ima nekih ljudi koji troše tolike novce. recimo, ja imam flex obitelj 300 i rijetko kad dobijem račun ispod 500 kuna.
Printable View
A t-lopov Total je puno povoljnija?! 700kn mjesecno a uključeni samo pozivi za 0kn/min
Onaj kom treba će ju i uzet jer dobije pošten paket za te novce...
ma, na crno i gotovo. Vrijedi novaca, al ne tolko. Još nisam čuo za mob koji realno vrijedi tolke pretplate
Bok svima,
Par pitanja za Omniu:
a) gdje ima za kupiti video kabel (ideja mi je spojiti omniu na DVD player u autu pa na njemu vrtiti GPS, ipak je ekran 7'' :-))
b) može li se ikako customizirati onaj Widget, tj. dodati na njega neke aplikacije i maknuti postojeće
Hvala.
Pa taj kebel se dobi sa svim boljim samsungima ja ga imam i još do sad ga nisam probal pitaj nekog dal ti ga proda jer puno ljudi to ne koristi a bez veze im doma stoji !
Dobro kaj si me podsijetil da probam to da vidim !
Ma on misli na onaj kabel što je dolazio sa nor D600.
To nije taj kabel, drugačiji priključak...
d600 ne ali d900 radi, samo slika nije baš najbolja. Ima par usporedbi po netu i original je mnogo bolji
Freaked, nasao sam neku skriptu koja bi zadrzala postavke kamere...
Sta ti mislis o tome?
http://www.modaco.com/content/i900-o...mera-settings/
cekaj malo, kaj omnia ne ostavlja postavke kamere kak korisnik odredi? kaj nakon svakog izlaska iz kamere mob sve vraca na staro?
Je prve verzije su imale taj proble. moja sad ima skuhani ROM pa ju ne muci. Pogledat cu skriptu kad dodjem doma
Pa šta je to neki big deal?
U 99% slučajeva ni ne trebaš dirati postavke jer su namještene na najbolji mogući način
Pa nisu bas najbolje, slike puno bolje ispadaju kad je sharpness na +2 i saturation na +1, a ISO na 200
Ali svaki put se to resetira!
http://www.modaco.com/content/i900-o.../omnia-photos/
zapravo, najrealnije like daje sa suto postavkama, ali oku one nisu obično najljepše jer uvijek će vam biti ljepaša slika za življim bojama nego siviliom. Recimo w850 je tipičan primjer moba kojem ćete se divit "kako dobre slike daje" jer su boje strašno pretjerane, tj saturation je po defaultu jako visok ali ta slika zapravo nije realna. Pogledao sam jednu skriptu, izgleda da preko nje mob automatski obavi "unos" umjesto vas, tj nisu spremljene postavke nego ih skripta svaki put unosi u kameru.
trebam gps neznam dal se ovdje mogu obratit trebam sve u vezi toga
ovdje nisu dozvoljeni linkovi na mjesta gdje ga možeš skinut, a pošto svaki pack je obično drugačiji ne možemo ti pomoći bez da imaš konkretan problem. treba ti garmin mobile xt 5.00.20 i adria route, kad to nabaviš onda slobodno pitaj što te točno muči
e pa to me i zanima di nabaviti garmin mobile xt 5.00.20 kako to skinuti di to skinuti
tutlek sam za to :)
Imas na Garminovim stranicama
http://www8.garmin.com/support/downl...ls.jsp?id=3389
spammeru :-P
ne zeli mi pokrenut instalaciju garmina,izbaci mi "the file gmtxt cannot be opened. either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. if the problem persists, try reinstalling or restoring the file." kaj sad??
zaboravio sam rec da je mobitel kupljrn preko vip-a, ak to ima ikakve veze
gledajte malo tutore po netu, ima ih čuda
ima i jedan forum stvoren baš za omniu
gore ima masa tema i ama baš sve piše
gotovani, treba isprobavati :D
http://samsungomnia.org/
http://www.samsung-omnia.org/
"critically low" memory...
