Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 64
    Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[LG GT540 Optimus]2.1 ROM sa fastboot i clockwork recovery+Black Quarx ROM+App2SD

UKOLIKO SE ODLUČITE SLIJEDITI UPUTE PREMA OVOM TUTORIJALU MORATE BITI SVIJESNI ČINJENICE DA NEŠTO UVIJEK MOŽE POĆI PO ZLU. STOGA AUTOR OVOG TUTORIJALA NE MOŽE GARANTIRATI DA ĆE BAŠ NA SVAKOM MOBILNOM UREĐAJU OVAJ POSTUPAK RADITI BESPRIJEKORNO, TE SE ODRIČEM BILO KAKVE ODGOVORNOSTI ZA EVENTUALNE UZROČNO-POSLJEDIČNE VEZE KOJE MOGU PROUZROČITI NEPRAVILNOSTI U RADU SA SAMIM UREĐAJEM ILI GA ONESPOSOBITI KAO TAKVOG.

SVE ŠTO SLIJEDI RADITE NA VLASTITU ODGOVORNOST.

Ovaj tutorijal je agregacija već objavljenih tutorijala na istu temu, stoga zahvale lete članovima Modaco zajednice i to: SrkeeOSK, pashinator, elkay62, ilovelg, joestone te zajednici ruskog foruma: http://4pda.ru/ Tutorijal je zamišljen u 4. koraka i nije izrazitog "spoonfeed" tipa:

1. Nadogradnja Android sustava sa verzije 1.6 na 2.1
    2. Nadogradnja Android sustava sa verzije 2.1 na Android 2.1 sa Fastboot i Clockwork Recovery opcijama
    3. Nadogradnja Android sustava sa 2.1 Fastboot+Clockwork recovery ROMom na Black Quarx modificirani ROM
    4. Nadogradnja na App2SD

Potrebne datoteke:

2.1 ROM sa Fastbootom
    www.mediafire.com/?y7q20212djy40ap
    Clockwork Recovery ROM
    www.mediafire.com/?4r5n1cj5v49151p
    Recovery image
    www.mediafire.com/?zak0q95fgemo8mp
    Android SDK
    http://dl.google.com/android/android...07-windows.zip
    Black Quarx ROM
    http://rghost.net/2898235
    Autorootapp2sd
    http://rapidshare.com/files/43373533...rootapp2sd.zip
    MiniTool Partition Wizard Home Edition:
    http://www.partitionwizard.com/download.html

1. Nadogradnja Android sustava sa verzije 1.6 na 2.1 by srkee

Pratite tutorial na slijedećem linku:
    http://cafe.mobil.hr/threads/69629-L...n-ROM-Hrvatski)

2. Nadogradnja Android sustava sa verzije 2.1 na Android 2.1 sa Fastboot i Clockwork Recovery opcijama

Posto ste napravili nadogradnju na 2.1 slijedeci korak je identican 1. koraku s tom razlikom sto sada flashamo 2.1 ROM sa Fastbootom.Poslije uspjesnog flashanja Ponovno ista stvar, ali sada flashamo Clockwork Recovery ROM. Kad ste gotovi potrebno je prethodno skinuti "Android SDK" raspakirati na sistemsku root particiju "C:\", uz to iskopirajte prethodno skinuti "recovery.img" takodjer u "C:\".
    Potom, desni klik na "My Computer", pa "Properties", pod opcijom "Advance system settings", nalazi se sa lijeve strane prozora ( Win 7 ), pod tabom "Advance" kliknite na "Environment Variables" gumb, te unutar okvira "System Variables" pronadjite stavku "Path" te dvoklikom urediti putanju na: "C:\android-sdk-windows\tools\" naravno bez navodnika :-) Sada je potrebno iskljuciti mobitel, iskopcati USB kabel, ukoliko je ukopcan, te kad je mob ugasen pritisnite prvo "power" tipku te odmah poslije "camera" tipku, te drzati pritisnuto par sekundi, prvo ce se pojaviti "LG logo" a potom odmah i nestati, a ekran ce ostati zacrnjen, sad ste usli u fastboot :-) . Sada je potrebno ponovo ukopcati USB kabel u mob i pokrenuti "cmd"-command prompt sa administratorskim ovlastima i unjeti slijedecu komandu: "fastboot.exe flash recovery C:\recovery.img" bez navodnika. Pritiskom na enter pokrecemo flashanje "recovery.img" slike te ce te dvaput vidjeti "OKAY" sto znaci da smo uspijeli. Iskopcajte USB kabel i izvadite bateriju iz moba.

