Nekima ovdje prisutnima - sve![]()
Zadnji uredio Mario92 : 20-07-2011 u 15:14
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Luna, stavio sam ti smajlić u post, samo da vidim kak bi izgledal
OT: niš. Spremam se doma s posla. Ipak se ne plaća školarina na tvz-u. Gamad lopovska,sreća pa im ovaj put nije uspjelo.
Putovati ćeš ili biti u domu?
(uvijek imaš mjesto kod mene ispod stepenica- k'o Harry Potter)
Došao s posla i vožnje.
Upoznao šeficu.
Izgleda da sam naučio voziti- sutra me prijavljuje za ispit![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
moja sestricna je putovala. isto studirala informatiku na tvz-u
i par cura s mog faksa, koje su bile iz VrbovEca, su putovle.
pa nije to tak daleko, Georgy..
mislim, nije daleko ovima koji su bas iz grada i blizu im je zeljeznicki.
a, jel bi uopce i imao pravo trazit dom obzirom da je to jos uvijek zagrebacka zupanija??
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Mogu tražiti dom, da.
Imam 10-15 minuta laganog hodanja do željezničkog, živi u gradu tako da mi nije daleko.
nemoj ti meni niš vrbovEca tam : p
Georgy, hvala na ponudi, zbilja je velikodušna ali radije budem putovao. Iako to ne znači da se ne bi mogli koji puta naći i otići na pivo/sok/votevr.
Ajd, možda bi i Lunu mogli pozvati
![]()
Sta mama Luna ne bude trebala dojilt?
Mmm, mamino mlijeko s aromom pive...
Jao, ova Luna samo ceka da se porodi da moze opet cugat i dimit, vidim ja.![]()
A, dobro... Možeš i na tavan, ako poneseš vreću
Ja isto imam 15 minuta hoda do vlaka.
Valjda bude neki "meet" pao...
Samo, nadam se da neće Bimbi opet zeznuti...
rav-![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
fino nasopam dete, onda sjednem na pivu dok je sito i nahranjeno, zeksam tu pivu i nabacim utrku kolicima oko kvarta da sagorim tu pivu taman za iduce hranjenje nakon 2 - 3 sata
ili si napravim zalihe u frizeru izdojenog, pa se mogu i napit, a nemam frke da ce dete ostat gladno
o svemu sam ja vec promislila, bez brigea i svi ovi jabuko-grejpo-limun radleri prakticki nemaju alkohola u sebi. to i sad tu i tamo popijem.
zaustavim se na jednoj, naravno. tog co'ek nit nemre puno popit![]()
dal je neko od vas zavrsio visoku skolu za sigurnost u rijeci? ili ima nekog ko ide tamo? dal postoji u pazinu zastita na radu?
Onaj Viber je takva špica! (ne luna, to nije poziv za tebe : )
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Odo spat zijev
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Došao doma, tražim neke memorijske.
Navodno sam strgao starom...![]()
kako nam se mario navuk'o na ovog smajlica
inace, koji vampiri gore na vuk vrhovcu. uvalili mi igle i epruvetice da si doma cijedim krv
"slatka" sam poprilicno.. sva sreca sto sam pri kraju s trudnocom, nece me dugo maltretrati s tim bockanjima i prehranom.
ubila me zena u pojam kad mi je rekla da smijem jest voce - onak, jednu nektarinu na dan
zaboga.
pa prakticki zivim na vocu otkad su krenule ove vrucine
a nis.. presaltavanje na povrce, to mi je rekla da smijem normalno jestiizuzev krumpira.
vrućina i dosada...
najrađe bi zgibao negdje...
odo tražit inspiraciju za seminarski...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Poceo i ja radit ovako preko ljeta.
Mozda padne neki novi mob poslije toga![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Izlazak potrajao do 7.40. U 8 sam već bio na poslu.
Ovo će biti one hell of a day.
I da, kao šećer na kraj, imam masnicu na ruci jer sam lupio dotično u stalažu. Pitate se kako?ne pitate se ali ja budem ipak napisal
Komentar jednog člana ovog foruma (podaci poznati redakciji) na moj status me tolko nasmijao da sam opal sa stolca dok sam se ljuljao.![]()
Ako sve prodje u redu, bit ce valjda oko 2k kn![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks