeg proljeva RTL-a). Također OBN nije dobio koncesiju radi nevažeće dokumentacije o strukturnom vlasništvu. U igri je bio i CMC ali njega naprosto NEMA?
Pa je*emu tu politiku, daju koncesiju na 15 j*ebenih godina Doma TV i RTL-u 2 koju budu pustili po 345342534 puta Dadilju, Punu kuću, Bračne vode kojih mi je pun kufer dok Kapital Network, koji zapravo nema konkurencije u svojoj portfoliju emisija i vijesti i gdje čovjek možda može vidjeti stanje bez ružičastih naočala, biva maknut.
Evo, čitam i psujem. Mamu im...
Ja sam fakat debil za postavljanje screen protectora na bilo kaj...
Uvijek mi ostanu oni baloncici po cijelom ekranu aaaaa
Cek, pa to je vec odavno poznato da samo tih 4-5 kanala imaju i digitalni prijenos, ostali ili ne budu nikad ili budu dooooooosta kasnije.
Hoces rec da nisi to znao? Pa tako je vec zadnjih bar 5-6 godina...
Da budem iskren, mislio sam da nitko ni ne gleda te druge kanale... :belj:
Ja sam vec dosta dugo na digitalnoj (tj. kablovskoj) gdje nema tih kanala, i uopce mi nijednom nisu pofalili.
EDIT: pardon, ima OTV, ali ne sjecam se da sam ikad gledao ista tamo.
mario, ima ti na kafeu citava tema vezana uz digitalni signal.
moj caca je u teskoj depresiji otkad je otkrio da nece biti vise z1 i otva, jer pobozno gleda one emisije s losom narodnom muzikom :lol:
meni nece bome falit jer ih ne gledam nikada.
mi smo, recimo, kupili digitalni satelitski reciever nytrobox nb 6000 combo+ jos prije godinu dana, tak da osim nase digitalne zemaljske vatamo i satelicku. pa kanala ne nedostaje. iako je nama tragedija jer smo do ovog ljeta imali digi (nagravision, sateliti thor i syrius) i na tome smo imali discovery, animal planet, hbo, hbo adria, hbo commedy i jos hrpu fenomenalnih programa s prijevodom! al oso digi u povijest. pemranentno ga zakljucali. jos premisljamo dal da kupimo neki njihov paket. jer stvarno smo imali kvalitetnih programa.. ima dosta toga i na max tv-u, istina, al s maxteveom si vezan za landline, koji mi nemamo, nit imamo namjeru uvoditi jer nam fakat, al ono fakat ne treba. plus sto je digi cini mi se, koliko mi je svekar pricao, daleko jeftiniji od maxtv solucije.
obavio neke sitnice po gradu...
07.10. na pikanje... :)
can't wait...
Danas mie najbolji dan u zivotu :notooth:
Odlucio ja radit jailbreak na iPodu, ali buraz pokopao komp.. Vide se samo neke crte na ekranu i na dnu ekrana nes bijelo... Samo zato jel mu je neki lik kojeg je prvi put u zivotu vidio reko da mora metnut taj gel (ali komp je radio!!)... Sad nemrem proucit poarupak i rizike i sve to, god damn :-/
Izgleda da nisu kompjuteri za vas... :p
Svako malo se nešto pokvari :D
OT: Uživam u moštu, predobar je :mošt: :D
bio do malla neke stvari obaviti...
uživancija po aveniji...
sad chillanje do navečer, onda na posao...
Joj georgy, pa taj moj buraz, pa to nije normalno! Njemu neko kaze da treba taj gel, a radi bez njega kak se spada... I jos nezna kak se vadi hladnjak, nego ga je vukao dok nije puko i ispao van (koji konj jos nezna hladnjak vadit?). A ja uzrok fala bogu neznam... Uvjek kad ga slozim taj moj buraz ga razmrda... Pa sad ti mirno spavaj...
Uzeo dvije boce iso sporta od 1,75L. *ebat ih kad su na akciji. :D
Po litre 7 a litra i tri kvarta 10 kunića... ;D
Eeeee, a jel moze da je zbog te termo paste??? Natrpao se cjelu tubicu na CPU i sad se ugasi nakon par sekundi, znaci pregrijavanje?? Da odstranim malo???
Stavlja se samo sloj a ne metar paste. On sluzi da poveze CPU s coolerom a ne da izgleda ko šnita kruha s Nutellom.
