da, a u svijet medija 1GB za 449,00 kn?!?!?! tek tolko o hgspotu!!!! odakle su oni to nabavljali?
da, a u svijet medija 1GB za 449,00 kn?!?!?! tek tolko o hgspotu!!!! odakle su oni to nabavljali?
vjerojatno misle da ih oni jedini imaju u ponudi![]()
![]()
![]()
Da, osim sto je nemaju (kazu trenutno).Izvorno postao teebz
Vec mjesec i pol tragam za tom karticom, nigdje je nemaju!
Probao sam i Sony Centar, i Sancta Domenica, nigdje nema.
imas ovdje od 512mb za 348kn:www.feniks-kompjutori.hr/
Ma 512MB ima i drugdje, ali ja hocu bas 1GB!Izvorno postao zmija
ostaje ti jedino e-bay.![]()
Probao sam i tako, ali onda mi kartica + shipping dodje previse.Izvorno postao zmija
Probao sam i preko frenda u Americi, ali isto je preskupo...![]()
a jesi pitao kada će je dobiti ili ako se da naručiti??Izvorno postao ravilov
Naravno. Svaki tjedan zovem i pitam, i kazu mi da probam nazvat sljedeci tjedan.
Naruciti se ne da, ali sam u Sancta Domenici rezervirao, pa jednom kad stigne... Valjda me se sjete.![]()
postoji možda šansa da se napravi ms duo adapter u koji bi se mogla staviti m2 kartica? mislim, nešto tipa kao ms adapter za ms duo.
Postoji adapter M2 na MS. Negdje se dobije sa M2 karticom, ne znam jel ima za kupiti posebno.Izvorno postao newbie
![]()
ma znam da taj postoji. zanimalo me da li postoji kakva sansa da naprave ms duo adapter za m2, tako da ga mogu ubaciti u d750 npr.
Ja sam kupio 512 Mb i dobio adapter , al samo normalan, ne duo. Ne vjerujem da je to uopće još izašlo u prodaju.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
E sorry kaj vam upadam u temu ali samo da pitam koliko se isplati kupovat na e-bayu ?
pitam jer sam našao duo pro od 1gb za 31$, a ima ih i jeftinije
There are no shortcuts in evolution.
Zvuci povoljno ($31 je oko 180 Kn), ali uz to ces jos morat platit i shipping, ne znam koliko, ovisno o tome odakle i kako se salje.
A i sam si rekao da ima jeftinije...
Pa sad zakljuci sam.
ja sam preko ebay.de uzeo za 25€ euro 1GB
to je stvarno jeftino.
Koliko te izasao shipping?Izvorno postao k800i
radi kojekakvih troškova i komunikacije naših banaka sa stranima- totalno neisplativo. prije 2 mjeseca su za transakciju bilo koje sume naši tražili 200 kuna + naravno svi troškovi dostave , itd,itd. uglavnom previše zajebancije . Moje mišljenje![]()
Sljaka!
Imam jedno pitanje u vezi tih M2 kartica budući sam tek nedavno dobio mob s takvom karticom. Da li je moguće (a prema pročitanom očito je) da u mobitel stavim omjesto postojeće kartice od 64MB neku veću od recimo 512MB ili 1GB?
Imam Sony Ericsson K610i.
Pa zasto ne bi bilo moguce?
Pa ista je ko i npr. MS DUO kartica. Jel mozes u mob koji koristi MS DUO staviti neku drugu MS DUO karticu od one koja je unutra? Naravno da mozes.
Jedino nisam siguran koja je najveca kartica koju podrzava K610, ali 512MB bi trebala raditi.
Zadnji uredio ravilov : 16-09-2006 u 20:34
vjerojatno i od 1gb bi trebalo podrzati.
Ja nemam pojma šta su to MS DUO karticeIzvorno postao ravilov
![]()
Hvala na odgovoru![]()
M2 je micro kartica , a DUO je srednja sonijeva kartica, obje imaju adaptere u veliki Memory-stick. Znači svaka je drugačija po veličini.
Sljaka!
Bookmarks