Ovo je super akcija za omasovljavanje korisnika Tele2, još kad uz to ide i odlična ponuda mobitela uspjeh je zagarantovan.
A konkurencija spava...
Printable View
Ovo je super akcija za omasovljavanje korisnika Tele2, još kad uz to ide i odlična ponuda mobitela uspjeh je zagarantovan.
A konkurencija spava...
Pa ovo je divno. Mozda i ja postanem Tele2 bla bla...
TELE2
ZAŠTO PLATITI VIŠE?
Kao što vidite novi slogan je "ZAŠTO PLATITI VIŠE?" i još nešto sitnica:
= Citat =:
Obavijest br. 29/2007 (30.04.2007.)
Nova tarifa u TELE2 ponudi:
KNOCK-OUT!
samo 0,49 kn prema korisnicima svih mreža u Hrvatskoj!
ZAJAMČENA UŠTEDA DO 80%!
KNOCK-OUT prepaid
Novi Tele2 KNOCK-OUT start paket s najnižom cijenom na hrvatskom tržištu od svega 25 kn,sa početnih 25 kn na računu. (potucite ovo duopolci ;D i recimo sayonara=zbogom zauvijek usluzi :tomato: (op.aut. posta))
- Uz početni iznos na računu u KNOCK-OUT start paketu aktivirana je tarifa s cijenom razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj od 0,99 kn/minuti (bez naknade za uspostavu poziva) i cijenom SMS poruke od 0,29 kn/poruci.Račun vrijedi 14 dana nakon uspostave prvog poziva. Ukoliko se račun ne obnovi unutar 14 dana, korisnik ne može više ostvarivati pozive niti slati SMS poruke. Nadopaltom računa s bilo kojim bonom produžuje se korištenje početne tarife.
- Nadoplatom računa s bonom od 50 kn ili više automatski će se aktivirati KNOCK-OUT tarifa s cijenama razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj od samo 0,49kn/minuti (uz naknadu za uspostavu poziva 0,25kn/pozivu).
KNOCK-OUT tarifa aktivna je 30 dana od dana nadoplate. Novom nadoplatom računa s bonom od 50kn, 100 kn ili 200 kn, produžit će se korištenje Knock-out tarife. Ukoliko nakon isteka 30 dana nema nadoplate računa s bonom od 50 kn, 100 kn ili 200 kn,korisnikj se vraća na početnu tarifu s cijenom poziva prema svim mrežama u Hrvatskoj od 0,99 kn/minuti,bez naknade za uspostavu poziva.
- KNOCK-OUT tarifa dostupna je isključivo BEZ MOBILNOG TELEFONA (KNOCK-OUT start paket neće biti pakiran s mobilnim telefonima).
- Postojeći "bla bla" korisnici mogu prijeći iz tarife koju koriste u KNOCK-OUT tarifu tako da pošalju SMS na broje 888 s ključnom riječi KNOCKOUT. Svi prelasci u KNOCK-OUT se naplaćuju 20 kn. Prelazak iz KNOCK-OUT tarife u druge pre-paid tarife se ne naplaćuje.
- U svim promotivnim materijalima neće se komunicirati početna tarifa već samo KNOCK-OUT tarifa.
30.04.2007.
------------------------------------------------------------
KNOCK-OUT pretplata
- KNOCK-OUT pretplata dostupna je samo bez kupnje mobilnog telefona, uz minimalnu mjesečnu potrošnju od 50 kn (uključeni svi pozivi i SMS osim roaminga).
- Korisnik može razogvarati prema svim mrežama u Hrvatkoj za samo 0,49 kn/minuti (uz naknadu za uspostavu poziva 0,25kn/pozivu). Cijena SMS poruke je 0,29 kn/poruci.
- Postojeći korisnici mogu prijeći u KNOCK-OUT tarifu SAMO AKO NEMAJU BINDING (mobilni telefon).
-------------------------------------------------------------
Obavijest br. 30/2007 (30.04.2007.)
NOVE USLUGE U TELE2
MMS
MMS usluga omogućava slanje i primanje poruka koje sadrža slike, animacije i glazbu (ovisno o mogućnostima mobinog telefona). Pmoću MMS-a mogu se kombinirati slike, tekestovi i melodije, te , za razliku od SMS-a, kod kojeg se može poslati prosječno samo 160 znakova, putem MMS-a može se poslati nekoliko tisuća znakova!
MMS poruke se mogu poslati na mobilni telefon koji podržava ovu uslugu ili na e-mail adresu.
U promotivnom razdoblju do 30.06.2007. cijena slanja MMS-a po poruci unutar TELE2 mreže iznosi 0,00kn (PDV uključen).. Primanje MMS poruke je besplatno.
Ukoliko se slikovna poruka pošalje na mobilni telefon koji ne podržava MMS uslugu, primatelj će primiti SMS poruku s informacijom o tome kako sliku može pogledati na www.tele2.hr.
Neke od slika koje su kupljene na Tele2 portalu ne mogu se slati dalje. Svi mobilni telefoni ne podržavaju slanja i/ili primanja zvučnih zapisa, polifone, realtone melodije i/ili skidanje igara.
Tele2 mobilni portal
Osim MMS-a Tele2 korisnici moći će uživati i u Tele2 mobilnom portalu na wap.tele2.hr.
Tele2 mobilni portal je skupni pojam za sve sadržaje Tele2 koji semogu pronaći na mobitelu Tele2 korisnika. Pomoću Tele2 mobilnog portala mogu se npr. skidati melodije, igrati igre, i još mnogo toga.
Za sve korisnike koji se spajaju na TELE2 mobilni portal putem GPRS uskuge iz Tele2 mreže, surfanje TELE2 mobilnim portalom i svim drugim stranicama naplaćuje se: Cijena prijenosa podataka: 2,00 kn / 100 kb. Obračunska jedinica je 1 kb.
Za sve što se naplaćuje korisnik će dobiti odgovrajuću informaciju o cijeni, te upit želi li nastaviti s korištenjem takvih sadržaja. Npr. kod pretraživanja melodija, slika, igara i sličnih sadržaja naplaćivat će se promet prema gore navedenoj cijeni, a cijena pojedinog sadržaja posebno će se naplatiti u slučaju da ga korisnik odluči skinuti i spremiti u svoj mobitel.
Cijene za sve usluge koje se naplaćuju prikazat će se na zaslonu mobitela prije učitavanja.
Dodatne informacije o cijenama usluga Tele2 korisnici mogu potražiti na web stranici www.tele2.hr ili nazovi Službu za korisnike na 095 1000 444.
Tele2 korisnici mogu aktivirati nove usluge:
- slanjem SMS poruke sadržaja Tele2 na broj 777. Samo trebaju pratiti upute koje će primiti na svoj mobilni uređaj putem SMS-a u kratkom roku-
- ili naručivanjem putem Tele2 web stranice na www.tele2.hr
- ili pozivom u Službu za korisnike na 095 1000 444.
= Citat =:
GPRS/WAP/MMS uslugu moguće je koristiti samo u području pokrivenosti TELE2 mrežom. Korisnici najjednostavnije mogu preovjeriti nalaze li se u Tele2 mreži pogledom na zaslon svog mobilnog telefona. Ukoliko na se njemu nalazi samo TELE2 znak mogu bezbrižno koristiti GPRS usluge!
Informacije su 100% službene,dokaze dostavljam (stavio bi ovo sve ranije ali sam malo zaglavio kod drage :D) :
http://img186.imageshack.us/img186/1...i002ag3.th.jpg http://img266.imageshack.us/img266/5...i003mh4.th.jpg http://img116.imageshack.us/img116/8...i004al4.th.jpg
Što to znači? Ako imam mobilni telefon, ne mogu aktivirati Knockout tarifu ili što??= Citat =:
KNOCK-OUT pretplata
- KNOCK-OUT pretplata dostupna je samo bez kupnje mobilnog telefona, uz minimalnu mjesečnu potrošnju od 50 kn (uključeni svi pozivi i SMS osim roaminga).
- Korisnik može razogvarati prema svim mrežama u Hrvatkoj za samo 0,49 kn/minuti (uz naknadu za uspostavu poziva 0,25kn/pozivu). Cijena SMS poruke je 0,29 kn/poruci.
- Postojeći korisnici mogu prijeći u KNOCK-OUT tarifu SAMO AKO NEMAJU BINDING (mobilni telefon).
Seljački. Pa opet zakidaju pretplatnike. Da ne povjeruješ.
Ma da ne bi imao tucet mobitela uz sebe. Evo, taman se ponadao i poveselio i onda ga sjebu sa ovakvim uvjetima. Kao što sam rekao, seljački.
Seljacki ili ne ja cu si sa velikim smjeskom na licu kupiti bon od 25 kuna i uredno ga nadoplacivati dok "veliki igraci" ne smisle kako konkurirati ovoj ponudi.
Lupim bon u neki mob koji ne koristim i zovi ... RESPECT Tele2
baš je debilno. stvarno su to zahebali. pa kolko tele2 korisnika
ima potpisan ugovor uz mobitel ??? LOL :tomato:
sad oni žele proširiti broj korisnika. bolje da nisu to davali,
recimo ja mogu uzeti jer imam preplatu ali bez moba, dok moja
stara ne... i ona to nemre uzeti :angry:
a ovo za mms je dobro, besplatno jedan dio perioda
da ako postoji gprs signal, kojeg kod mene nema....
Jel tko probao ovo.
jeli dobio postavke.
znamo da nitko nije savrsen.
cini mi se da nije tema otvorena da pricamo o seljacima i ciganima.
pa zato otvorite novu temu i tamo pricajte o njima,a ovde o tele2.
tako je.ova tarifa i jeste da privuce nove korisnike koji zele razgovarati jeftino.
A ne mogu vjerovat! Pred tjedan dana sam produžio ugovor i uzeo mob od tele2!!
AAARGH!!!!
Ovo nije ciganski, neko kurvinski :angry:
Opet ista stvar: mi koji ima uredno već više od godine i pol plaćamo račune smo zakinuti. Kupili smo povoljnije mob i koja bi još željeli?! Ma daj...
Od kada to vrjedi
nerazumjem zasto se bunis...opce ja poznato da nije dobro u mućkama biti na pretplati.....to i vrapci znaju....
e sad bi ti i mobitel i jeftino...
ja sam presao u veljaci na pretplate na prepaid...i svako malo sve bolje ide...najprije kikiriki a sad knockout...:)
nikad se nije isplatila pretplata....
Jel tko aktiviro tu tarifu
ja sam poslo sms ali mi jos nije aktivirana
VAŽNO !!!!
Upravo sam zvao SZK i rekli su mi da kao prepaid korisnik ne mogu s ovim svojim postojećim tele2 brojem prijeći na KNOCK-OUT već moram kupiti taj novi start paket za 25 kn.
Znači od sutra trčim od kioska do kioska i tražim neki dobar broj :)
Baš i nema smisla ako su ovo objavili:
= Citat =:
- Postojeći "bla bla" korisnici mogu prijeći iz tarife koju koriste u KNOCK-OUT tarifu tako da pošalju SMS na broje 888 s ključnom riječi KNOCKOUT. Svi prelasci u KNOCK-OUT se naplaćuju 20 kn. Prelazak iz KNOCK-OUT tarife u druge pre-paid tarife se ne naplaćuje.
briši post smsfreak već odgovorio
kako si mms aktivirat dali postoji jos ona Tele2 Go stranica???
Sry za OFF!!
ako sam ja dobro shvatila, iz sms freakovog posta, preko poruke:
= Citat =:
- slanjem SMS poruke sadržaja Tele2 na broj 777. Samo trebaju pratiti upute koje će primiti na svoj mobilni uređaj putem SMS-a u kratkom roku-
- ili naručivanjem putem Tele2 web stranice na www.tele2.hr
- ili pozivom u Službu za korisnike na 095 1000 444.
Radi...evo ja sam maloprije sebi poslao postavke
http://selfwap.tele2.se/ota/wizard.phtml?sender=tele2hr
Ajd ti molim te fino smiri svoje antitele2strasti. Nema osobe koja se više žili na Tele2, a koristiš njihove usluge. Tko je onda pao s kruške?
Ništa, trebam zvati sestru, da bar ona ubere kakve pogodnosti od svega toga.
Kolko vidim još nije aktivan gprs. To tek od sutra? Jel radi nekome ili još nigdje nisu aktivirali?
dobro mislim bilo bi super da sad kazu da mms i wap imaju samo korisnici te nove tarife, nebi se cudila :rolleyes:
bas me zanima oce taj gprs proradit i gdje!
Ne kužim zašto se bune pretplatnici pod ugovorom?! Nigdje se ne mogu kombinirati pogodnosti, pa tako ni u Tele2. Vi bi uzeli dobar mobitel u pola cijene i onda razgovarali po 49 lp/min ! E neide to tako momci :jump: :jump:
Ma da? Daj mi molim te konkretne primjere. Jer to nema veze sa tim, već za navlačenjem novih korisnika.
meni gprs radi 100% provjereno.samo treba unijeti postavke.
Vidim da si stvarno nezahvalan, ovaj forum u velikoj mjeri služi za nagađanja i isčekivanja što će se dogoditi slijedećeg prvog u mjesecu... a kad iznesem podatke koji su, uzgred rečeno, vrhunska poslovna tajna, onada se nađe nezadovoljnika... tko te tjerao da potpisuješ ugovor na 18 mjeseci? Zar ne poznaješ osnovno pravilo telekomunikacijskog tržišta; ništa ne potpisuj i na ništa se ne obvezuj! BTW nisi ni u pravu kad tvrdiš da je ovo samo za nove korisnike, i stari prepaidovci kao i postpaidovci bez obveze mogu prijeće na ovu knock out tarifu...
Jeltko presao na tu tarifu
ja sam poslao sms ali se nist ne dasava jos mi nisu aktivirali tu tarifu
Koji je broj od SZK
Jednostavno, whatever. Sad neka svako toliko izbacuju neke ubilačke tarife koje će se ticati samo određeni krug korisnika. Još nisam naišao u T-Mobileu na neku tarifu koju ne smijem aktivirati jer sam, eto, kupio uz ugovor i telefon. Samo ću jednostavno paziti da ne prekoračim tih 48 kuna svaki mjesec, jer ne dam ni kune više.
Gle, to ti je logicno.Dobio si mob po jeftinoj cijeni i sad te drze na toj tarifi.Ja isto mislim da je to sranje,ali ipak si dobio mob.Vidis da tarifa vrijedi samo za one koji ne uzimaju mob,jer je prejeftina.Pa nitko od drugih operatera nema ni slicno.T-mobile nemoj ni uspredjivat jer oni su daleko od tih cijena.Mozda u nekim tarifama ( 1000 ili 1500) i tak neke gluposti ,a vip ista stvar.
Iako sam na vip-u mislim da je ovo jedna odlicna tarifa.:hrv:
Ne kužim. Meni traži nekakvo Ime i password. Ne mogu pročitati pravilnik.
Zbrćkana im je stranica. Recimo na dijelu za pretplatnike nema informacije o načinu prelaska na knockout kao ni informacije o naplati uspostave poziva 0,25 kn.
SZK zablokirana ;)
Meni ne radi mobilni portal,.... skinuo postavke,.. i nista...:(
Uveli su i obnovu računa putem sms-a.
http://web.tele2.hr/hrv/index.asp?p=upute&sp=bonSMS
a ti bi sve..i jeftino mobitel i da imas i jeftino pricati...
pa ko te tjerao na ugovor i mobitel??????????
ja jesam kritican prema mućkama2...ali ovo su bedastoće...
daj probudi se.....
svoju naivnost sad nam valjas kao problem svih nas....
daj reci konkretno o nekom problemu a ne o tvojem uvrijedjenom egu....
drugi puta nemoj uzimati ptretplatu i jeftino mob....
Bilo bi nepravedno da su omogućili novu tarifu uz uzimanje mobova novim korisnicima, a starim onemogućili prelazak. Ali pravilo je da nema knock-out tarife uz uzimanje moba za nikog, pa ni za stare korisnike... Ali dosta o tome... Jasno je da to mnogima ne odgovara, ali kao je tako je, nema smisla sad kukati.
Misliš na web stranice? Meni sve ok i radi i izgleda.
EDIT:
Aha, tek sad vidim da opet pretumbavaju nešt. :turn:
Treba ići preko ove stranice i onda sigurno radi dok ne srede sve.
http://web.tele2.hr/hrv/index.asp?p=...&sp=naslovnica
pao im je server,.. nista ne radi :)
Bad Request (Invalid Hostname) na www.tele2.hr
a ni tvoj link ne radi ojpi :)
Pustite ih da danas obave taj posao s webom i ostalim stvarima. Nije ima pao server nego ljudi rade!
Kako bi rekli Englezi: Keep your shirt on!
Meni sve radi, stranice preko moba se normalno otvaraju, provjerio sam i mms i on radi bez problema. Poslao sam i sms za aktivaciju knockout tarife i sada čekam da dobijem potvrdu o aktivaciji, trebala bi biti aktivirana u roku od 24 sata :jump:
moj gprs ne radi :crazy:
Evo meni se znak za Gprs upalio !!!!
Nevjerojatni ste, kao kad djeca dobiju novi igračku: "szk blokiran!", "Ne radi mi stranica", "ne radi mi gprs", "greška u gprs-u"m, " ne mogu poslkati mms"... :cry:
O bokte, aktivirati ce se sve, strpljenja malo. :thumbup:
Sigurno im nema stranice jer stavljaju novi logo.
EDIT:
Sad sam ih baš zvao i prvi put u životu sam ih čeko čak minut...I javi se tip, pitam ja njega zašto im ne radi stranica(više ljudi mi je reklo da im ne radi) a on se cjeli zbunio počp buncat:"pa znateeeeee,ne znam,evo nama radi neznam što je možda onooooooooo (dok se sjeti) anžuriraju nešto,znate ono mjenjajuuuu podatke.Kažem ja dobro hvala,doviđenja,a on hvala što ste zvali..........
evo ga- novi look i knock-out :)
Aleluja-dobro su se sjetili
aj nek mi neko stavi link za te postavke :turn:
edit: nasla
jui zakon ;) radi :D
Meni Ne Radi -ja Ih Zovem Kaže Ona Ponekad Treba 24 Sata
Piše na stranicama da u nekim slučajevima treba do 24 sata da se usluga ativira. Isto tako treba isključiti i ponovno uključiti telefon.
Sada će sigurno T mobile odgovoriti sa pojačanom reklamom za 7 simpa ti&ja brojeva za 25 kuna.Stvarno genijalno!!!
Mislim da sada stvarno nema nikakvog razloga da onaj ko želi jeftino razgovarati ne predje na tele 2.
Ne razumijem samo zašto su ostavili švalersku tarifu.Ne vidim nikakvu prednost pred knock out tarifom.
baš če mo vidjet oćeli išta sutra bit
pogledajte tele2 stranicu nova i cakli se :)
ovo je vrlo lijepi pomak u cijenama! :love:
treba pitat one iz tele2 oče li staviti ovdje reklamu za knock out
Jel skinuo netko koju igru?? Dajte recite koje su dobre, da iskoristim ovo besplatno sta imam:p
U Zadru ima aktivnog GPRS signala, ali još se ne može pristupiti na internet ni poslati MMS. Javite se ako je nekto iz zadra da li je njemu isto ili...?
Eto, novost je i to da Tele2 sada ima 400.000 korisnika
Pa ovo je veličanstveno! Svi postojeći blabla-ši mogu poslati poruku na 888 sadržaja Knockout i imaju aktiviranu tarifu.
Bokte, sada je doslovno najjeftinije imati Tele2 broj jer, ako izuzmemo poslovne ponude vipa i TM-a, najjeftinije pričati. Pa jeftiniji su od onoga što konkurentske mreže nude kao opciju "unutar mreže".
konacno gprs!
jucer mi se na mobitelu pojavio gprs signal ali mislio sam da je to neka... greska... i sad mi dodje poruka da posaljem DA ako zelim mobilni internet.
jupiiiii!
ja od jutra vec surfam bez problema .jedino kod MMS-a jos steka.da je bar znati koliko je ogranicenje velicine MMS-a.
Ne kužim čemu toliko veselje za taj mobilni internet. 2 čune za 100 kb jeste tri puta manje nego kod ostalih, ali je opet previše.
Mislim, mogli su uvest neku razumnu tarifu poput w'n'w, pa bi onda to bilo za radovanje....
ja nisam ni znao kolko kosta ja samo surfam :D ups