Ako te Visa baš svrbi...
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nk....c0.m270.l1313
Bolje uloži 100kn u gumeni case/futrolu i screen protector da ne zaradiš još novih oštećenja.
gdje se moze kupiti maska prednja, mislim bas od kucista ne futrolu .. malo mi se ogrebao naprijed pa bi zamijenio ..
Ako te Visa baš svrbi...
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nk....c0.m270.l1313
Bolje uloži 100kn u gumeni case/futrolu i screen protector da ne zaradiš još novih oštećenja.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Tražim neke igre za svoj SGS I i baš gledam dosta njih nije podržano za SII. Zašto?
Tu je još uz SII i Sensation, no ne zanima me on jer mi je vjerovatno sljedeći mob SGSII.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Pozdrav svima, eto i ja sam od danas sretan vlasnik SGS 2. Obično ništa ne mjenjam u ROM mob., radim povremeno update kada službeno izađe i to je to. Ne razumjem se u rootanje a nisam ni imao potrebu za tim. Uglavnom, mob. se puni a ja čitam forum.... I tako provjerih na svom mob. kernel i vidjeh da je to verzija 2.6.35 9100xWKF3-CL276555ficeto@beast #supercor_1.4, Android verzija 2.3.4 i Bulid number DarkyROM XXKG6 BASE R2. Ukoliko sam sve dobro shvatio ovo i nije originalni SGS2 ROM??? No kako bilo da bilo mob. je sad kod mene i to je to. Nisam siguran da li se ukoliko ovo nije originalni ROM smijem spajati na KIES i raditi update? Da li da se nekako vratim na originalni ROM? Uglavnom nisam siguran što napraviti, molim Vas savjet...
Zadnji uredio Franzek : 25-08-2011 u 22:07
Rom nije sluzbeni. Mozes vratiti sluzbeni preko odina, ako si zadovoljan darkyem nema potrebe. Ne mozes raditi sluzbeni update preko kiesa.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
To je dobar ROM i nema razloga stavljati original. Update preko Kiesa vjerojatno neće raditi, a pitanje je hoćeš li ga uopće moći povezati s Kiesom, ovisi koje su aplikacije izbačene. A i što će ti Kies? Ne vidim uopće potrebu za njim...
U pravu ste, mob. radi, sve leti i to je to....
Koji custom rom preporučate za S2 ?
Vidim da ovaj Litening ima najviše pogleda?
Postoji li način da napravim nandroid backup originalnog roma? Pretpostavljam da ne, jer za to treba root, a root je napravljen samo za onaj "WW" firmware, što znači da bih opet trebao flashat mob, pa se gubi smisao...
Ne možeš raditi nandroid backup bez cwm-a. Za to ti treba drugi kernel (dobivaš root i clockworkmod recovery iz kojeg mpžeš raditi backup.) Modificirane orig. kernele možeš naći ovdje. Nije nužno da staviš kernel koji odgovara romu. NAjgore što se može dogoditi je da cwm ne radi kako treba.
Što se tiče izbora roma, to ovisi o preferencijama, meni se sviđaju "čisti" romovi. Pošto cyanogenmod ne radi kako treba, ovaj rom je najsličniji asop romu, a da sve radi kako treba, tako da je to moj izbor.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
imam dva pitanja:
1.da li je ikome keiys ili OTA ponudio 2.3.4 update? znači službenu nadogradnju...načitao sam se svakakvih gluposti na raznim forumimam pa više nisam pametan..
2. kad god uđem u market..bilo u podskupinu applications ili games i stisnem Just in...market se zblokira i moram stisnuti force close opciju da izađem van...ima li netko sličnih iskustava?
Zadnji uredio TomZG : 28-08-2011 u 22:28
danas mi frend poslao na mail...ovo mi je vec zanimljivo od jačih baterija:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1239719
jel moguce da ovi u europatradeu traze za zamjenu prednje maske, da se zamijeni cijeli lcd panel koji kosta preko 1000 kn ?
pitao ih informativno za zamjenu maske jer mi se ogrebala i kaze da straznja i poklopac baterije idu samostalno, a prednja zahtjeva da se izmijeni i ekran i sve ..
a drugo kako onda da tiopa na ebayu i sl. se svaka maska, kuciste moze kupiti posebno .. to jest poklopac, straznja i prednja u paketu za sitne novce? u cem je caka, se isplati to kupiti ili ?![]()
Na ebayu dobiješ prednju masku bez digitizera (touchscreena) i morat ćeš odljepljivati stari i preseliti ga na novu masku. Možda su ti oni htjeli reći da moraš zamjeniti i digitizer skupa s prednjom maskom jer koliko znam LCD ekran uvijek dolazi odvojeno od kućišta.
To ti je touchscreen, dio ekrana koji diraš prstima, cijeli prednji dio maske + touch tipke. On je inače zaljepljen na prednju masku i usput služi i kao fizička zaštita za LCD koji se nalazi ispod njega. Ako nisi vičan kemijanju po mobovima bolje ne diraj. Jeftinije te dođe gumeni case i screen protector kao preventiva za ubuduće. A da ne spominjem ako nešto krene po zlu prilikom rastavljanja, to je onda prevelik gubitak.
Stavi invisible shield i nećeš ništa vidjeti...
gdje se moze kupiti? jel radi touch normalno onda ?
a i meni nije ta ogrebotina na ekranu il tak negdje, nego gore na okviru pored utora za slusalice i to na onom koji nije crn, onaj tanji ..
gledao sam bas sad po ebayu i bome nije jeftin tak za obicnu naljepnicu .. 20-30 dolara
Zadnji uredio ivo47 : 01-09-2011 u 15:24
Trebam pomoc oko kupnje jace baterije. Kak doc do toga strah me carine i poreza i tih gluposti. Ima ko kakava iskustva?
http://www.mobilefun.co.uk/genuine-s...std-p31732.htm
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Izgleda odlično!!!
Jel to ona s xda threada malo iznad?
Ja sam narucivao sitnice i preporucio bi da izbjegavas velike firme poput fedexa. Imaju svoju firmu za spediciju i zato pokusavaju sve cariniti. Nabijaju troskove itd. Mene su pokusali oderati.
Navodno su posiljke do 300 kn ok. Obrati paznju da se postarina uracunava u osnovicu. Znaci ako je paket 300 kn + postarina 150 oni to racunaju kao da je paket vrijednosti 450 kn. Postoji fora da ti posiljatelj napise da je on platio postarinu.
Najbolji su mi se pokazali kinezi poslano obicnom postom i free shipingom.![]()
zna li netko kako se moze na mobu provjeriti ukupan broj poslanih poruka? nasao sam za duljinu razgovora i to, ali ne i za sms .. ne bi neku aplikaciju jer me zanima od pocetka broj, a ne od sad ..
Bookmarks