žorži, ne kazem ja da je meni lose obzirom na stanje oko mene.
ja samo kukam da je to OPCENITO lose (iako je realan zivotni slijed) i zalim za vremenima kad mi je najveca briga bilo sto cu obuc', gdje cu za vikend van i kako izbjeci da me u imeniku otvore
to bi ja nazad
e, i da, fala![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
lol
meni ta vremena bas i ne fale, ja sam MRZILA vrtic.
koji apsurd
inace, odgulili smo prvu godinu braka. i jos smo zivi, nismo se poubijali. i tanjuri su u punom sastavu, nismo se gadjali njima. ajd, s casama smo u minusu, ali to su macke krive
ide to nama.. tko bi rekao![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
mrzis vrtic a radis kao teta tamo, zanimljivo
danas se obiljezava obljetnica twinsa :S
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
da, 9.
imala bih puno toga pricati na tu temu.
al dobro, necu. ne da mi se.
dogadjaj kojeg se zivo sjecam kao da je jucer bilo (pratila preko satelita) i dogadjaj koji najbolje opisuje noviju povijest - kako lako zavarati ofce![]()
Ja zato ni sad ne znam...
Blaženo neznanje
Pa ga sad zagorčavaš drugoj djeci
Ja se ne sjećam previše vrtića, sjećam se bitnijih događaja i da mi je bilo dobro.
Ma, pusti to...
Bitnija je vaša godišnjica
Da otvaramo novu temu za čestitke?![]()
U ovo vrijeme puno ljudi koje znam imaju godišnjicu braka (u ovom tjednu 3 para + moji)
OT: Došao s vožnje. Kupio knjigu i skoro odvalio zgradu kako sam udario ramenom
Ali, na sreću, biciklu nije ništa![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja sam vrtic mrzila jer sam bila najmladja u grupi, krenula sam s 5 godina i strpali me u predskolsku grupu. nisam spavala popodne od neke svoje druge godine, a u vrticu se moralo spavati. i imala sam jednu zlocestu tetu koja mi je znala dat po guzi ako ne spavam. a nisam bila zlocestoca i nisam budila djecu, samo sam lezala otvorenih ociju. but nooooooo, ona me tjerala da bas spavam
i ukrali su mi dva kamioncica u vrticu.
i stalno sam bila bolesna.
i imali smo bas bezvezne stare igracke. i sva hrana mi je bila fuj, osim pudinga od cokolade. to sam uvijek zicala repete![]()
Ma, ne sjeća se ni ona- samo je izmislila
Nije ni počela škola, a već ti treba pomoć...![]()
Zadnji uredio georgy : 11-09-2010 u 15:15
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
@luna - i sad si ti vrtić-teta iz osvete?
pretumbavam stvari po novom kompu, ostalo još 900gigi free![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Buraz strgo opet komp... Nemrem vjerovar... Treba kupit neki gel za CPU
Inace, skoro ce redeem na lockerzu kojem cu moci pristupiti (ja se bar nadam...) i mislim si uzet itunes gift card. Da si kupim par igricakolko sam skuzio, taj bon vrijedi i za appovr, al mi je neko reko da je samo za muziku i filmove, da za appove nece sljakat... Ko je sD u pravu? XD
One day, sky went blue...
Za hladenje, to sam prije koristio.
No sad kak imam vodeno hladenje me ne interesira to ^^
Makar sam cuo da neki likovi imaju hladenje tekucim dusikom i sa nekakvim uljem :notooth.
Fico, reko sam ti gift card vrijedi smao za muziku..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
na netu citam da vrijedi za appove (ili bi barem trebao...). A da ja uzmem deset dolara, cist tak, pa i ak je za muziku i za filmove, isto dobro
ili da uzmem neki ipod il kaj vec imaju pa kad mi dojde ga prodam?
![]()
Imas iTunes Gift card za muziku, i Apple Gift Card koji nisam vidio na lockerzu i nisam siguran kako funckionira, dali se moze s njim kupovat appove ili vrijedi to samo za neki Appleov item.
Prijateljev odgovor na upozorenje da se ne zeza jer će pasti vozački:
"ne brini previse sam osvojio pole positiona na gran turismu da bih pao sad"
OT: Odo se voziti.![]()
Tolko o itunes bonu... Sad zicam tatu da unesem njegov american na svoj acc![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
I onda bi to sve ovako trebalo izgledat
A sad gledanje vaterpola![]()
Di su ribice?
Oborio rekord63km/h
Kako mutava ženska...
Vodi psa po nogostupu na uzici. Nogostup je odvojen kao malim rizolom na dva dijela, jedan dio je odvojen jarkom žutom bojom na 2 biciklističke staze (u svakom smjeru jedna). Svakih metar je nacrtan bicikl istom žutom bojom- tako da se stvarno teško zabuniti i nema dvojbe zašto je odvojeno.
Ona hoda po svojoj strani (skroz uz rub)- a pas na uzici na suprotnoj strani (skoro po biciklističkoj stazi) po travi.
Uzica između njih i proteže se preko cijelog nogostupa.
Naravno, u osam navečer ne vidiš uzicu.
Dobro, ja sam se zaletio i onda kočio k'o idiot da joj dam do znanja da makne psaAli, ne znam što bi bilo da se neko dijete tako vozilo.
A te tanke uzice (one na razvlačenje) se i po danu skoro ne vide.
Stvarno ne znam kako ljudi tako hodaju da uopće ne razmišljaju. Isto kao ekipa koja se raširi preko 10 metara nogostupa i hodaju kao Smogovci (imam osjećaj kao da igram ono probi lanac... To Luna zna, u vrtiću se to inače igra).
Razmišljam da počnem stajati (a ne samo nastaviti vožnju, kao do sad) i objasniti takve stvari ljudima koji ne shvaćaju...
Fora ideja bi bila da imas komp u akvariju, i onda kad ti je dosadno, samo bacis udicu i pecas ^^
OT: Vaterpolo me polako razocarava
Georgy, mislis na lanca probijanca? Toe bilo zakon kad sam bio prvi osnovne![]()
Ma, to me zadovolji taj trenutak- ali onda sutra opet moram...
I može mi ispasti žvaka kad vičem, ili da se još udavim
A, ovako možda i nešto primjene drugi put.
A i nije mi fora kad imam slušalice pa ne čujem odgovor.
Jednom mi je neki klinac nešto doviknuo, ali ga nisam čuo- pa mi je baš bilo žao što sam imao slušalice
Razmišljao sam da se okrenem i zaletim do njega pa ga pitam da ponovi pa da ga pogodim biciklom
Ali, kada vidim one bike "messengere" po NY- u (ili negdje drugdje)... Predobro izgleda, samo prolaze između auta. Misliš da nema šanse da može proći između dva- i samo tako prođe.
Danas sam pogledao par filmića, pa sam se nabrijao i malo vozio tako po cesti oko Kvatrića
Ali, nije to to... Treba imati specijalku (i reflekse)A, ja se po nogostupu zabijem u zgradu
Da, ima to i u Zagrebu. Prošlo ljeto sam pitao primaju li radnike, ali su mi rekli da sam premlad...![]()
Bookmarks