NAPOMENA: Ukoliko vam se desi da kod ukopcavanja USB kabela Windowsi izbace gresku da nemogu instalirati potrebne drivere ( mozda ce se desiti kada cete ukopcavati USB kabel kada je mob u fastbootu-zacrnjeni ekran ), za razliku od nekih metoda sa rucnim unosom potrebnih drivera, ja sam iste skinuo preko Windows update, znaci naredio sam Windowsima da traze drivere za mob preko neta ( vidjet cete u "Device Manager" stavku "Android", znaci to je uredjaj za kojeg trebamo drivere, pa dopustite da Windowsi pronadju odgovarajuci driver preko neta ).

3. Nadogradnja Android sustava sa 2.1 Fastboot+Clockwork recovery ROMom na Black Quarx modificirani ROM

Ukoliko je mob ukljucen, iskljucite ga i iskopcajte USB kabel, ukoliko je ukopcan. Drzite odgovarajucu kombinaciju tipki: "power"+"camera" par sekundi sve dok "LG logo" ne nestane a ekran bude zacrnjen. Prethodno skinuti "Black Quarx ROM" raspakirajte na "desktop". Otvorite folder "BlackSystem" na "desktopu" i pokrenite "flash.cmd" datoteku sa administratorskim ovlastima. Sada ukopcajte USB kabel u mob i pocinje flashanje ROMa. Mob ce se resetirati i imati cete instaliran "Black Quarx 2.1 ROM".

4.Nadogradnja na App2SD

Backupirajte sve sto Vam je bitno sa SD kartice na sigurno mjesto na lokalnom disku. Na mobu prilikom ukopcavanja USB kabela jednostavno "moutajte" karticu tako da joj Windowsi mogu pristupiti. Pokrenite MiniTool Partition Wizard. Pronadjite pod izlistom diskova vasu SD karticu. Desni klik pa odaberete opciju "format". Formatiramo u Fat32-primary partition. U lijevom gornjem uglu prog. kliknite na "apply" i dovrsite radnju. Potom desni klik na SD karticu pa odaberete opciju "move/resize". Na slijedecem prozoru kliknite na desnu strelicu unutar pravokutnika koji oznacava cjelokupnu particiju, te odvucite "slider" u lijevo promatrajuci redak "unallocate Space After" sve dok ne dobijete vrijednost 500MB ili nesto tome najblize. Stisnite "Ok". Ponovo stisnike gumb "apply". Sad je potrebno novo kreirani prostor formatirati na "ext2----primary" particiju, a to radimno odabiruci desnim klikom "unallocate space" pa "format" na "ext2-----primary partition". Gotovi se s pripremon SD kartice. Iskopcajte kabel i ugasite, te ponovo upalite mob. Udjite na mobu u "settings"--"Applications"--"Development"---oznacite "USB debugging", "Stay awake" i "Allow mock locations". Unutar "autorootapp2sd" foldera nalazi se "autorootapp2sd" batch datoteka, pokrenite ju. Izaberite 2-english jezik. Izaberite -r- za rootanje moba, kad se postupak zavrsi restartajte mob. Ponovno pokrenite "autorootapp2sd" batch datoteku, no sada odaberite -4-full app2sd, pricekajte zavrsetak postupka, te resetirajte mob opcijom -6-quit and restart the phone. Imate instaliran App2SD i sve daljnje aplikacije instalirati ce se na SD karticu.

Eto, to je "ukratko" to. Ako imate bilo kakvih pitanja, pitajte, ako cu znati odgovor, odgovoriti cu.

P.S.: ukoliko ce biti potrebno doraditi cu tutor da bude pregledniji i svrsishodniji, a poslije mozda nadodam ( dok isprobam ) i kernel update sa mogucnoscu overclocka sa SetCPU aplikacijom, te dodavanje JIT libwebcore biblioteke za poboljsavanje Flashlite operacija te boosta u nekim igrama i video playerima :-).
    Zadnji uredio kaiserex : 29-11-2010 u 20:36

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    DHD SGS N8
    Operater
    tele2/bonbon
    Bodovi
    9.969
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.969, Nivo: 23
    Bodovi: 9.969, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam sada 2.1 obicni (kako je srkee naspisao), mozes li mi molim te objasniti (što detaljnije to bolje) kako da stavim fastboot na njega?