Hmm, kad smo već kod Nutelle.... :)
Slazem se. :D
Znam puno bolju stvar od Nutelle :notooth:
OT: Bayern je bas natrpao Romu, mutavi C. Ronaldo je imao mali milijun prilika i nista nije iskoristio...
Pihh kakav los nogomet sam gledao veceras..
Stavljam Galaxo ROM na Galaxy-a, ima ko da je voljan malo pomoći? :D
HEEEELP please!!!
http://cafe.mobil.hr/threads/63900-S...l=1#post947170
EDIT: Hvala Bogu rješio problem, možete brisati ovo
Da, procesor izgleda bas kao nutella na kruhu... Hmmm... Sad, da odstranim vecinu? Ili je prdnulo sve?
Skini svu pastu s vlaznim maramicama i pričekaj da se osuši. U međuvremenu skini vent s coolera i očisti prašinu. Nanesi novi tanki sloj paste i razmaži prstom u jednu ravninu i vrati sve nazad. Ako se opet grije,stavi bolji vent i bolji cooler. I ne spamaj ovdje. :belj:
OT: Doso s darivanja krvi doma. Danas mi je jubilarni deseti put da sam dao krv. :)
Ahaa.
Nama u skoli nude da damo krv i da ce nam platit za to
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Pokušavam popraviti perilicu posuđa. :D
Neće uzeti vodu, siše- siše, ali uzalud...
Ima li tko kakav savjet?
Makar, idem malo rastavljati pa šta bude... ;D
Ma, da siše bilo bi dobro...
Eh, baš taj torx koji treba nemam... :(
E georgy i svi ostali koji ste bili u Gardalandu, kolko ste platili taj izlet?
Odlicno.
Nasa "draga" razrednica nam je rekla da je cijena za 32 ucenika 1000 kn -.-.
S tim da idemo na 2 dana, i prosli bi kroz Veronu ili Veneciju to jos nije sigurno...
Bezveze, jel roditelji nemaju para necemo najvjerrojatnije ic, kog god sam pitao svi su rekli 400-600 kn su platili izlet
Hej ljudi, kako ste? :)
Zauzet sam dosta u zadnje vrijeme, pa se rijetko javim u Chataonicu.
Nas 9 iz razreda (naravno, agencija je jos malo popunila autobus- iako je i tada bio poluprazan), navecer krenuli, ujutro stigli u Movieland, bili do zatvaranja, vecera u solidnom hotelu, spavanje, sutra ujutro dorucak i onda u Gardalandu od otvorenja (mutave ceremonije otvorenja koju preporucam da preskocite, tj. da dodete kad se bas otvore vrata) do zatvaranja (ili prije, da smo se tako dogovorili) i doma.
590 kuna.
Ali, nismo isli u nikakva razgledavanja. To nam ionako nije bio cilj. Cilj je bio otici negdje i zabaviti se- posto nas raska nije nigdje vodila u 3 godine. Jos je i cijena manja ako se ide bez tako neke pratnje. Nama je bilo super, bili smo normalna ekipa pa nismo radili nikakve gluposti (samo se "vodicica" malo napila ;D).
Ma, mi smo ionako tehnicari. I da smo doslu u Veronu- ne bi znali tko je ona zenska na balkonu :p (iako kazu da nije to Julijin balkon... ili je od neke druge Julije :D).
Usput, preskoci Inferno ako ces ici u Gardaland- prejadno je (pogotovo ako moras jos cekati pola sata da udes jer svi misle da je strasno). Radije odi jos par puta na Blue Tornado :thumbup:
Ozbiljno.
OT: Trazim gdje jeftino kupiti torx T20...
Sent from my Motorola Milestone using nothing but raw power :p
Daj si makni to... ;D
Ma onda nas ova moja raska mulja... ili ona ne zeli sama sebi platiti kartu ili joj mi moramo platit -.-
Sada sam pitao sve koji su prije bili 2. razred i svi su rekli da je cijena max 600 kn...
Ma proci cu cijeli gardaland :notooth:
PS: ma neda mi se to micat :p
Sent from my HTC Desire using Tapatalk samo za georgya :P
daj djelove starog bica! :D
Stigneš ga bez problema proći. A, mislim da nije sada ni tolika gužva.
Nisi sad u Gardalandu? :hm:
Usput, mislim da bi trebalo banirati Cionna- ne poštuje upute moderatora :belj:
Vidim svi ste ljubomorni na mene i moj Desire i Tapatalk..ccc... :notooth:
Da... :p
OT: Čupam perilicu, ali ne ide van... :hm:
vužgi centrifugu i hiti ciglu nutra
Do sada se kupao u moru...Voula ( Atena );D
:jackie:
pa evo ide znas kako u grad..