Prvo ne mogu removed programs jer mi ih ne pokaziva u toj aplikaciji. Drugo odakle da brišem da bi mi se storage memory povecao posto mi je sada 0,00 free???
start->settings->system->remove programs, tu ti mora bit pokazano apsolutno sve što si instalirao, ako nije onda imaš bug i najvjerojatnije ćeš morat hard reset
eh da, slučajno sam nešta prčkao pa sam se tek sada sjetio ovog posta, dakle ovo s porukama možeš napraviti tako da odeš u start->settings->Sounds¬ifications->Notifications->Event izabereš Messaging: new twxt message i makneš kvačicu kod Display message on screen, to je to
da se nadovežem...google maps koristi mape sa interneta, one nisu spremljene negdje na mobitelu, tako da bez spajanja na net nema ništa ni od google maps!
Stisneš tipku na vrhu mobitela i on ekran se ugasi.
Nema HR menia...
kako sloziti da ti glazbu i slike koje su dosle bluetoothom spremi u my music i my pictures? kako se spojit na internet preko wifi?
a čuj, od ovog mog pakovanja teško da će nešta bit u skorije vrijeme jer sam pretrpan poslom a i to je daleko gadnija stvar nego što si možete zamislit sve tak spakirat, pogotovo jer ima puno prčkanja po samom romu i ne želim bit odgovoran za hrpu cigli u koje će vam se mobiteli pretvorit ako nešta pođe po zlu. A šta da ti dam ako ne link, ako netko ne zna pročitat doslovne upute korak po korak na engleskom onda stvarno ne znam koliko je pametno da uopće ima taj mobitel, a kud da još tolko prčka po njemu (ne mislim na tebe nego općenito). Ali ako misliš da će od tog firmwarea touch radit savršeno daleko od toga. Zapravo, ako vam se događa da je manje osjetljiv na rubovima to je rješeno potpuno, ali i dalje postoji problem da je wm rađen za stylus.
Prema tome, koliko god bio velik gumb na ekranu to ne znači da će vam biti lakše koristiti se njime jer je OS rađen tako da prepoznaje pritiske na malu površinu a veće ignorira. Ja recimo više nikad ne fulam da kad skrolam mi uđe slučajno u izbornik, ili da mi ne stisne ono što hoću a uopće nije potrebno pritisnuti jače, čak ni malo jače. Samo dodirnuti ekran ali sa što manjom površinom, najbolje noktom i hvata ko zmaj. Ako želite mogu vam poslati link na firmware i napisati općenito kako se radi flash. Evo čim zgotovim jedan projekt pošto mi je rok u ponoć ću se uhvatit toga, ali opet kažem, ako ne možete to prema engleskom tutu ne treba vam ni omnia, a još manje muka koju ćete imat ako ju spalite
ma ne, nije komplicirano napravit update, to je slično nokiji, nego je komplicirano modificirat soft a ne želim da se zbog moje nepažnje to nekom desi. Stvar je u tom da ppc mobiteli mogu potpuno odvojeno radit od mobitela, dakle bit samo u pda modu, s isključenim bilo kakvim radio-sučeljem. Zato se i firmware nadograđuje posebno za radio a posebno za pda dio, dok su kod pda male šanse da će nešta poc po zlu, kod onog radio dijela je moguće već sranje. A opet, ako staviš samo jedan od njih, moguće je da se baš te verzije pda i radia ne vole i eto opet sranja. Link sa ok tutom je ovdje http://mysamsungomnia.wordpress.com/...mware-into-h3/, dok firmware si potražite na i900.modaco.com hh3 nije uopće loš ali po meni je bolji na ovoj adresi http://www.megaupload.com/?d=YRRI9BCA, jer je modificiran, a provjeren i dobivate i radio i pda dio koji si savršeno pašu
Da li je moguce mijenjati i jezik na ovom modelu i staviti npr. hrvatski?
pročitaj temu od početka pa ćeš naći odgovor u vezi HR jezika...
a mogao si mu samo reci da nece moci.
skinuo sam sve programe ali nece mi napravit update softwarea napse incorrect software version. please check your phone.
A, da. Procitao sam cijeli topic, samo sta mi je omaklo ovo za jezik jer sam samo letimicno scrolao do kraja, pa sam mislio da nema nista.
Unaprijed se ispricavam ako sam nekome nanio dusevne boli zbog ovog propusta. :D
Malo žešće sam pročitao topic, prije nisam stigao. :comp:
vidio sam da ima dosta toga. Ima i neki program za prevođenje softwera (to bi bilo dovoljno za moje potrebe, jer trebam prevest osnovne stvari), ali je stranica na ćirilici.
Da je mob moj ne bi sigurno davio za hrvatski. Stric ga kupio u vipu, a on nezna beknut engleski. :D Može i talijanski, ako je to lakše izvedivo.
A ima i toliko toga oko update software-a. Što više toga piše manje kužim.
Na mobitelu piše version:
PDA: MRHJ3,
Phone: XXHI5
P.S: živila moja Nokia :njanja:
ovo označava verziju tvog fw-a na mobitelu Phone: XXHI5.
ne, to označava verziju radio firmwarea koji nema veze s jezikom, samo sa upravljanjem, kako mu i ime govori sklopovljem od wi-fi, gsm i bt-a. Onaj pda je ono što njemu treba,
@vanja-istra
I sad mi nije jasna jedna stvar, rekao si da si pažljivo pročitao cijelu temu, a u linku koji sam ja dao za flashanje CRVENIM SLOVIMA piše što napravit ako dobiješ "incorrect software version". Talijanski ima za nabavit, ne treba ništa prevodit
ovdje imaš popis svih službenih ROM-ova: http://www.modaco.com/content/i9x0-o...e-version-fix/
Probao sam sa ovim resetom, ali izbaci mi prouku device has already the newest firmware.
Kako ze zove ona aplikacija za prevođenje? Da prevedem par osnovnih stvari.
UPDATE:
Sređena stvar. Ubacio sam talijanski firmware IHI1 preko USDL GrandPrix. I sve savršeno radi.
Hvala.
Ps: koji software za GPS navigaciju preporučate?
Jel imaju koje teme koje ja mogu instalirat bez instalacije ikakvog ROM-a??
pripazi na double post, za teme ti ne trebaju nikakvi romovi, ali trebašprčkat po postojećem. Odnosno samo za temu ti ne treba nikakvo prčkanje, samo ju prebaciš u windows folder i to je to. Ali ako misliš na mijenjanje onog glavnog menua, koji je default bijel to nije tema nego skin za launcher, i zasad ih ima samo par dostupno, među njima i jedan kojeg sam ja napravio http://www.modaco.com/content-page/2...-menu/page/40/, to je zeleni na ovoj adresi a u ovoj temi imaš prikazanu i moju verziju one crne pošto mi se nije sviđalo to da su taskbar u menuu ostavili sive tako da sam u photoshopu ispočetka napravio imitaciju crnih od windowsa, i to možeš vidjet ovdje http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=187
pitanje
jer je naišao netko na kakav ignore sms program, a da radi?
to vam je program kad odbijete poziv da automatski šalje sms
probao sam jedan, ali ne radi...
Pogledaj SPB Phone Suite. Meni je savršeno radio
Hvala Freaked!
Hm... neznam jel to samo meni ili je to svima, ali kad god nakon 24h kliknem send/recieve za mail nestane mi najstariji mail bez obziri jel ima novih mailova ili ne, jel se to moze ikako sprijecit?
ne znam, to nisam primjetio ali budem vidio o čemu se radi s mailovima
pozdrav ljudi
gdje se moze skinuti pc studio za samsung i900 omnia kao sto kod nokia telefona ima nokia pc suite.na zvanicnoj web stranici samsunga ne mogu naci.molim za vasu pomoc
možda zato jer omnia ne radi sa pc studiom
sve se obavlja preko activesynca, ali sa njom si trebao dobiti i program MITwizard koji je relativno sličan pc suiteu, preko njega se radi backup što nije loša stvar s obzirom da je besplatan a inače se takve stvari masno naplaćuju ako nisi snalažljiv i još neke stvari tipa photo i video editor, šteta jedino što preko njega ne možeš slati sms/mms preko kompa ali za to imaju drugi programi.