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kaiserex Pregledaj post

Potrebne datoteke:

2.1 ROM sa Fastbootom
    www.mediafire.com/?y7q20212djy40ap

Posto ste napravili nadogradnju na 2.1 slijedeci korak je identican 1. koraku s tom razlikom sto sada flashamo 2.1 ROM sa Fastbootom.
    Znaci sve isto kao prema srkee-ovom tutoru ali flashash 2.1ROM sa fastbootom.
    Zadnji uredio kaiserex : 02-12-2010 u 19:04

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Optimus , Cookie , w610i
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Izaberite -r- za rootanje moba, kad se postupak zavrsi restartajte mob."

ovdi nailazin na problem...pokrene mi se "doing root" opcija i samo tako stoji,primjetija san da na pocetku brzo prileti poruka no device found ili tako nesto a na mobu ima superuser i root explorer pa sad neman pojma jel mi rootan

takodjer ako iden dodat app2sd nece nista da radi,tako da neman pojma do cega je

PS. evo stavija san drugu karticu i lipo opet od njezinog dijela krenija i sve je proslo bez greske...nadan se da sad sve radi ok

fala na tutorijalu
    Zadnji uredio Splycho : 02-12-2010 u 23:21

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    LG GT540
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Može li netko napisati koje su prednosti Black Quarx u odnosu na tvornički rom?
    Camera Obscura - the best camera ever :)

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Black Quarx je bazirani na orginalnom LG 2.1 ROMu s tom razilkom sto ima crni preradjeni info bar, dodana nova boot animacija i dolazi goli, znaci bez ikakvih dodatnih aplikacija osim onih koje su esencijalno potrebne, takodjer dolazi rootan "out of the box". Zbog maknutih aplikacija nema i nekih dodatnih servisa pa je mob i osjetljivo brzi od stocka. Preporuka za staviti svakako stoji, uz nadogradnju kernela mob se moze klokati, meni radi stabilno na 806MHz i u tom rezimu mob radi jos brze :-), naravno shodno tome baterija traje krace, ali uz SetCPU profile i ona se moze produziti. Iako treba jos pricekati jer dolazi 2.2 Froyo za nas mob, takodjer od istih momaka :-)

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    LG GT540
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako na njemu radi GPS? Da mi mu treba vječnost da nađe poziciju ili ne? Jer kod mene je i dalje jako "na svoju ruku": ponekad nađe poziciju za sekund a ponekad ni nakon 10 minuta uz čisto nebo i gomilu satelita.
    Camera Obscura - the best camera ever :)

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za GPS ti nemam pojma iskreno jer ga ne koristim uopce, no postoji neka solucija sa brzim pronalazenjem satelita na xda developers forumima, a zavisno i od aplikacije do aplikacije, mada bi A-GPS trebao dodatno ubrzati pronalazenje satelita, pa pozicija na kojoj se nalazis i sl. utjecu na brzinu i kvalitetu signala.

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za GPS ti nemam pojma iskreno jer ga ne koristim uopce, no postoji neka solucija sa brzim pronalazenjem satelita na xda developers forumima...
    https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=69098

10. 'Hvala' kaže:

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    2.454
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.454, Nivo: 11
    Bodovi: 2.454, Nivo: 11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

problem xD

e sad sta znaci flashat mob nov sam u ovom pa onda jel to nesta ko restartanje ili ??? hvala xD

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Flashanje je metoda nadogradjivanja softwarea za elektronicke uredjaje ;-)

13. 'Hvala' kaže:

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pitanje za kaiserex vezi app2sd. Sve sam dobro razumeo sem jednog. Kada napravimo primarnu particiju na sd,tamo pise da nakon toga treba iskopcati mobilni i restartovati, e sad, da li treba posle restarta ponovo povezati mob i prekopirati u tu primarnu particiju "autorootapp2sd" batch i tu pokrenuti "autorootapp2sd" pa dalje nastaviti po upustvu? Unapred hvala.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne, "autorootapp2sd" batch datoteku treba pokrenuti sa racunala ;-) Ono na sto mislis, a mozda si negdje vidio tutor, jest skripta app2sd.sh, ali to je vec neka druga metoda instaliranja app2SD :-)

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne, "autorootapp2sd" batch datoteku treba pokrenuti sa racunala ;-) Ono na sto mislis, a mozda si negdje vidio tutor, jest skripta app2sd.sh, ali to je vec neka druga metoda instaliranja app2SD :-)

da, to mi je jasno da je trebam pokrenuti sa racunara,a da li treba : "autorootapp2sd" batch pokrenuti na particiji "c "gde mi je instaliran windofs ili ga trebam prebaciti u novu napravljenu particiju na memorijskoj kartici pa odatle pokrenuti: "autorootapp2sd" batch, normalno racunarom pokrenuti.
    mislim da mi je sad pitanje jasnije.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Batch datoteka se pokrece iskljucivo sa racunala, sa bilo koje particije na racunalu i ne kopira se apsolutno nista na particiju na SD kartici uredjaja. Ukopcaj mob na racunalo, prati sto treba ukljuciti na mobu i potom pokreni batch datoteku i to je to .-)

18. 'Hvala' kaže:

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Batch datoteka se pokrece iskljucivo sa racunala, sa bilo koje particije na racunalu i ne kopira se apsolutno nista na particiju na SD kartici uredjaja. Ukopcaj mob na racunalo, prati sto treba ukljuciti na mobu i potom pokreni batch datoteku i to je to .-)
    Hvala ti puno na dodatno obajasnjenje,puno si mi pomogao.pozzzz,..

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Upravo pokusavam i neuspevami,sve sam uradio kako je objasnjeno ali kada dodjem do faze pokretanja "autorootapp2sd" i izaberem pod 2 engleski jezik pa onda -r- za rootanje moba tu nastaje problem,evo cekam vec pola sata a nista se ne desava u onom crnom kvadratu mi pise ovo: **************************DOING root**********************
    Neznam jos koliko da cekam? Molim za pomoc ne znam da li da prekinem,da li smem da prekinem ili jos cekati.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    NOKIA N95
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.634
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.634, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 31,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stavio sam odavno 2.1,
    Sad bi satvio Black Quarx ROM s Fastbootom.
    Sta trebam radit i skidat???

jel moram radit sva 4 koraka ili ???
    Zadnji uredio 007jaran : 08-12-2010 u 17:36

Svježe registriran
    Datum registracije
    Nov 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kolko bi trebao trajati prvi korak, meni se jednom resetirao mob odma brzo na početku i sad vec jedno sat vremena stoji plavi ekran Emergenci mode...

znaći trebalo bi korigirati sljedeće:

meni je kad desni klik na unallocated space idem format sivi, tj. ne mogu odabrati format... treba odabrati create, i onda ono ostalo na kraju aply, i poslje toga odabrati da ta particija od 500 bude active inače neće radit onaj root...
    Zadnji uredio HCSC : 09-12-2010 u 00:12 Razlog: spojeni postovi

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    NOKIA N95
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.634
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo i odgovor na moje pitanje,
    Prosao sam sve redom i super radi.....

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sasa0207 Pregledaj post
    Upravo pokusavam i neuspevami,sve sam uradio kako je objasnjeno ali kada dodjem do faze pokretanja "autorootapp2sd" i izaberem pod 2 engleski jezik pa onda -r- za rootanje moba tu nastaje problem,evo cekam vec pola sata a nista se ne desava u onom crnom kvadratu mi pise ovo: **************************DOING root**********************
    Neznam jos koliko da cekam? Molim za pomoc ne znam da li da prekinem,da li smem da prekinem ili jos cekati.
    Ukoliko si osposobio USB debugging u postavkama, opcija -r- bi trebala raditi, ukoliko ne mozes omoguciti root sa batch datotekom skini si z4root aplikaciju sa marleta, te potom busybox aplikaciju. Prvoj rootaj mob sa z4rootom, pa instaliraj busybox, te onda pokreni ponovo batch datoteku i izaberi opciju -4-full app2sd.
    = Citat = Izvorno postao 007jaran Pregledaj post
    Stavio sam odavno 2.1,
    Sad bi satvio Black Quarx ROM s Fastbootom.
    Sta trebam radit i skidat???
    jel moram radit sva 4 koraka ili ???
    Skini potrebne datoteke i prati korak 3 i 4 tutorijala.
    = Citat = Izvorno postao zezo Pregledaj post
    kolko bi trebao trajati prvi korak, meni se jednom resetirao mob odma brzo na početku i sad vec jedno sat vremena stoji plavi ekran Emergenci mode...
    Ako mislis na flashanje 1.6 na 2.1 nekih 5min max. Pogledaj log file od KDZupdatera, pitanje je uopce dali je zapoceo flashanje?

