Old skool is back! ^^
Mašala,evo nam i vuxa...![]()
Old skool is back! ^^
Kakvih sve cudnih i mutavih ljudi ima...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
hellou...
ma ide k..u grad..kisha pada..
di si smuchi???kai ima???
o mare..kai kod tebe?? idesh kaj vanka?? da kakvog pivakana starom dedi platish![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
A kai ima? Ima isto kaj si i poslednji put videl.
OT: Sredio sobu. Vlazne maramice rulz.![]()
Dogovaram se da odem na Terry Fox run (makar će meni biti Terry Fox drive)...
EDIT: Došao. Nije mi zabilježio put nazad
Lijepo je bilo, pogotovo jer ne idem često na Jarun.
Na dijelovima su ogromne lokve pa sam se malo zašpricao- i onda sam otišao kroz šumu (kao neki singletrack) gdje je još veća voda i blato da se zmažem do krajaMislim, bezveze mi je bilo da imam onak par flekova- ovako su mi hlače i jakna bili skroz pošpricani
A i fora je prolaziti kroz lokvu duboku cca 5- 10 cm
Samo trebam sada oprati bicikl...
Sava je stvarno visoko...
Zadnji uredio georgy : 19-09-2010 u 19:40
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Otusiro se, sad spremit knjige i sve za skolu, i spat...
Imam neku zelju naucit svirat Smells like teen spirit od nirvane, cijelu kak se spada bez kikseva... (sad kao neka potpora)
One day, sky went blue...
jep..
scary..
mi smo danas popodne bili preko ustave prevlake do onih sela kod ivanica (dubrovcak lijevi) i bas spooky izgleda, rijeka skoro do vrha nasipa, nasip na nekim mjestima i kod skele krpan zemljom - a kuce odmah do nasipa.. ti ljudi nocas nebuju spavali
pa smo isli i do savskog mosta, tamo na nasip, vidjeli to famozno potopljeno sidro i brazil koji uopce nije potopljen, dovukli ga do obale, i onda na kraju do luckog i do kanala sava - odra.. taj kanal je sada siri od regularnog korita save![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Kolko sam shvatio, jos 4 m vode nam dolazi iz slovenije :S
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
evo, vele na aerteu da je oko 22 sata val stigao..
a bumo vidli ujutro, jel nam krevet pluta ili ne![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Vodeni krevet![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Odoh spavati,valja mi ujutru u skolu![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
E, jezikoslovci, otkad se kaže 'vodni val'?? Jel to znači da su i kreveti odsad vodni? Nova TV govori 'vodeni', t-portal i razni ostali portali siluju 'vodni'. Dal ga to mi primamo duplo ili se netko s nama zajebava![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
đizas, ja nisam nigdje vidla vodni. al dobro, ja sam disleksicna.
vodeni je. punkt. hebalo ih njihovo izdr*avanje po pravopisu. taj nemre bit u prodaji dulje od godine dana a da nejde na fejs lifting.
Nista od utapanja, barem danas.
Isto nisam nigdje cuo za vodni val, ali su jucer govorili "Krokop" za Mirka
OT: Vozim se do skole, trosim internet![]()
Trudim se ne zakasnit u skolu...
Pa upišite vodni val u google, prvo će izbaciti tportal, pa nethr itd. Mislim, smijeh!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ekipa spremna, jedva cekam taj nocni hakl![]()
Oprao bicikl, skoro savršeno
Cionn- gdje igrate (Klaka ili Vrapče)?
Zadnji uredio georgy : 20-09-2010 u 18:08
Kakti sam slozio komp, al HDD cviiili ko da ima sto igala na njemu i cvili da nije normalno kak svili -.-'
A buraz sa svojom pastom zmrdo CPU, kad loadam 2 stranice odjednom otvore se tek za minutu (druga nakon jos jedne minute...). Ja cu se ubit![]()
Joj, taj OiV...
Danas me zvalo troje ljudi kojima sam sredio digitalni prijamnik da im ne radi...
Jedan riješen- još dvoje![]()
Na dubrovcaku se brane od poplave, ocekuje se jos jedan val, opca poplava... Zalim te ljude, a mama mi tam radi...
I kupio novu zicu za gitaru, sad mi trebaju sve nove, samo ta drukcije zvuci![]()
Bookmarks