Za obavijesti na zaključanom ekranu treba vam neki alternativni lockscreen (npr widgetlocker) na kojeg ćete nakačiti widget s notifikacijama (missed it, minimalistic text, sms unread count i sl.).
Na stock lockscreenu najviše što možete je dobiti notifikaciju u status baru.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ima li koji FM radio koji može raditi bez uštekanih slušalica ?
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
znam da su slušalice antena, ali signal zna biti dovoljno jak da može i bez antene ...![]()
Kako da se logiram na youtube aplikaciju sa yahoo acc ? Samo mi ponudi da se generalno logiram na telefon sa drugim gmail acc.
Mislim da se može rastaviti mobitel i nešto prelemiti vamo-tamo pa da mobitel misli da su uštekane slušalice...ili tako neka fora...pa zapravo onda ima antenu, samo jako-jako kratku...Bilo je nešto tako oko k850i...Uglavnom, moja je preporuka koristiti internet radio, npr. TuneIn Radio - odlična stvar, pogotovo preko wlan-a, ali i 3G...postoje i radio programi koji troše jako jako malo prometa, baš za edge konekciju...Inače, ja nebih komplicirao stvari - uštekat slušalice i slušat radio...![]()
Je, prelemis da misli da su ustekane slusalice, i onda vise ne radi interni zvucnik jer mobitel sav zvuk salje na te imaginarne slusalice.
<offtopic>
Za K850 i slicne je postojao patch za firmware, to je nesto sasvim drugo.
</offtopic>
Okanite se corava posla ako niste 102% sigurni sta radite.![]()
kako se zove ona aplikacija koja ti pokaze kisobran na ekranu ako ce padati kisa taj dan?
jedino sto sam nasao je rain alarm ali to je za usa i to nije to sto trazim.
a mozda je to za symbian, ne sjecam se vise...
ok ok ... ne treba me odmah razapeti ako sam pitao za app ...![]()
Htio bi preko Marketa na Desireu instalirati Google Maps/Earth, ali piše da to nije podržano za VipNet, pretpostavljam da moram pronaći crackanu signed verziju?
Odi na 4shared.com, u trazilicu upisi Blackmart, skini ga, instaliraj, otvori i u trazilicu Blackmarta upisi Google Earth, skini, instaliraj i to je to.
postoji li app za mjerenje buke ?!?!
u tražilicu ukucam phonometer ... al ne daje mi nikakve rezultate koje bih mogao iskoristiti
Ja sam znao koristiti ovaj: https://market.android.com/details?i...=search_result
Ako želiš neki drugi samo u tražilicu upiši sound meter
btw. ne očekuj baš neku preciznost
Odi onda na Market i tam skini mape. Ako ne zeli, onda koristi ove koje su ti instalirane na telefonu. Ne znam zasto ne zeli, a ja sam na vipu i bez brige koristim mape. To ti nema veze s mrezom
otiđi u stanicu za tehnički pregled i reci nek ti izmjere
ja bi trebala neku aplikaciju ili nešto kada snimim neki video da ga mogu resizeat..
Jel ima kakva aplikacija da radi na PowerAMP-u kad protreseš mobitel da prebaci pjesmu na sljedeću?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
ljudovi pošto sam nov u android svjetu treba mi mala pomoč, dakle treba mi neka aplikacija preko koje bi mogao čitat stripove i knjige koje su u CBR CBZ i PDF formatima
hvala unaprid![]()
droid comic viewer---> cbr, cbz
adobe reader--->pdf
Bookmarks