Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 11 od 37 PrvaPrva ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 21 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 251 do 275 od 912
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sve se obavlja preko activesynca, ali sa njom si trebao dobiti i program MITwizard koji je relativno sličan pc suiteu, preko njega se radi backup što nije loša stvar s obzirom da je besplatan a inače se takve stvari masno naplaćuju ako nisi snalažljiv i još neke stvari tipa photo i video editor, šteta jedino što preko njega ne možeš slati sms/mms preko kompa ali za to imaju drugi programi.
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma nisam dobio nista u pakovanju jer sam kupio od neki dilera veoma povoljno.Mozete mi reci koji sada od ova dva programa da skinem (mitwizard ili activesynca) i gdje kako bi usao na memoriju telefona ili kartice,unosio podatke putem copy paste,vrsio back up.Znaci moram oba programa da skinem kako bi imao sve u jednom kao sto je nokia pc suite,gdje imate file manager,back up ,.....hvala svakome na odgovoru

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A u principu, pomoću jednog možeš samo prebacivati stvarni (activesynca)
    A mitwizard ti sadrži još neke opcije, kao npr, kompletni backup omnie, onda movie editor, picture editor i slično..

Obadvoje možeš skunuti ovdje.

Jedino što neznam, nisam isprobavao da li MIT može raditi neovisno o ActiveSyncu(ovom s cd-a), s obzirom da sam ja svoj activesync skinuo sa microsoftove stranice i MIT ne radi bez activesynca.
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne može a da activesync proradi preko bt mora bar jednom biti spojen preko data cablea. Ali activesync je puno moćniji alat od samog prebacivanja podataka jer radi upravo to što mu ime govori, automatski sinkronizira kontakte, mailove, zabilješke, kalendar, playliste iz media playera te još možeš prebacivat podatke kako je navedeno. Tako da ako ste npr. pročitali mail na mobitelu neće vam na računalu pisati da nije pročitan i obrnuto. Isto tako media sync uvede reda u glazbu na mobitelu. Ali omnia kad ju izvadiš iz kutije neće bit baš ono što si očekivao, moraš si stavit aplikacija, tweakova, eventualno ju flashat da bude baš onakva kakoželiš a većinu toga možeš samo s data cableom tako da bi ti bilo dobro dat još koju kunu za njega
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Bodovi
    9.787
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.787, Nivo: 23
    Bodovi: 9.787, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da li Omniju ide Garmin navigacija i gdje se mogu naci upute za to? Ili je i postupak kao Garmin navigacije na Nokije?

Registered User Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2003
    Mobitel
    SE K750i
    Operater
    VIP Easy
    Godina
    22
    Bodovi
    7.201
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.201, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Omnia video reprodukcija

Imam problema sa reprodukcijom videa na Omnia Samsungu. Ili je slika loša i rastrgana ili zvuk za q..c!!

Konvertirao sam fileove pomuću MIT-a i još jednog konvertera baš za Omniu.

Možda kakav savjet gdje griješim ili i vi imate sličnih problema.

Njavažnije: Može kakav link gdje mogu downloadati neki video (3gp, divx i sl.) koji mogu DIREKTNO reproducirati (bez dodatne konverzije)?

Hvala u naprijed!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MIT loše radi konverziju, ali je mob dovoljno jak da bez ikakve konverzija reproducira sve što trrebaš, čak i jako velike rezolucije. Dobri konverteri su erightsoft SUPER i handbrake, oba su besplatna.

