Jel se to meni čini ili su sad maknuli ono da se od 15.2. mora 200kn uplatit da ostane tarifa aktivna? Čini se da ostaje 100.
Jel se to meni čini ili su sad maknuli ono da se od 15.2. mora 200kn uplatit da ostane tarifa aktivna? Čini se da ostaje 100.
Vidjet ćemo sutra![]()
dal se meni cini ili ipak nema tog "URAGANA" iz teleta... smirila se oluja???
----------Sony Ericsson----------
mozda su mislili da ce bonbon ponuditi nesto puno bolje pa su htjeli odgovoriti, ali kad su vidjeli njihovu novu ponudu odustali su![]()
posjedon? Di je uragan?![]()
Sigruno nesto kemijaju, mozda zbog ovih novih bonbon paketa ili jos tehnicki nisu sve napravili!![]()
Istina, bolji su u reklamama. Kao da im je tmobile mentor u izradi reklama.
Nego, u čemu su ono bolji? Skoro 5 godina sam tražio taj odgovor i nisam ga našao, jer je pitanje tko je bolji, tko kasni a tko prati trendove, tehnologiju... dosta subjektivno. U tom smislu, po meni kasne, ma što god drugi mislili.![]()
Točno. Drugi primjer, već skoro 4 godine na vipu pričam s vip friedns brojem za 35kn mjesečno. Godišnje imam oko 200h razgovora s tim brojem. Sms gotovo ne koristim. Mobilni internet plaćam iz promocije prijenosa broja, na drugom broju. Mjesečni računi, za oba broja, su mi manji od cijene koštanja smiley tarife. Ne kasni li tu tele2?
Svatko ima drugačije viđenje stvari, a opet, kad bi htjel zvati besplatno jedan ili više brojeva unutar mreže opet mi je bolja tarifa na tele2 gdje nema naknade za uslugu nego uplatim 100kn koje mogu potrošiti na bilo kaj, a imam besplatne pozive prema svima unutar mreže. Sva sreća da ima svaki operator drugačije tarife pa si svako nađe nešto za sebe, ti vip, ja tele2, neko treći neku drugu mrežu, ali nemožeš baš generalizirati da tele2 kasni za konkurencijom jer ti osobno nisi našao zanimljivu tarifu za sebe. Uostalom, svi su kasnili za tele2 sa cijenama sve donedavno, sad su ga tek počeli dostizati sa razno raznim ponudama...
Zadnji uredio ojpi : 18-02-2011 u 23:42
Rekao sam ti, subjektivni smo u tome tko je jeftiniji. Jer nam preferencije, potrebe i spremnost na potrošnju određuju koga imamo za operatera.
Tele2 kasni za konkurencijom u ponudi mobitela, pretplatničkih tarifa za privatne korisnike koje su manje od 50kn mjesečno, kasni u uvođenju tehnologija (HD kvaliteta zvuka npr.), kasni u uslužnosti (SZK je jedna od lošijih), kasni na kraju cijenama i kvalitetom signala. Ovo nije generaliziranje, to su objektivne činjenice.
Inače 100kn platim za mjesec i pol-dva korištenja i ne smatram da je 100kn mjesečno malo. Uz mail, skype, dva mobitela, facebook, flat internet i telefon fiksni doma, 100kn mjesečno za mobitel bilo bi previše.
O cijenama smo već pričali, po tebi kasni, po meni ne, ponuda mobitela je čisto u redu, ništa puno lošija od konkurencije, (bolja od t-mobilea sigurno). O HD kvaliteti zvuka je uopće bespredmetno raspravljati kad ju može koristiti samo određeni broj naprednijih uređaja u trentuku kada su spojeni na 3g signal, tako da je to potpuno nebitno za 90% korisnika. 100kn za mobitel ti je previše?? Zoveš li ti uopće koga sa mobitela ili samo aktiviraš opciju friends za 35 kn i pričaš besplatno? Ako je tako, tebi je ionako svejedno kojeg operatora ćeš odabrat jer ti mobitel treba jako malo.
Zadnji uredio ojpi : 19-02-2011 u 02:34
Ponuda mobitela je takva da nemaju niti su imali ikada popularne modele poput HTC Wildfire, Nokia E52, iphone, niti jedan BlackBerry (to su ujedno oni koji su me zanimali). Što se tiče HD kvalitete zvuka nisam u onih 90%, pa je meni potpuno nebitno za većinu. A što je s kvalitetom signala općenito kod tele2?
Zovem ljude s mobitela, trenutno ostvarujem promociju u vipu u kojoj godinu dana pričam s vip mrežom besplatno (za cijenu uspostave poziva). Druge mreže pozivam s drugog broja koji je jeftiniji od tele2 u svakom pogledu, a mjesečno ga ne točim s 100kn da bi imao povoljnije cijene poziva i sms-a. Vip friends broj iskoristim do maksimuma, već sam ti rekao da je to oko 200h godišnje. Probaj izračunat koliko bi me to koštalo kod tele2.
Eto, prešli smo daleko u offtopic. Ne da mi se više, natezat. Ti zadovoljan sa svojim, ja sa svojom operaterom i tarifom, tako da je ovo zapravo nepotrebno natezanje.![]()
zbog cega da nude BB telefone kad nemaju BB uslugu?
inace, ovo je sve tezi OT.. :/
od 12.05 0,08 lipa
minuta ce biti 8lp?plus uspostava??
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Mislim da svi uvjeti ostaju identicni, novost je 10 lipa niza cijena minute.
Ja načuo (od tete bratić, njegova baka, njezina ujna, prva susjeda) da rade odgovor tomatu 500min + 500sms + 500mb za 95 kn mjesečni paket. Iako nemam nikakve veze s tele, i sve je ovo veliki trač, da me nebi neko hvatao za riječ. No svakako trebaju odgovor i na bonbon.
Evo snizili su cijenu Apsolutno najjeftinije tarife na 0,08kn, ali to je sve i dalje su sms-ovi 0,99kn, ali je bolje od Tomato Top Tarife sto treba samo nadoplatiti racun sa 100kn a ne uplatiti za tarifu 90kn (kako je kod Tomata)
Link: http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni...ji_pozivi.html
Za sada jos ne nude tu novu tarifu sa internetom koju spominje djibuti.
Bookmarks