Ma nisam dobio nista u pakovanju jer sam kupio od neki dilera veoma povoljno.Mozete mi reci koji sada od ova dva programa da skinem (mitwizard ili activesynca) i gdje kako bi usao na memoriju telefona ili kartice,unosio podatke putem copy paste,vrsio back up.Znaci moram oba programa da skinem kako bi imao sve u jednom kao sto je nokia pc suite,gdje imate file manager,back up ,.....hvala svakome na odgovoru
A u principu, pomoću jednog možeš samo prebacivati stvarni (activesynca)
A mitwizard ti sadrži još neke opcije, kao npr, kompletni backup omnie, onda movie editor, picture editor i slično..
Obadvoje možeš skunuti ovdje.
Jedino što neznam, nisam isprobavao da li MIT može raditi neovisno o ActiveSyncu(ovom s cd-a), s obzirom da sam ja svoj activesync skinuo sa microsoftove stranice i MIT ne radi bez activesynca.
ne može a da activesync proradi preko bt mora bar jednom biti spojen preko data cablea. Ali activesync je puno moćniji alat od samog prebacivanja podataka jer radi upravo to što mu ime govori, automatski sinkronizira kontakte, mailove, zabilješke, kalendar, playliste iz media playera te još možeš prebacivat podatke kako je navedeno. Tako da ako ste npr. pročitali mail na mobitelu neće vam na računalu pisati da nije pročitan i obrnuto. Isto tako media sync uvede reda u glazbu na mobitelu. Ali omnia kad ju izvadiš iz kutije neće bit baš ono što si očekivao, moraš si stavit aplikacija, tweakova, eventualno ju flashat da bude baš onakva kakoželiš a većinu toga možeš samo s data cableom tako da bi ti bilo dobro dat još koju kunu za njega
da li Omniju ide Garmin navigacija i gdje se mogu naci upute za to? Ili je i postupak kao Garmin navigacije na Nokije?
Imam problema sa reprodukcijom videa na Omnia Samsungu. Ili je slika loša i rastrgana ili zvuk za q..c!!
Konvertirao sam fileove pomuću MIT-a i još jednog konvertera baš za Omniu.
Možda kakav savjet gdje griješim ili i vi imate sličnih problema.
Njavažnije: Može kakav link gdje mogu downloadati neki video (3gp, divx i sl.) koji mogu DIREKTNO reproducirati (bez dodatne konverzije)?
Hvala u naprijed!
MIT loše radi konverziju, ali je mob dovoljno jak da bez ikakve konverzija reproducira sve što trrebaš, čak i jako velike rezolucije. Dobri konverteri su erightsoft SUPER i handbrake, oba su besplatna.
Hvala na odgovoru.
Znam da je procesor dovoljno jak za reprodukciju i da software prilagođava "svaku" rezoluciju ekranu. Ali...
Kad download-am neki video, javi mi "file type not suported" pa moram raditi konverziju )npr. avi file sa divX codecom!!!
Kak da znam što skinuti, a da mogu direktno reproducirati? Koja ekstanzija, koja vrsta file, koje specifikacije (rezolucija, frames, codec)?
Možda glupa pitanja za nekog ko je u tome, ali meni baš i nije sve tak "čisto"!
ma nisu glupa pitanja, naravno da ne može podržavati sve. Moraš imati player koji dolazi sa velikim brojem codeca, npr. core player ili ja osobno koristim kinoma play. Onda ćeš rijetko kada trebati konvertirati ali meni je draže smanjit ih malo jer iako ima gomilu prostora na njemu čemu okupirat npr 700mb koje na mobitelu nećeš moći prikazati u punom sjaju. Znači, stavi neki player i to bi trebalo bit to. Kinoma čak i flv video može reproducirati, tako da ako skineš nešta s npr. youtubea ne moraš ništa konvertirati
Gdje ima data kabl za kupiti za omniu, negdje sam zagubio svoj :/?
