Sigurno ima veze sa kampanjom crna ovca, no vidjet ćemo....
Sigurno ima veze sa kampanjom crna ovca, no vidjet ćemo....
i ja se slazem da tele2 ima najbolje tarife, a i cijene,meni je slike i slova najbolja jer ne zovem puno a nikad ne potrosin vise od 150 ukjucujuci drzavu i 10kn za 100mega neta..jeste da ima mane s signalom i sjedanjem para na njihov racun..
Ali koliko sam ja cuo od radnika u tele2 od lipnja imaju svoje jace bolje odasisljace,a i androit 2.2 za xperie i jos nesto sto ni on nije znao, sada dali su crnu ovcu stavili 10 dana ranije samo mozemo nagadjat..
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
pa nisam ni sebi jasan vjerovatno samo moje područje središnje istre, pogledaj kartu pokrivenosti od pazina do motovuna i vidit ćeš veliko sivilo u području 3 ,alo veća naselja(čitaj kup od par sela sela)
tako da vjerovatno samo za to područje jer u patinu u tele2 centru reka tako da ćeju ojačat signal.. onda ni on nije znao više od toga, ali to je dovaljan meni razlog da čekam ipak 25,5 mi ističe pretplata pa vidjet ćemo, ali za xperiu x10 je sigurno da dolazi update 2,2 ja mislim, ako ne odmah 2,3 sada nisam baš siguran
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
više nije apsolutno najjeftiniji....
@revo
Cuj, ipak postoji razlika izmedju Tomatovih 0,09kn i Tele2 Apsolutno najjeftiniji. Kod Tomata naknada za tu tarifu je 90kn i onda jos moras imati novaca na racunu za uspostavu poziva, a da ne kazem da je cijena 0,09kn za min i sms samo ako potrosis svih 500 min.+500 sms (90kn / 1000=0,09) ako potrosis recimo samo 250 min i 250 sms onda ti je cijena vec 0,18kn.
Prednost Apsolutno najjeftinije tarife je u tome sto moras samo uplatiti bon od 100kn i onda tih 100kn trosis na pozive i sms (koji su preskupi) i ako ne zoves cesto taj mjesec ostat ce ti novaca za sljedeci mj. dok kod Tomata toga nema.
Zakljucak:
Tomato te tjera da sto vise telefoniras i saljes sms-ove jer ti inace onih 90kn propada plus jos minimalno 20-30kn na uspostave poziva (jer 10kn, koliko ti ostane od 100kn bona, ti je za 34 uspostave poziva ili 1 poziv dnevno)
Tele2 ti dopusta da normalno koristis telefon (bez pritiska da potrosis svih 500 min. i 500 sms) i kod normalne potrosnje bi ti tih 100kn tebalo biti dosta.
Svaka tarifa ima svoje prednosti i mane!
Od 04.08.2011 opet su promijenili cijene, sada se za nadoplatu bonom od 100 kn dobiju pozivi unutar tele2 mreže za 5 lp/min, a izvan mreže 85 lp/min. Može li gore !??
http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni...ji_pozivi.html
katastrofa...sad ono ''apsolutno najjeftiniji'' nema smisla...najjeftinije je kupiti broj nekog drugog operatera...prebaciti ga u t2...za ukucanih 100kn dobijes jos 50....uzmes knockout tarifu....i onda imas pozive po 35 lipa i sms po 29 lipa...e to je najjeftinije...
Ja ima opciju Smiley na Tele2 i ne mogu potrošiti 100 kn što ih mječno ukucam kako bih imala besplatni sms... Uglavnom šaljem sms, no kad trebam nazovem i ne pazim koliko dugo pričam... a stanje na računu samo raste i raste i raste... Za mene je to definitivno najjeftinija opcija...
Bookmarks