Datum registracije
    Dec 2003
    Mobitel
    SE K750i
    Operater
    VIP Easy
    Godina
    22
    Bodovi
    7.201
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FREAKed Pregledaj post
    MIT loše radi konverziju, ali je mob dovoljno jak da bez ikakve konverzija reproducira sve što trrebaš, čak i jako velike rezolucije. Dobri konverteri su erightsoft SUPER i handbrake, oba su besplatna.
    Hvala na odgovoru.
    Znam da je procesor dovoljno jak za reprodukciju i da software prilagođava "svaku" rezoluciju ekranu. Ali...
    Kad download-am neki video, javi mi "file type not suported" pa moram raditi konverziju )npr. avi file sa divX codecom!!!
    Kak da znam što skinuti, a da mogu direktno reproducirati? Koja ekstanzija, koja vrsta file, koje specifikacije (rezolucija, frames, codec)?
    Možda glupa pitanja za nekog ko je u tome, ali meni baš i nije sve tak "čisto"!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dcepek Pregledaj post
    Hvala na odgovoru.
    Znam da je procesor dovoljno jak za reprodukciju i da software prilagođava "svaku" rezoluciju ekranu. Ali...
    Kad download-am neki video, javi mi "file type not suported" pa moram raditi konverziju )npr. avi file sa divX codecom!!!
    Kak da znam što skinuti, a da mogu direktno reproducirati? Koja ekstanzija, koja vrsta file, koje specifikacije (rezolucija, frames, codec)?
    Možda glupa pitanja za nekog ko je u tome, ali meni baš i nije sve tak "čisto"!
    ma nisu glupa pitanja, naravno da ne može podržavati sve. Moraš imati player koji dolazi sa velikim brojem codeca, npr. core player ili ja osobno koristim kinoma play. Onda ćeš rijetko kada trebati konvertirati ali meni je draže smanjit ih malo jer iako ima gomilu prostora na njemu čemu okupirat npr 700mb koje na mobitelu nećeš moći prikazati u punom sjaju. Znači, stavi neki player i to bi trebalo bit to. Kinoma čak i flv video može reproducirati, tako da ako skineš nešta s npr. youtubea ne moraš ništa konvertirati

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Dell Streak
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gdje ima data kabl za kupiti za omniu, negdje sam zagubio svoj :/?

Po mogucnosti podrucije Osijeka (mada tesko jer oprema za taj mob na tom podrucju = 0).

Hvala!

Datum registracije
    Dec 2003
    Mobitel
    SE K750i
    Operater
    VIP Easy
    Godina
    22
    Bodovi
    7.201
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FREAKed Pregledaj post
    Kinoma čak i flv video može reproducirati, tako da ako skineš nešta s npr. youtubea ne moraš ništa konvertirati
    Fala im na preporuci. Instalirao (free verziju), zanimljiv player. Flv-ove direkt reproducira i to mu je, po meni, najveća prednost! Za mpeg-4 me traži da kupim full verziju.

Da li Kinoma ima FULL SCREEN mod ili barem landscape, jer su mi video jako premali. Sa slikama (.jpg i sl.) možeš radit što hoćeš (okretati, zumirati i sl.), ali sa videom neznam.

Odovor (samom sebi, a možda nekom dobro dođe): Video se okreće sam, ako je mob setiran da se orjentacija ekrana sama podešava. Forsiranje preko programa nema ili ja neznam.

I još nešto, koji DiviX bi Omnia trebala direktno čitati?
    Pa kaj se ne fale da čita DivX, Xvid, WMV i MP4? A kaj god pustiš, ide mi zvuk ali za sliku javlja (unsuported format)?
    Zadnji uredio dcepek : 06-01-2009 u 22:36

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Iphone 3GS 32GB
    Operater
    T-mobile
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dcepek Pregledaj post
    Fala im na preporuci. Instalirao (free verziju), zanimljiv player. Flv-ove direkt reproducira i to mu je, po meni, najveća prednost! Za mpeg-4 me traži da kupim full verziju.

Da li Kinoma ima FULL SCREEN mod ili barem landscape, jer su mi video jako premali. Sa slikama (.jpg i sl.) možeš radit što hoćeš (okretati, zumirati i sl.), ali sa videom neznam.