Po mogucnosti podrucije Osijeka (mada tesko jer oprema za taj mob na tom podrucju = 0).
Hvala!
Fala im na preporuci. Instalirao (free verziju), zanimljiv player. Flv-ove direkt reproducira i to mu je, po meni, najveća prednost! Za mpeg-4 me traži da kupim full verziju.
Da li Kinoma ima FULL SCREEN mod ili barem landscape, jer su mi video jako premali. Sa slikama (.jpg i sl.) možeš radit što hoćeš (okretati, zumirati i sl.), ali sa videom neznam.
Odovor (samom sebi, a možda nekom dobro dođe): Video se okreće sam, ako je mob setiran da se orjentacija ekrana sama podešava. Forsiranje preko programa nema ili ja neznam.
I još nešto, koji DiviX bi Omnia trebala direktno čitati?
Pa kaj se ne fale da čita DivX, Xvid, WMV i MP4? A kaj god pustiš, ide mi zvuk ali za sliku javlja (unsuported format)?
može mi netko reći kako da nadjem na omniji postavke tona za poruke?
Yey dobio omniu sa Hrvatskim menijem!!!
Pozdrav
Novi sam u windows mobile okruženju i općenito u smart phone svijetu pa ako ću postavljati pomalo glupa pitanja nemojte mi zamjeriti
Kako da na i900 isključim da prilikom pokretanja opere ne uključije automatski GPRS (kod indikacije signala slovo E) tj. ne želim GPRS uopće za net, ako se prije spojim na ruter onda je ok. Da li postoji mogućnost prilikom pokretanja opere da automatski potraži moj ruter i spoji se automatski, ako ga nema da pokaže ostale WiFi mreže u dometu
Ima li tko Spb Mobile Shell v2.1.4.Build.3722 (http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=53&t=55155) ili Manilla Touchflo 2D Beta (http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=53&t=51191) instaliran na i900 Omnia tj. što je to, da li je to prevlaka windowsa ili promjena ROM-a, muči me malo pojam ROM-a i njegovog update-a da, jesu li Spb i Manilla freeware ili ne i kako vratiti mob na orginalno Samsungovo sučelje ako se ova ne sviđaju
Hvala
Pozdrav
sam da kažem da je to s stavljanjem menia hrvatskog gore najveće sranje..
imao sam 5-6 omnia s normalnim engleskim windovsima i sve su super radile..bez greške..i jenu s hrv menijom..katastrofa od mobitela.. em se nešt stalno smrzavao..em pol tipkovnice nije toćno lovilo..pol slova mi je sve bilo zamaknuto kod sms-a.. me bio sam najsretniji kad sam se ga riješio..vjeruijem da je to sve zbog tog prčkanja po njemu..
..ja imam na njemackom mozel neko pomoći da promjenim u hrvatski...velika hvala
Gprs mozes rucno ugasiti na start>settings>Connections>connections>advanced>se lect networks>i odeberes my isp
Na drugi dio pitanja ne znam odgovor, pa ako netko zna lijepo bih ga zamolio da odgovori.
Spb mobile shell i manilla su prevlake, today screen plugin-ovi. Mozes ih maknuti na start>today>items> i odznacis. Na istom mjestu bi trebao moci vratiti orig sucelje. Spb nije besplatan, vidim da si vec nasao crack.
U vezi tehnickih pojmova pogledaj.
http://wiki.xda-developers.com/index...ename=Glossary
Hvala na odgovorima za sada, polako se snalazim sa WM-om i za sada sam vrlo zadovoljan telefonom, surfajući malo naletio sam na dosta softwarea za WM u vezi HTC-a da li to radi bez problema sa i900 (ista platforma) ili treba isprobavati, da li hard reset briše sve podatke na storage kartici i telefonu (npr. kontakte koji su na mobu)
Hvala
Pozdrav
therrlu je tocno napisao. Wm je wm i sve bi trebalo raditi. U vecini slucajeva nema problem s rezolucijom.
Ukoliko imas problema s nekom aplikacijom postoji program wvga fix 3 koji natjera uredaj u qvga rezoluciju.
Posto nemam omniu nisam ga isprobao (na hd-u radi super i trebao bi podrzavati i wqvga)
Hard reset i promjena roma brisu sve na internoj mem. kontakte, programe itd. Kao da radis restore na tocku prvog podizanja roma. Sd se ne brise.
Znači može biti samo problem sa rezolucijom kod instaliranja takvog softwarea, naišao sam na podatke rezolucija uređaja VGA, QVGA, što se tiče rezolucije i900 reproducira Divxe i to 320x240 i 400x240 dakle koji je to onda uređaj VGA ili neke drugi,
i još jedno pitanjce može li se podesiti clock alarm da radi tj. da budi ujutro i kada se mob ugasi i da li to može možda neki drugi program, probao sam i sa G-alarmom ali izgleda ništa od toga
Hvala
Pozdrav
molim ako moze pomoć za olmiu na njemačkom se ne snalazim -da ubacim hr...hvala:hrv:
I900 ima wqvga rezoluciju. Sto se tice filmova mozes reproducirati bilo koju rezoluciju i bilo koji bit rate za koji je procesor dovoljno jak. Onaj program koji sam naveo omogucava da wqvga(400x240) ekran prikazuje qvga(320x240) rezoluciju na nacin da ne prikazuje donji dio ekrana, zato da bi neki programi, koji su pisani samo za qvga, mogli raditi.
Ako mislis na to da li mozes koristiti alarm dok napravis power off, dakle ugasis mob(ne stand by nego power off dugim drzanjem gumba za gasenje) odgovor je ne. Trenutno koristim galarm i radi super.
Probaj postavljati malo jasnija pitanja. Ovako pogadam sto zelis pitati.
Pozzz
Evo ukratko da Vam napisem u cemu je problem, znaci moram sinhronizirati OMNIU i tu sada nastaju problemi... Znaci zapocne sync i nakon jedno minute izbaci mi error da se sync nemoze napraviti... Ali meni u tom dijelu dok radi sync, sinhronizira MAIL-ove i NOTES. a Kalendar i Kontakte NE!!!! Dali netko ima kakvu ideju, bio bih veoma zahvalan na odgovoru!
Hvala
Kako da isključim edge?
mislim da nikako, čemu to?
Pa lijepo sam napiso da sam dobio mob, a ne da sam ga flasho, tj. kupio na crno (godinu dana garancije:respect:)i frajer mi reko da je to najnoviji i da je na hrvatskom, kaže vjerojatno jedan od prvih na hrvatskom, ja presretan, jest da sam ga čeko 3 dana, al se isplatilo...
BTW Garancija mi je kod jednog jako dobrog servisera za mobove i vjerujem da je to on ubacio hrvatski meni u njega... Postat ću slike kasnije...
Aj da stavim slike nabrzinu prije nego odem spat :)
http://img396.imageshack.us/img396/4...1602xe4.th.png http://img396.imageshack.us/img396/4...1603jp7.th.png http://img502.imageshack.us/img502/6...1605pn3.th.png http://img396.imageshack.us/img396/9...1607ho9.th.png
Ja sam isto kupio omniu na crno i dobio hrvatski meni.. ako netko treba broj lika neka mi se javi..
ne mogu vjerovati, ali ima HR izbornik za Windows Mobile 6!!!
