@Luna,
Spavanje je gubitak vremena koje se inace moze potrositi na skiljenje u ekran.![]()
hitil bi se v neretvu al onda moram plivati da bi bil na mestu![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
@Luna,
Spavanje je gubitak vremena koje se inace moze potrositi na skiljenje u ekran.![]()
ma ja neznam za vas ali kako je moguće da jedan čovo se pokuša 6 puta registrirat i uvijek dobi ban.. znam malo post mi nije na mjestu ali možda i je da ne trolam i spamam naokolo, tako da se tu čudim, i pratim sapunicu registriranja tog lika![]()
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
micek, a ti si vec zaboravio Tuzlaka?
(u mislim gledam Icu kako mu tlak skace, rumen k'o paprika, zila iskocila i pulsira posred cela.. Tuzlak![]()
)
koliko li se samo taj lik puta registrirao i opcio nam s moderatorskom rodbinom :rofl:
mjeseci su prosli prije nego je odustao![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Znači, ima gorih od mene?Bože, sad mi je malo lakše
Ja isto gledam, godinu dana Ban, i onda trajni... :božepetra: potaklo me na razmišljanje.. Kaj vi svaki put kad se neko registrira, provjeravate jer taj lik ima još jedan acc, ili šta?![]()
One day, sky went blue...
Pa da, imamo gomilu malih svizaca koji samo stoje i cekaju nove registracije i svaku temeljito provjere sa svih strana. Sta se ne radi tako na svim forumima?
![]()
ja ne radim tako na drugom forumu,bar nisam dok je radio![]()
forum se prosirio na druge tematike i promijenio ime i tu je dosta ekipe odustalo od njega pa se sve pocelo rasipat pomalo a sad prije par dana i krepao....a bio je odlican
Reci nam, koji je to bio forum?
Україна
Uspio ugurati 2 harda u komp i sada mi je na jednom sedmica, a na drugom vista![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
a zato kaj inace nije dozvoljeno linkati druge forume, reklama, odvlacenje korisnika, yadayadayada.. points, pa bar bi to trebao znati s f.hr-a, oni su po tome puuuuuno rigorozniji od nas.
rus, slobodno reci koji forum. ne bum te banalalinkat i reklamirat ga iovak ionak nemres, posto kazes da je crk'o
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
pokojni crofiat pokoj mu dusi,u novije vrijeme je bio croforums
edit-svi sute,znaci znali ste za njega..........
nope, nisam znala, slutim da je krenuo kao forum fanova i imaoca fiat automobila, a onda su uveli podforume tipa "ljubav, erotika, seks", "navijaci", "offtopic" po uzoru na f.hr i sve je oslo u tri krasne pikse marmelade![]()
Ma nije mi to ni palo na pamet.
Inače, i ja sam bio na tom CroFiat forumuSamo ga nisam posjetio sigurno 2 godine, zato nemam pojma da se bio pretvorio u croforums.
Україна
Fuj Fiat!
/flame off
OT: dosađivam se na poslu, e radi net na kompu, Vuco (Tražena si roba u gradu) svira na radiju... Život mi je konačno dobio smisao.
ja sam genije! Čudo prirode!
Piat Funto
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Wildboy pokrenuo temu gdje sam se "ispuhao".
Baš mi je dosadno na poslu![]()
bravo je prvi auto sta sam si sam kupio tako da nema protiv fiata price
idem danas sa drustvom na barku lovit ribe....moguce da u italiji zavrsimo![]()
Citam Lunin status na fejsu i ne mogu vjerovat.
Trudnica cisti, pere, posprema...![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
a zakaj si izostavio smirglanje, sarafljenje i tak to?
ma sve, sam da je deloziram van.
al ne da se mala. tvrdoglavo dete. nit jednog trudica, ma nista
ak do 20.8. nebu vani uz sve ove generalke po kuci, idem si naci neku baustelu.
a sad, skjuzmi, domestos i ja napadamo kupaonicu![]()
Bookmarks