Odovor (samom sebi, a možda nekom dobro dođe): Video se okreće sam, ako je mob setiran da se orjentacija ekrana sama podešava. Forsiranje preko programa nema ili ja neznam.

I još nešto, koji DiviX bi Omnia trebala direktno čitati?
    Pa kaj se ne fale da čita DivX, Xvid, WMV i MP4? A kaj god pustiš, ide mi zvuk ali za sliku javlja (unsuported format)?

Možda zato što ti je prevelika rezolucija na DivX-u...

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    može mi netko reći kako da nadjem na omniji postavke tona za poruke?

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao niko333 Pregledaj post
    može mi netko reći kako da nadjem na omniji postavke tona za poruke?

tam gdje i za pozive..sam u gornjem prozorčiću odabereš za poruke

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Iphone 3GS 32GB
    Operater
    T-mobile
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yey dobio omniu sa Hrvatskim menijem!!!

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    6.692
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.692, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 18,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav

Novi sam u windows mobile okruženju i općenito u smart phone svijetu pa ako ću postavljati pomalo glupa pitanja nemojte mi zamjeriti

Kako da na i900 isključim da prilikom pokretanja opere ne uključije automatski GPRS (kod indikacije signala slovo E) tj. ne želim GPRS uopće za net, ako se prije spojim na ruter onda je ok. Da li postoji mogućnost prilikom pokretanja opere da automatski potraži moj ruter i spoji se automatski, ako ga nema da pokaže ostale WiFi mreže u dometu

Ima li tko Spb Mobile Shell v2.1.4.Build.3722 (http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=53&t=55155) ili Manilla Touchflo 2D Beta (http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=53&t=51191) instaliran na i900 Omnia tj. što je to, da li je to prevlaka windowsa ili promjena ROM-a, muči me malo pojam ROM-a i njegovog update-a da, jesu li Spb i Manilla freeware ili ne i kako vratiti mob na orginalno Samsungovo sučelje ako se ova ne sviđaju

Hvala

Pozdrav
    Zadnji uredio florjan : 11-01-2009 u 12:32

Datum registracije
    Dec 2003
    Mobitel
    SE K750i
    Operater
    VIP Easy
    Godina
    22
    Bodovi
    7.201
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mavidako Pregledaj post
    Gdje ima data kabl za kupiti za omniu, negdje sam zagubio svoj :/?

Po mogucnosti podrucije Osijeka (mada tesko jer oprema za taj mob na tom podrucju = 0).

Hvala!
    http://www.aukcije.hr/item.php?id=447611

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ..::Crocky::.. Pregledaj post
    Yey dobio omniu sa Hrvatskim menijem!!!
    sam da kažem da je to s stavljanjem menia hrvatskog gore najveće sranje..
    imao sam 5-6 omnia s normalnim engleskim windovsima i sve su super radile..bez greške..i jenu s hrv menijom..katastrofa od mobitela.. em se nešt stalno smrzavao..em pol tipkovnice nije toćno lovilo..pol slova mi je sve bilo zamaknuto kod sms-a.. me bio sam najsretniji kad sam se ga riješio..vjeruijem da je to sve zbog tog prčkanja po njemu..

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    N97 -N95 8GB, omnia
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..ja imam na njemackom mozel neko pomoći da promjenim u hrvatski...velika hvala

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao florjan Pregledaj post
    Novi sam u windows mobile okruženju i općenito u smart phone svijetu pa ako ću postavljati pomalo glupa pitanja nemojte mi zamjeriti

Kako da na i900 isključim da prilikom pokretanja opere ne uključije automatski GPRS (kod indikacije signala slovo E) tj. ne želim GPRS uopće za net, ako se prije spojim na ruter onda je ok. Da li postoji mogućnost prilikom pokretanja opere da automatski potraži moj ruter i spoji se automatski, ako ga nema da pokaže ostale WiFi mreže u dometu
    Gprs mozes rucno ugasiti na start>settings>Connections>connections>advanced>se lect networks>i odeberes my isp

Na drugi dio pitanja ne znam odgovor, pa ako netko zna lijepo bih ga zamolio da odgovori.

Ima li tko Spb Mobile Shell v2.1.4.Build.3722 (http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=53&t=55155) ili Manilla Touchflo 2D Beta (http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=53&t=51191) instaliran na i900 Omnia tj. što je to, da li je to prevlaka windowsa ili promjena ROM-a, muči me malo pojam ROM-a i njegovog update-a da, jesu li Spb i Manilla freeware ili ne i kako vratiti mob na orginalno Samsungovo sučelje ako se ova ne sviđaju

Spb mobile shell i manilla su prevlake, today screen plugin-ovi. Mozes ih maknuti na start>today>items> i odznacis. Na istom mjestu bi trebao moci vratiti orig sucelje. Spb nije besplatan, vidim da si vec nasao crack.

U vezi tehnickih pojmova pogledaj.
    http://wiki.xda-developers.com/index...ename=Glossary

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    6.692
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na odgovorima za sada, polako se snalazim sa WM-om i za sada sam vrlo zadovoljan telefonom, surfajući malo naletio sam na dosta softwarea za WM u vezi HTC-a da li to radi bez problema sa i900 (ista platforma) ili treba isprobavati, da li hard reset briše sve podatke na storage kartici i telefonu (npr. kontakte koji su na mobu)

Hvala

Pozdrav
    Zadnji uredio florjan : 12-01-2009 u 18:28

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na odgovorima za sada, polako se snalazim sa WM-om i za sada sam vrlo zadovoljan telefonom, surfajući malo naletio sam na dosta softwarea za WM u vezi HTC-a da li to radi bez problema sa i900 (ista platforma) ili treba isprobavati, da li hard reset briše sve podatke na storage kartici i telefonu (npr. kontakte koji su na mobu)

Hvala

Pozdrav
    ako se radi o istoj platforimi, onda nema nikakvog problema, evenutalno,ako postoji kakav problem sa rezolucijom, ali čisto sumnjam.
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    therrlu je tocno napisao. Wm je wm i sve bi trebalo raditi. U vecini slucajeva nema problem s rezolucijom.

Ukoliko imas problema s nekom aplikacijom postoji program wvga fix 3 koji natjera uredaj u qvga rezoluciju.

Posto nemam omniu nisam ga isprobao (na hd-u radi super i trebao bi podrzavati i wqvga)

Hard reset i promjena roma brisu sve na internoj mem. kontakte, programe itd. Kao da radis restore na tocku prvog podizanja roma. Sd se ne brise.
    Zadnji uredio ce3hel : 12-01-2009 u 21:18

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    6.692
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znači može biti samo problem sa rezolucijom kod instaliranja takvog softwarea, naišao sam na podatke rezolucija uređaja VGA, QVGA, što se tiče rezolucije i900 reproducira Divxe i to 320x240 i 400x240 dakle koji je to onda uređaj VGA ili neke drugi,
    i još jedno pitanjce može li se podesiti clock alarm da radi tj. da budi ujutro i kada se mob ugasi i da li to može možda neki drugi program, probao sam i sa G-alarmom ali izgleda ništa od toga

Hvala

Pozdrav
    Zadnji uredio florjan : 12-01-2009 u 23:34

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    N97 -N95 8GB, omnia
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    molim ako moze pomoć za olmiu na njemačkom se ne snalazim -da ubacim hr...hvala

+ Odgovori na temu
Stranica 11 od 37 PrvaPrva ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 21 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. iPhone - pitanja i odgovori
    By .El Nino. in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 1287
    Posljednji post: 27-11-2010, 19:05
  2. [6233/6234] review i pitanja/odgovori
    By robee in forum Nokia
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 10-12-2007, 16:10
  3. NAV4ALL: pitanja i odgovori
    By Dylan57 in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 12