A čekaj, idem mu nacrtati!
Ja ode jest livanjskog čiza,kulena,pršuta i popratnih materijala prehrambene naravi,pit crnog vina i mineralne i tak...![]()
A čekaj, idem mu nacrtati!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Meni?
OT: Gledam KickStarter i razmišljam kako se ja nisam sjetio nečeg tako jednostavnog... :d'oh:
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
(.y.)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
os ban ti, a????
nema 'njave u mom dvoristu!! ic agenst d rulz. ak meni de daju keljit 'njavu, bome ne dam nit ja onda drugima.
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ovaj Ico u zadnje vrijeme stalno neke probleme stvara...
OT: Kupio usnu harmoniku
Pokazao se dobar na poslu, možda me i uzmu za neku kompjutorsku podršku![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Dobra je usna harmonika (iako kad sam ju sviral, nije bilo baš lijepo za čut)
Inače, ide ko na špancirfest slušat Vatru i Urbana?
Ico :rofl:
One day, sky went blue...
Kupio iPod Nano 6G pa se malo zafrkavam na njemu![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ovaj Ico bas nesto napaljen u zadnje vrijeme...![]()
ovak izgledaju kod trčanja![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Eto, vratio se points sa odmora
Posjetio sam Vodice, Šibenik i Zadar. Zadovoljan, odmoran![]()
Україна
Trijezan!
Nastavak je u četvrtak! Fešta od Banjola, čini mi se da ću ili pješke nazad u Pulu ili prespavati u šumici... Moram kupit neki portable beduinski šator i kesu za spavanje![]()
sta ce ti sator, najavljuju vrucine opet, i kesa ti je previse. luftmadrac will do.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Nisam išao u Motovun, imao sam neke goste pa sam taj tjedan s njima haračio. Malo mi je žao zbog petka, al ajde, bit će još Motovuna!
Šator je kul, uvijek dobro dođe! Šator otvara bezbroj novih mogućnosti![]()
Šator e... Pa taj spava ko onaj ljenjivac iz ajs ejđa na drvetu pa ujutro prespava seobu...
OT: Svjesno idem spavat iako znam da će me stari istrest iz kreveta za manje od 20 min. Možda me i pusti ako se budem pravio lud.![]()
Na poslu ubijam se od dosade, naletim na Vas forum evo - ljep i puno koristan forum....poz
Bookmarks