Pa pitaj svako ljeto, jednog ljeta vise neces bit premlad.![]()
Pa pitaj svako ljeto, jednog ljeta vise neces bit premlad.![]()
Vidio sam dok sam bio u NY lika koji se tako vozio medu autima, i nije dugo...
Prolazi pored jednog taksista, koji je otvorio vrata i ovaj je samo preletio preko haha
OT: Idem spavat![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
došao s vaterpola prije nekih sat i pol...
opet veselo...
uljepšali mi dan dva interventna koja su tražila da im se u bocu od bistre natoči piva...
no comment...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
žorži, kod mene u vrticu se ne igra lanca probijanca. moji su tak inovativni da igraju probijanca hop glavom u bazen s lopticama.
a na dnu komad cerade koji ih dijeli od betonskog poda.
hell, yeah.
maknula im bazen s lopticama.
jesam spomenula da jos nit 2 godine nemaju?
yebote, kojeg lanca probijanca?! ovim tempom, moji ce do osnovne skole lanca probijanca igrat tenkom.
pa ti vidi
eh, danasnja deca..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
da, znam da spamam, i kaj sad, ja sam sef neki kao tu, ja to smijem.
btw, nisam trenutno sposobna, al umoljavam da mi netko iskopa pijane pizdarije topic
obratiti pozornost na vrijeme posta. a ja jos legla nisamlol
brijem da nit necu
nasla neki kanal na astra satelitu s teknjavom
i instalirala IM, a nikog tamo nema O.o
strasno.
dajte, ljudi, socijalizacija, i tak to
ima jos 'ladne u frizideru
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
@Luna: Nisam na kraju saznao kaj je bilo u 2 ujutro na eurosportu xD
Mislim da je bila snimka SAD-Litva, al nisam siguran.
OT: Ahh, ni meni se nocas nije nesto spavalo...Tek oko 4 sam legnuo :/
A u 8 imao trening woohooo
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nisam znao da košarku igraš...
Lijepo, lijepo
OT: Malo roštiljao. Čak je i relativno dobro ispalo, malo je hrskavije- ali meni je ok![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
došao sa sljemena...
lijepo proveden dan...
uživanje...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Kako je meni krasno... Prvo buraz dize paniku da se komp nesmije palit, a na kraju je on na njemu... Dobro, dobro... Bum mu ja to zapamtil
Ot: sjedim pred kucom i razmisljam kak cu nagovorit tatu da mi upise podatke u apple id... Mislim da ce mi dozvolut![]()
One day, sky went blue...
Kakvih morbidnih ljudi sve ima..
Idem kroz ulicicu, onako sporo jel razgledavam malo kuce i nisam skuzio tipa koji izazi iz garaze, tj skuzio sam ga, i onako kocim al ovaj ne koci xD
I na kraju me pokupio i priljepio sam se na staklo...
Sad mi je definitivno bajk spreman da ode u smece :/
Zasto nisi zvao policiju? Nemoj da ti moram reć da si ovakav ili onakav... NHF
Ma nisam se htio petljat sa tipom, al je reko da ce platit popravak.
Misli, on je kriv, nije gledao kad je izlazi van, tako je isto mogao pokupit i nekog klinca ili jos gore kolica.
Ja sam ocekivao da ce on kocit i pustit me da ga zaobidem, kao i svaki razuman covjek, no ovaj je bio neki poseban![]()
I onda meni nešto govoriš...
Sad napravi generalni servis bicikla, tako da je spreman za prodaju i da sve radi![]()
Ja sam specijaliziran za nekretnine.
Ti izgleda vježbaš za pokretnine
Pa, zato sam i rekao da napraviš generalni.
Iako nije bitno- tebi nije ništa?![]()
Imas srece, zato ja imam neki siroti skripavi bicikl, poceo se raspadat cini mi se..![]()
One day, sky went blue...
Kae?
Mrtav sam. Nikam mi se nejde. Uništila me svadba. Vidim da i vas uništavaju na biciklima![]()
Sutra po novi bicikl
OT: A sad u skolu ...
Bookmarks