...evo jedno lose iskustvo sa mmm agramservis-om!!
...posla san iphone4 na servis zbog kvara na home tipki koju je ponekad potrebno pritisnut i do 15 puta dok neprihvati. uredno prije slanja kontaktiram doticni servis da ih pitam sta mi je ciniti, rekli su mi da iphone resetiram i da im ga posaljem neaktiviranog preko na itunesa.
nakon 10 dana transporta iz ST-a, 5 min servisiranja i opet 10 dana transporta natrag do ST-a imam iphone kojem tipka neradi.
...doticni seviser mi je napisa da on nije moga provjerit iphone zbog toga sta je resetiran pa nevidi koja aplikacija mozda utjece na rad software-a, a da touch i home tipka rade uredno. cim sam ga upalia tipka nije radila.
e ko je sad tu lud!?
jel mozda tko ima slicnih iskustava i rjesenje protiv aljkavosti i nerada agramservis servisera???
da, to je sigurno najbolje rjesenje, pogotovo ako ima garanciju...
ne znam da li istyle priznaje garanciju, ali ako ne, ja ne bih slala...imas garanciju koja vrijedi, i serviseri su tu da ga poprave besplatno...ne bi bila sigurno luda da platim nesto sto ne trebam...
sto se pak agram servisa tice, imas jednu cijelu temu o njihovoj nesposobnosti...treba se natezati i kumiti i prijetiti, tek ce tada nesto napraviti...najgore je sto si daleko pa ti to i nije bas onako usput...
zovi ih ponovno i reci da ne radi i dalje, i da nisu nista popravili...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Čuo sam da taj agram servis niš ne valja. U svakom slučaju, ako je mob pod garancijom, oni su ti dužni ili popravit uređaj ili dati novi. Ako ga ne mogu popraviti, trebaš dobiti novi uređaj.
Zadnji uredio miro29 : 30-08-2011 u 11:20
Evo da se ja opet javim sa svojim uređajem...
Meni također ta tipka šteka i propuhao sam i tipku i konektor dolje sa kompresorom punih par minuta, i sve je isto, niti bolje niti losije (ali sad konektor izgleda kao nov)
Moj savjet je dati ga u T-com na servis...ako je iz t-coma, oni to šalju u Mobis čime se on dalje sa njim zabavlja, tako sam ja riješio problem sa 3GSom kojem očito matična neš nije valjala (sam se resetirao od kad je kupljen).
Još se premišljam dal da svoj nosim ili ne, neda mi se čekat 7+ dana![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Meni je stekala home tipka i nisam ju ispuhao niti konektore ispuhao nego sam samo kako sam ovdje negdje na forumu procitao prislonio usta na Home tipku i malo uvukao. Konektori i dalje prasnjavi ali Home tipka nimalo ne steka. Meni nekom logikom ako se mob ne rastavlja onda treba povući van prašinu a ne upuhnuti ju jer bi moglo se oko baterije npr i procesora vise mob zagrijavat
Ak taj komadić prašine uspije doć do procesora ili baterije...sam osobno ću ga izvadit, optočit zlatom i stavit oko vrata!![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Briga mene. Vise mi ne steka tipka
Ja sam svoj nosio u T-centar, vratili mi ga za 8 dana.
Home tipka je radila malo da, malo ne. Dvoklik isto tako. Bio jie u Mobis servisu.
Uglavnom, dobio novi telefon. Super!![]()
inace postoji shema za rekibraciju home tipke, bar to tak ljudi zovuuglavnom upali neku app, bilo koju, drzi power dok se ne pojavi slide to power off i onda samo drzat home dok se mob ne vrati na home screen, tipa 5-10s...nekad pomogne nekad ne al isplati se probat...
Second place is the first loser!!
Moze li mi netko pojasniti tko njima daje LICENCU za iphone servis??
Dali apple uopce upoznat sa takvim ljevim servisima.
Dali nebi bilo jednostavnije uspostaviti neki centralni servis koji bi odobrio Apple za ovaj dio trzista jer ovako nesto mi je suludo
[GV][/GV]http://youtu.be/grTCDFbhKMU
Koliko ja znam, servis je Mađarksoj, ovi naši ne rade nikakve veće zahtavte.
Bookmarks