= Citat = Izvorno postao zezo Pregledaj post
    znaći trebalo bi korigirati sljedeće:

meni je kad desni klik na unallocated space idem format sivi, tj. ne mogu odabrati format... treba odabrati create, i onda ono ostalo na kraju aply, i poslje toga odabrati da ta particija od 500 bude active inače neće radit onaj root...
    Tako je treba odabrati create, pa ext2 primary i to je to.

= Citat = Izvorno postao 007jaran Pregledaj post
    Evo i odgovor na moje pitanje,
    Prosao sam sve redom i super radi.....
    Odlicno
    Zadnji uredio ravilov : 09-12-2010 u 13:41

Svježe registriran
    Datum registracije
    Nov 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nekako mi se činio spor pa sam išao na tvornički reset i nakon tog mi se više neće podić, stoji android na ekranu cjelo vrijeme... Kaj mi je činiti? I da li postoji mogućnost vračanja hrv. izbornika, jer treba mi rječnik hrvatski da mogu koristit T9...

edit: podigo se tek kad sam izvadio memori karticu... i dalje me zanima dal mogu kak vratit na hrvatski meni
    Zadnji uredio zezo : 09-12-2010 u 12:32

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ukoliko si osposobio USB debugging u postavkama, opcija -r- bi trebala raditi, ukoliko ne mozes omoguciti root sa batch datotekom skini si z4root aplikaciju sa marleta, te potom busybox aplikaciju. Prvoj rootaj mob sa z4rootom, pa instaliraj busybox, te onda pokreni ponovo batch datoteku i izaberi opciju -4-full app2sd.
    druze hvala ti puno na pomoci ali izgleda sa ovim mojim krsem nesto nije u redu,nema mu pomoci,sve sam probao i po drugi postupak kako si mi objasnio ali nece pa nece,ma pokusao sam sve iznova jedno deset puta i nece,toliko sam besan da mi dodje da ga polomim.Vise ne znam sta da probam i radim,...Samo kad ga pogledam iznervirame morao sam da vratim karticu u stari fon da ovaj krs nebih polomio i posle zalio novce koje su date. Idem danas da probam da ga menjam za neki fon,da se otarasim ove bede,..pozzzz,..
    Zadnji uredio ravilov : 09-12-2010 u 17:04 Razlog: nauciti se quotati postove

Svježe registriran
    Datum registracije
    Nov 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sasa0207 Pregledaj post
    meni je isto to bilo dok nisam za tu particiju od 500 stavio activ, pogle moj post od jučer 20:15.

ali sad imam problem kaj nema više hrvatskog pa me živcira kaj nemogu pisat T9 poruke i djeluje mi da dosta slabije reagira ekran... zato bi volio znat kaj mogu napravit da se vratim na onu verziju 2.1 di ima hrv. jezik, ali očito niko nezna dal se to može...

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da,stavio sam activ,ali jednostavno nista se ne desava,kao da mi nije povezan komp sa telefonom.Ne znam da nije mozda problem zbog toga sto nisam odradio ni jedan korak pre cetvrtog,ja sam imao vec instaliran android 2.1 pa sam odmah krenuo sa 4 korakom pravljenje apps2sd memorije. I jos jedna novost je ta da mi racunar vise ne prepoznaje memorijsku karticu,znaci ne vidi je,probao sam da je formatiram i preko telefona i odradi formatiranje ali kada povezem telefon i racunar nista se ne desava. mogu samo preko bluetooth da prebacujem na kartici.
    Zadnji uredio sasa0207 : 09-12-2010 u 17:01

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Odgovora: 90
    Posljednji post: 15-03-2013, 04:04
  2. Odgovora: 16
    Posljednji post: 12-06-2011, 17:15
  3. Odgovora: 3
    Posljednji post: 07-01-2011, 22:21
  4. iPhone 2G ili LG GT540 Optimus?
    By Ico86 in forum Usporedbe Modela