Zavrsila nastava, pustio nas ucitelj cak 2 minute prije zvona... A je srce...mg: pa ko da smo cekali do zvona, isto je
al je cijeli sat pricao, al DOSLOVNO cijeli sat, ko vergl, ne staje... Ko oni na Novoj TV, ona "Nova lova" il kak vec
![]()
Dobro da je posten coek. Mogo te je odjebat i mozes mu puhat u testise. Imas sreće.![]()
Zavrsila nastava, pustio nas ucitelj cak 2 minute prije zvona... A je srce...mg: pa ko da smo cekali do zvona, isto je
al je cijeli sat pricao, al DOSLOVNO cijeli sat, ko vergl, ne staje... Ko oni na Novoj TV, ona "Nova lova" il kak vec
![]()
One day, sky went blue...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nabijem ih sve na k... olac
Nabavim ja danas NytroBox NB-4001 (tak nekak), sav sretan kak bum gledal digitalnu tv. Spojim ja sve to, izje*bem se na kablovinju iza regala, brišem ogromni sloj prašine iza televizora, upalim sve moguće uređaje da vidim jel sve ok, poštelam postavke i otvori mi se HRT1... Slika jasna i čista. Nice. Idem vidjet kakvi su ostali programi...
HRT1, HRT2, NOVA TV, RTL, Kapital Network.
WTF?
Gdje je ostatak?
Nema NET-a, nema OTV-a, nema Z1. Nema toga, NEMA!!! mamu im...
OK, stavim ja na Kapital Network da vidim kaj to je... Naletim na vijesti gdje voditelj špota RTL i Novu... Iz konteksta kužim da nisu dobili koncesiju radi "nezanimljivog programa" (!?) no stoga su prihvatili j*beni Doma TV (kraj proljeva zvanog Nova TV) i RTL 2 (krak još većeg proljeva RTL-a). Također OBN nije dobio koncesiju radi nevažeće dokumentacije o strukturnom vlasništvu. U igri je bio i CMC ali njega naprosto NEMA?
Pa je*emu tu politiku, daju koncesiju na 15 j*ebenih godina Doma TV i RTL-u 2 koju budu pustili po 345342534 puta Dadilju, Punu kuću, Bračne vode kojih mi je pun kufer dok Kapital Network, koji zapravo nema konkurencije u svojoj portfoliju emisija i vijesti i gdje čovjek možda može vidjeti stanje bez ružičastih naočala, biva maknut.
Evo, čitam i psujem. Mamu im...
Ja sam fakat debil za postavljanje screen protectora na bilo kaj...
Uvijek mi ostanu oni baloncici po cijelom ekranu aaaaa
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Cek, pa to je vec odavno poznato da samo tih 4-5 kanala imaju i digitalni prijenos, ostali ili ne budu nikad ili budu dooooooosta kasnije.
Hoces rec da nisi to znao? Pa tako je vec zadnjih bar 5-6 godina...
Da budem iskren, mislio sam da nitko ni ne gleda te druge kanale...
Ja sam vec dosta dugo na digitalnoj (tj. kablovskoj) gdje nema tih kanala, i uopce mi nijednom nisu pofalili.
EDIT: pardon, ima OTV, ali ne sjecam se da sam ikad gledao ista tamo.
mario, ima ti na kafeu citava tema vezana uz digitalni signal.
moj caca je u teskoj depresiji otkad je otkrio da nece biti vise z1 i otva, jer pobozno gleda one emisije s losom narodnom muzikom
meni nece bome falit jer ih ne gledam nikada.
mi smo, recimo, kupili digitalni satelitski reciever nytrobox nb 6000 combo+ jos prije godinu dana, tak da osim nase digitalne zemaljske vatamo i satelicku. pa kanala ne nedostaje. iako je nama tragedija jer smo do ovog ljeta imali digi (nagravision, sateliti thor i syrius) i na tome smo imali discovery, animal planet, hbo, hbo adria, hbo commedy i jos hrpu fenomenalnih programa s prijevodom! al oso digi u povijest. pemranentno ga zakljucali. jos premisljamo dal da kupimo neki njihov paket. jer stvarno smo imali kvalitetnih programa.. ima dosta toga i na max tv-u, istina, al s maxteveom si vezan za landline, koji mi nemamo, nit imamo namjeru uvoditi jer nam fakat, al ono fakat ne treba. plus sto je digi cini mi se, koliko mi je svekar pricao, daleko jeftiniji od maxtv solucije.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
obavio neke sitnice po gradu...
07.10. na pikanje...
can't wait...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Danas mie najbolji dan u zivotu![]()
Odlucio ja radit jailbreak na iPodu, ali buraz pokopao komp.. Vide se samo neke crte na ekranu i na dnu ekrana nes bijelo... Samo zato jel mu je neki lik kojeg je prvi put u zivotu vidio reko da mora metnut taj gel (ali komp je radio!!)... Sad nemrem proucit poarupak i rizike i sve to, god damn![]()
Izgleda da nisu kompjuteri za vas...
Svako malo se nešto pokvari
OT: Uživam u moštu, predobar je :mošt:![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
bio do malla neke stvari obaviti...
uživancija po aveniji...
sad chillanje do navečer, onda na posao...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Joj georgy, pa taj moj buraz, pa to nije normalno! Njemu neko kaze da treba taj gel, a radi bez njega kak se spada... I jos nezna kak se vadi hladnjak, nego ga je vukao dok nije puko i ispao van (koji konj jos nezna hladnjak vadit?). A ja uzrok fala bogu neznam... Uvjek kad ga slozim taj moj buraz ga razmrda... Pa sad ti mirno spavaj...
Uzeo dvije boce iso sporta od 1,75L. *ebat ih kad su na akciji.
Po litre 7 a litra i tri kvarta 10 kunića...![]()
Eeeee, a jel moze da je zbog te termo paste??? Natrpao se cjelu tubicu na CPU i sad se ugasi nakon par sekundi, znaci pregrijavanje?? Da odstranim malo???
Stavlja se samo sloj a ne metar paste. On sluzi da poveze CPU s coolerom a ne da izgleda ko šnita kruha s Nutellom.
Hmm, kad smo već kod Nutelle....![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Slazem se.![]()
Znam puno bolju stvar od Nutelle
OT: Bayern je bas natrpao Romu, mutavi C. Ronaldo je imao mali milijun prilika i nista nije iskoristio...
Pihh kakav los nogomet sam gledao veceras..
Stavljam Galaxo ROM na Galaxy-a, ima ko da je voljan malo pomoći?![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
HEEEELP please!!!
http://cafe.mobil.hr/threads/63900-S...l=1#post947170
EDIT: Hvala Bogu rješio problem, možete brisati ovo
Zadnji uredio GT-R : 16-09-2010 u 08:26
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Da, procesor izgleda bas kao nutella na kruhu... Hmmm... Sad, da odstranim vecinu? Ili je prdnulo sve?
Skini svu pastu s vlaznim maramicama i pričekaj da se osuši. U međuvremenu skini vent s coolera i očisti prašinu. Nanesi novi tanki sloj paste i razmaži prstom u jednu ravninu i vrati sve nazad. Ako se opet grije,stavi bolji vent i bolji cooler. I ne spamaj ovdje.
OT: Doso s darivanja krvi doma. Danas mi je jubilarni deseti put da sam dao krv.![]()
Bookmarks