Ahaa.
Nama u skoli nude da damo krv i da ce nam platit za to
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ahaa.
Nama u skoli nude da damo krv i da ce nam platit za to
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pokušavam popraviti perilicu posuđa.
Neće uzeti vodu, siše- siše, ali uzalud...
Ima li tko kakav savjet?
Makar, idem malo rastavljati pa šta bude...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma, da siše bilo bi dobro...
Eh, baš taj torx koji treba nemam...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
E georgy i svi ostali koji ste bili u Gardalandu, kolko ste platili taj izlet?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Odlicno.
Nasa "draga" razrednica nam je rekla da je cijena za 32 ucenika 1000 kn -.-.
S tim da idemo na 2 dana, i prosli bi kroz Veronu ili Veneciju to jos nije sigurno...
Bezveze, jel roditelji nemaju para necemo najvjerrojatnije ic, kog god sam pitao svi su rekli 400-600 kn su platili izlet
Hej ljudi, kako ste?
Zauzet sam dosta u zadnje vrijeme, pa se rijetko javim u Chataonicu.
Україна
Nas 9 iz razreda (naravno, agencija je jos malo popunila autobus- iako je i tada bio poluprazan), navecer krenuli, ujutro stigli u Movieland, bili do zatvaranja, vecera u solidnom hotelu, spavanje, sutra ujutro dorucak i onda u Gardalandu od otvorenja (mutave ceremonije otvorenja koju preporucam da preskocite, tj. da dodete kad se bas otvore vrata) do zatvaranja (ili prije, da smo se tako dogovorili) i doma.
590 kuna.
Ali, nismo isli u nikakva razgledavanja. To nam ionako nije bio cilj. Cilj je bio otici negdje i zabaviti se- posto nas raska nije nigdje vodila u 3 godine. Jos je i cijena manja ako se ide bez tako neke pratnje. Nama je bilo super, bili smo normalna ekipa pa nismo radili nikakve gluposti (samo se "vodicica" malo napila).
Ma, mi smo ionako tehnicari. I da smo doslu u Veronu- ne bi znali tko je ona zenska na balkonu(iako kazu da nije to Julijin balkon... ili je od neke druge Julije
).
Usput, preskoci Inferno ako ces ici u Gardaland- prejadno je (pogotovo ako moras jos cekati pola sata da udes jer svi misle da je strasno). Radije odi jos par puta na Blue Tornado
Ozbiljno.
OT: Trazim gdje jeftino kupiti torx T20...
Sent from my Motorola Milestone using nothing but raw power
Daj si makni to...![]()
Zadnji uredio georgy : 18-09-2010 u 00:42
Ma onda nas ova moja raska mulja... ili ona ne zeli sama sebi platiti kartu ili joj mi moramo platit -.-
Sada sam pitao sve koji su prije bili 2. razred i svi su rekli da je cijena max 600 kn...
Ma proci cu cijeli gardaland
PS: ma neda mi se to micat
Sent from my HTC Desire using Tapatalk samo za georgya![]()
daj djelove starog bica!![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Stigneš ga bez problema proći. A, mislim da nije sada ni tolika gužva.
Nisi sad u Gardalandu?
Usput, mislim da bi trebalo banirati Cionna- ne poštuje upute moderatora![]()
Vidim svi ste ljubomorni na mene i moj Desire i Tapatalk..ccc...![]()
Da...
OT: Čupam perilicu, ali ne ide van...![]()
vužgi centrifugu i hiti ciglu nutra
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Do sada se kupao u moru...Voula ( Atena )![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
pa evo ide znas kako u grad..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks