Nemoj osjetit.![]()
Ja sam ti ne šemu nemoj me,neću te,ali kad ga prećeraš,sam si kriv.![]()
Nemoj osjetit.![]()
Ja sam ti ne šemu nemoj me,neću te,ali kad ga prećeraš,sam si kriv.![]()
znaci prvo zatvoris ljude na parkingu i kad su stavljali ceduljicu na brisacti podivljas jer ti diraju motor...i kao secer na kraju iskljucujes ljuddima struju i to tako da provaljujes u ormaric...
stvarno svakakvih ljudi
meni su najjace babe koje stanu na parking i cuvaju mjesto muzu kojem treba 10 min da obidje parking i dodje do tu. prvo joj recem da se makne dva puta a kad nece zapalim gume i prema njoj...da vidis kako trce "stare gnjuse"bar dok sam brava vozio sam imao tu taktiku a sad sa lagunom samo krenem lagano gazit
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Neka si tako, mogo si mu reč da je taj ormarić oštećen pa da si misli![]()
One day, sky went blue...
Stigla kiša i kod mene![]()
Україна
Prvi dan na starom poslu- dobio još 2 posla/zadatka
I to oba trajna i sam si mogu određivati radno vrijeme
Al' me vole...
Sutra vozački...
Wish me luck![]()
Zadnji uredio georgy : 08-09-2011 u 22:54 Razlog: Igram se s editiranjem i isprobavam nešto :D
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Gud lak.
Ja došo izvana i stara me napala da zašto nisam pojeo francusku salatu koju je napravila i da će ju sutra bacit jer će se kao pokvarit. Uvatio se ja žlice i deri. Sad sam napuhan ko balon...Inače,lud sam za tom nesretnom salatom a pogotovo kad ju stara složi.
![]()
kupio sam logitech 880fora je to
Op op,idem odvozit prvi sat na poligonu
dan
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Pazi na ćelu kod progresivnog kočenja i pazi na čunjeve.![]()
Ako ništa- poligon sam položio
Ali, ajde, barem je posao krenuo![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
micek, hoces da Nessie i ja idemo tuci hakovce??
:hug:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ma, ne treba...
Nije ništa posebno zahtijevao- iako ja smatram da to nisu tako krucijalne greške.
Ali, moram više paziti drugi put... :/
spekel 30 litri rakije, sad ideme PIT!![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
To si ti nešto miješao- kad si imao dvije cijevi?
Ili je to neki tvoj izum![]()
E georgy, di ste vi isli na maturalac?
PS: Kaj ti je sa bojom nicka?
PS2: Jel zna itko gdje bi mogao kupiti (u Zagrebu) one silikonske/gumene tipkovnice koje su prilicno malih dimenzija`??
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Sve najbolje Luna.
@cionn, ak su to one tipkovnice na koje ja mislim, nema ih u ZG-u. Al ih je zato Ebay krcat.
Ot: dobro jutro..
cionn, sad cu ti ban stisnut, jel se tu to radi, a???
tenkju![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ccccc....
OT (kao): Glupo pitanje: ako se voda zagrijava u nekom zatvorenom prostoru- recimo epruveti koja je zatvorena i cijela ispunjena vodom (znači, nema niti malo zraka unutra)... Hoće li zakipjeti i pretvoriti se u paru?
čep bu odletel il bu neke pukle...osim ak nije željezna epruveta sa zavarenim čepom...al onda ne vidiš kak zgleda jake vruča voda![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kaj nebi onda epruveta eksplodirala, il tak nekaj?a valjda bi se malo pretvorilo u paru. To je bar ono kolko ja znam
![]()
Bookmarks