Prikazujem rezultate 1 do 25 od 30

Hybrid View

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.737, Nivo: 9
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kada jednoga dana presuše ta bajna primanja, ostat ćeš u čudu što si nepripremljen na štednju. Na žalost, to je naš rasipnički balkanski mentalitet koji usto smatra da je najpametniji i misli uglavnom od danas do sutra.

Mlesić je, a i ja djelomice, objasnio u kojem grmu leži zec, ali problem je što se pojedinci ne žele krstiti.

Ako imaš višak novaca, zar ih nije bolje usmjeriti u dobrotvornu organizaciju, pomoći siromašnima, nego zidati profit T-mobilu i Vipnetu, poznatim šišačima ovaca i ostale stoke sitnoga zuba?

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DŠ... Pregledaj post
    Kada jednoga dana presuše ta bajna primanja, ostat ćeš u čudu što si nepripremljen na štednju. Na žalost, to je naš rasipnički balkanski mentalitet koji usto smatra da je najpametniji i misli uglavnom od danas do sutra.

Ako imaš višak novaca, zar ih nije bolje usmjeriti u dobrotvornu organizaciju, pomoći siromašnima, nego zidati profit T-mobilu i Vipnetu, poznatim šišačima ovaca i ostale stoke sitnoga zuba?
    Ma slusaj ti mene momak... ta bajna primanja nece presusiti jer ne pomazem dobrotvorne organizacije, niti siromasne.Vec dio svojeg profita ulazem u posao.Sto se tice pomoci, pomazem na taj nacin da uredno placam porez pa neka onda oni koji dobiju te novce od poreza, iste pametno raspodjele.
    Evo toliko od mene jer nema smisla spamati temu, ali kada si mi povukao za jezik morao sam odgovoriti
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL Pregledaj post
    Ma slusaj ti mene momak... ta bajna primanja nece presusiti jer ne pomazem dobrotvorne organizacije, niti siromasne.Vec dio svojeg profita ulazem u posao.Sto se tice pomoci, pomazem na taj nacin da uredno placam porez pa neka onda oni koji dobiju te novce od poreza, iste pametno raspodjele.
    Evo toliko od mene jer nema smisla spamati temu, ali kada si mi povukao za jezik morao sam odgovoriti
    Majstore, davno je to bilo kada su me zvali momkom. Ne zvuči ta riječ loše, ali ne odgovara sadašnjosti. Da se vratim na temu...

Kakve veze ima tvoje plaćanje poreza s rasipanjem novaca na preskupe T-mobilove usluge? Jesi li ikada čuo za riječ "racionalizacija"?

I na tvomu se primjeru vidi, iako ne sumnjam da si uspješan poduzetnik, da je naš najveći problem balkanski mentalitet. Tako jedan njemački ili američki poduzetnik ni u snu ne bi razmišljao, što mi je potvrdio naš sunarodnjak koji ima tvrtke u Hrvatskoj i SAD-u.

Slične teme

1. Nove cijene interkonekcije
    By jay in forum Fiksni operateri
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 11-03-2007, 22:18
  2. Nove Amis Cijene! ! !
    By ojpi in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 56
    Posljednji post: 26-01-2007, 18:08
  3. MAXadsl - nove cijene
    By jay in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 194
    Posljednji post: 16-01-2007, 00:52
  4. AMIS DSL, nove cijene
    By pppprrrr in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 03-10-2006, 16:50

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove