A zamisli kakve ce tek droge smislit do onda.![]()
iks, as I said, broj dilera, cim rodim. tj, prestanem dojit. a fak. dakle, ne tak skoro![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
A zamisli kakve ce tek droge smislit do onda.![]()
Do onda bu naučila doma sama radit kojekakve opojne pripravke
OT: Došel doma sa vožnje, boli kralježnica, pa nije vrag da mi je tolko unakažena? To je valjda ona "ugodna" bol![]()
One day, sky went blue...
Well, 1-1-2...tuuuuu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
oh, well, zaista sam dobro odabrala "kuma" svojoj Nessiefino cemo je odgojiti. predvidjam studij kemije jednog dana
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Došao s vožnje.
Počeo gledati Shameless- prva epizoda![]()
Ako su sve ostale takve...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ej vi friški maturanti, znate li može li se naći (i gdje točno jer ja ne nalazim) popis djela za hrvatski jezik koje su objavili za ovogodišnju DM 2010/11? Znači treba mi ovakav dokument/popis, ali ne za 2011/12:
Najava izmjena u Ispitnome katalogu za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika u škol. god. 2011./2012.
Ajmo, pivo se grije![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
digli mi paniku u bolnici na pregledu. salju na hitan ultrazvuk. i rijec "hospitalizacija" se nasla u igri. aupicku. drzte nam fige :-(
kaj si ti toliko ugrožena u trudnoći?? kad se već sad raspituješ i pripremaš...![]()
Sretno vam bilo...otkrijte neke lijekove sa okusom pive... za bolesne akloholičare
![]()
Stavi pivo u frižider pa će ti se hladit dok čekaš odgovor...
BTW: pozdrav svima... jel ima još koji post za multi quote ???![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
osim sto hoce ranije van,mjere ne odgovaraju tjednima. mozda je samo moj gin kriv i lose napravio procjenu tezine.. ak nije,e onda je sranye i beba je premala i nekaj ne stima :-( a da ga nisam lijepo pitala jel ta gramaza odgovara tjednima trudnoce,i lijepo mi je rekao da odgovara. super. a trebali smo skoro pol kile vise imati tada :-(
Ja sam se požurio van mjesec dana prije i gle me danas kako sam zgodan![]()
doma smo. za sad.
zvjer ima 2477 grama. u prosjeku smo.
jebemumisa, ima vise neg kaj sam ja imala kad sam se rodila i to u terminu (2450), ja sam sitna, pa nemreju ocekivat da cu rodit đajnt bebu, kvragu!!
oduzeli mi pet godina zivota kolko su me prepali. i pet sati sjedenja u cekaoni -.-
i bitno da i dalje drzi noge stisnute. pa nek si mi mislimo kaj je. kaze doktor "rekao bih da je curica, al ne vidi se dobro"
oh, well. zayebava vec iz trbuha. super.
bar nema dvojbe na koga ce bit![]()
Ovo?
I još više na drzavnamatura.skole.hr (ispitni katalozi).
OT: Došao s posla, gledam Shameless- odlična serija![]()
Fala Georgy, moja foška ti šalje pusu![]()
Gledali smo sve fakin pdfove, čak i taj katalog, ali na njega nismo niti obraćali pozornost jer ono, upute za pisanje ispita...
došel z šume. znoj piljevina i lancol. ou jea![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Nema na čemu
Pretpostavljam da je foška neka cura ili nešto...
Nadam se
OT:
Oprao bicikl, izgleda da ništa od vožnje danas...
Gugl kaže da je foška (točnije, sveta foška) crkva...
OT: skidam neke random igre i gledam jel rade na ovom cudu od laptopa.. Za sve je krivo vrijeme, da je sunčano nit bi to radio, a nit bi visio na forumu![]()
One day, sky went blue...
Nada
You lost me there...
OT: Tražim način da kupim pjesmu iz "neAmerike"...
Eto, i kad hoću biti pošten- Amazon mi ne da...
Foška nije crkva isto kao što Nada nije pjevačica. Vjerujem da si čuo za uzrečicu 'Nada je k*'.![]()
Nisam... valjda se ne krećem u takvim prostačkim krugovima...
Kakva crkva, od kud ti to...
![]()
Ne ebi!![]()
Nada je k**va, ne k**ac
OT: Igram se u After Effectsu jer mi je krivulja učenja trenutno u negativi :stupid:
Bookmarks