baš sam sad mislio rootat mob i apps2sd...imam službeni 2.1 na mobu...dali je sigurno radit po ovom tutorialu ili da radim po ovom tu .. http://creativmedia.org/android/how-...pdate-lg-gt540
Ovo je super i pomoću toga sam ga vratio u život, ali konstantno imam probleme s mobitelom. Sad sam konačno stavio verziju s kojom sam jako zadovoljan, danas drugi dan izdržala baterija i tek je na 70% ALI
NEMA MARKET i NEMOGU RUČNO PODESITI POSTAVKE OPERATERA za surfanje...
Jel to samo do mene ili???
baš sam sad mislio rootat mob i apps2sd...imam službeni 2.1 na mobu...dali je sigurno radit po ovom tutorialu ili da radim po ovom tu .. http://creativmedia.org/android/how-...pdate-lg-gt540
Evo danas sam se uhvatio u kostac sa ovim update-ima, normalno sve proslo. Male poteskoce imam sa apps2sd, nece jednostavno da mi instalira na ext2 particiju preko batch file-a. Sad sam formatirao ponovno karticu pa cu ponovno pokusati. U svakom slucaju, BlackQuarx radi savrseno, bas se osjeti razlika u pokretanju aplikacija, najvise kad se otvaraju poruke i kontakti.
Hvala svima na postovima i pomoci.
LP
Napravio sve po tutu i sve radi zasad.Imao malih problema s driverima za vrijeme flashboota,Ali je sve Ok.
Dali se poslije 4 koraka u tutorijalu može radit hard reset bez da se od toga išta izgubi???
Nemojte me pitat kako ali formatiro sam sistem!!!
Kad upalim mob piše gore smo LG i kad probam flashat opet izbacuje mi error.
Može tko pomoć?
![]()
Zadnji uredio tocc : 22-05-2011 u 07:29
N5110->N3210->N3310->t630->N7610->N6630-N73->E51->LGGT540->N97
pozz stavio sam ovaj 2.1 i Clockwork Recovery ROM ali mi nece flash recovery img napravit cmd mi ovo izbaci!!!! fastboot.exe is not recognized as an internal command,operable program or batch file.
Ne bi bilo lose da instaliras taj fastboot.exe, buduci da ga ocigledno nemas.
Sto bi rekli, mikser bolje radi kad se ukljuci u struju.
ima fastboot u folderu koji sam skinuo sa prve stranice ali opet ne radi ili da i njega stavim na c
Stavi ga gdje god hoces, samo mora biti u pathu ako ocekujes da ga sustav pronadje. E sad, postelavanje patha i/ili kopiranje fajlova u prikladne foldere nadilazi okvire ove teme jer spada u koristenje i podesavanje windowsa kao OS-a. Ako hoces quick and dirty rjesenje, kopiraj fastboot.exe u c:\windows.
ne radi prebacio sam u widowse i opet mi baca istu stvar
Nesto krivo radis. Googlaj malo, siguran sam da postoji neki tutorial za pocetnike.
meni sve prođe, nigdje se ništa nije zblesiralo ... ali mi i dalje ne instalira aplikacije na SD ... ?!?!
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
Bookmarks