To znači da sada i svi ostali WM 06 uređaji vrlo lako mogu tkđ. imati HR jezik.
baš čitam.... nadamo se ili se možda radi samo o zakrpi koja se priljepi na ROM
po meni full nepotrebna stvar
neke stvaru prevedu toliko glupo da jednostavno više neznaš šta znači
a i šta meni znači kao korisniku, koji koristim takve uređaje već nekoliko godina prijevod na hrvatski, ako ga nije bilo dosad netreba ni sad, samo da se privikavam na jadan hrvatski prijevod. no way
ako neko ima voljan pomoć da da link gdje to im ...hvala:cry:
Pozdrav evo mene opet
Imam problem sa instaliranjem Garmina, dakle krenuo sam sa uputama Shamanixa (http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52380) ali ne može se spojiti i traži da se uključi GPS a i u samom programu ne može otključati karte možda ako ima gdje dobar step to step tutorijal sa svim potrebnim linkovima jer sada imam hrpu informacija i programa i nikako da to sve ukalupi da radi, nisam još baš polovio te WM trebali su ih raditi da budu što sličnijim desktop windovsima
Hvala
Pozdrav
PDA & CSC : I900SHHJ2/SHHK2
PHONE : I900XXHJ2
* Bosnia (ER0) Have a nice day ^^
molim znalce da pomognu gdje naci ovaj rom ako moze link....hvala svim i pozdrav najboljem forumu......
Tak i meni nije radio GPS, nije se mogao spojit na satelite, pa sam išao po ovim uputama:
http://mysamsungomnia.wordpress.com/...-enhanced-gps/
BTW Čuo sam da je iGO bolji od Garmina, tj. da je brži, makar mi je i garmin odličan, precizan je...
Sorry Crocky, ne snalazim se još dobro u WM kako da dođem u regystry (Go to your device’s registry, and see the key HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\GPS Intermediate Drive) kopam sa explorerorom po uređaju ali nemogu naći, probao sam i sa find opcijom
Hvala na pomoći
Nemozes s explorerom kopat po registriju, skini resco explorer i plugin za registry, jedino tako
a evo za Hrv, Bosanski i tako dalje
http://www.share4gsm.com/index.php?s.../Samsung/i900/
Nisam probao nista...tako da neznam jel radi i sta radi
Instaliral sam resco i uspio na neku foru pokrenutu Garmin i nađe satelite ali nikako da ima kerte, kako instalirati karte u Garmin, našao negdje Adriaroute 2.20 i Adriaroute 2.20 update i ima neki serial ali što sad sa time
Što se tiče gornjeg linka što bi to trebalo biti možda hrvatski jezik ?!? ako je nije mi to neophodno kužim engleski nego još nisma polovio same WM kao system tražim u njima neke stavri kao i na XP ima pa me to buni
I još jedno pitanje kako podesiti Email na i900 tj. Outlook da skida mailove sa yahooa nigsje ne mogu naći postavke za incoming i outgoung server
Hvala
Pozdrav
Ima li omnija uopće prikaz ukupnog trajanja poziva? nemogu to nikako naći . I postoje li neki programi za brojanje SMS poruka, i nekakav full screen caller?
Yahoo-ov besplatan mail nemozes knfigurirat da koristis outlook samo yahoo plus mail koji placas,
a za karte ako mislis koristit samo adriaroute onda ti je instalacija potpuno ista kao i samog garmina samo kod upisujes u gmapsupp.unl i kopiras u folder
e da i kod za adriaroute koji unosis u keygen je 708
one linkove za hrvatski nisam probao samo sam dao linkove jer je netko trazio tako da neznam sta imaju u sebi ali koliko vidim to su ROM-ovi, a sad neznam jeli prevedno na hrv
pozzdrav svima...
evo jucer sam kupila samsung omniu sa hrv izbornikom...al imam par problemceka...
cd koji sam dobila s njom ne radi...pa sam skinula s njihove stranice activesyn...
zanima me kako tocno stavit video na nju jer kad sam prebacila video u avi ili wmv formatu nije mi htio ocitat ni u cem...
i jos pitanje..kako tocno instalirat neki program na nju?
hvala puno unaprijed..:)