Mašala,evo nam i vuxa... :beer:
Old skool is back! ^^
Kakvih sve cudnih i mutavih ljudi ima...
hellou...
ma ide k..u grad..kisha pada..
di si smuchi???:notooth: kai ima???
o mare..kai kod tebe?? idesh kaj vanka?? da kakvog pivakana starom dedi platish :D:D
A kai ima? Ima isto kaj si i poslednji put videl. ;D
OT: Sredio sobu. Vlazne maramice rulz. :)
Dogovaram se da odem na Terry Fox run (makar će meni biti Terry Fox drive :p)...
EDIT: Došao. Nije mi zabilježio put nazad :(
Lijepo je bilo, pogotovo jer ne idem često na Jarun.
Na dijelovima su ogromne lokve pa sam se malo zašpricao- i onda sam otišao kroz šumu (kao neki singletrack) gdje je još veća voda i blato da se zmažem do kraja :notooth: Mislim, bezveze mi je bilo da imam onak par flekova- ovako su mi hlače i jakna bili skroz pošpricani :D A i fora je prolaziti kroz lokvu duboku cca 5- 10 cm :flame:
Samo trebam sada oprati bicikl...
Sava je stvarno visoko...
Otusiro se, sad spremit knjige i sve za skolu, i spat...
Imam neku zelju naucit svirat Smells like teen spirit od nirvane, cijelu kak se spada bez kikseva... (sad kao neka potpora :notooth:)
jep..
scary..
mi smo danas popodne bili preko ustave prevlake do onih sela kod ivanica (dubrovcak lijevi) i bas spooky izgleda, rijeka skoro do vrha nasipa, nasip na nekim mjestima i kod skele krpan zemljom - a kuce odmah do nasipa.. ti ljudi nocas nebuju spavali :(
pa smo isli i do savskog mosta, tamo na nasip, vidjeli to famozno potopljeno sidro i brazil koji uopce nije potopljen, dovukli ga do obale, i onda na kraju do luckog i do kanala sava - odra.. taj kanal je sada siri od regularnog korita save :eek:
Kolko sam shvatio, jos 4 m vode nam dolazi iz slovenije :S
evo, vele na aerteu da je oko 22 sata val stigao..
a bumo vidli ujutro, jel nam krevet pluta ili ne :D
Vodeni krevet :jump: :p
Odoh spavati,valja mi ujutru u skolu :D
E, jezikoslovci, otkad se kaže 'vodni val'?? Jel to znači da su i kreveti odsad vodni? Nova TV govori 'vodeni', t-portal i razni ostali portali siluju 'vodni'. Dal ga to mi primamo duplo ili se netko s nama zajebava :D
đizas, ja nisam nigdje vidla vodni. al dobro, ja sam disleksicna.
vodeni je. punkt. hebalo ih njihovo izdr*avanje po pravopisu. taj nemre bit u prodaji dulje od godine dana a da nejde na fejs lifting.
Nista od utapanja, barem danas.
Isto nisam nigdje cuo za vodni val, ali su jucer govorili "Krokop" za Mirka :D
OT: Vozim se do skole, trosim internet ;D
Trudim se ne zakasnit u skolu...
Pa upišite vodni val u google, prvo će izbaciti tportal, pa nethr itd. Mislim, smijeh!
Ekipa spremna, jedva cekam taj nocni hakl :notooth:
Oprao bicikl, skoro savršeno :)
Cionn- gdje igrate (Klaka ili Vrapče)?
Kakti sam slozio komp, al HDD cviiili ko da ima sto igala na njemu i cvili da nije normalno kak svili -.-'
A buraz sa svojom pastom zmrdo CPU, kad loadam 2 stranice odjednom otvore se tek za minutu (druga nakon jos jedne minute...). Ja cu se ubit :cry:
Joj, taj OiV...
Danas me zvalo troje ljudi kojima sam sredio digitalni prijamnik da im ne radi...
Jedan riješen- još dvoje :D
Na dubrovcaku se brane od poplave, ocekuje se jos jedan val, opca poplava... Zalim te ljude, a mama mi tam radi...
I kupio novu zicu za gitaru, sad mi trebaju sve nove, samo ta drukcije zvuci :notooth: