pozdrav, na kojoj stranici ili na koju mail adresu moram poslati narudzbu za kartu i kak narudzba mora izgledati?
Istina. Ja sam kartu HR kupio preko uplatnice i u mailu su napisali da se za bilo kakve promjene kartice ili moba slobodno javim i da će to riješiti bez dodatnog naplaćivanja.
pozdrav, na kojoj stranici ili na koju mail adresu moram poslati narudzbu za kartu i kak narudzba mora izgledati?
Pošalješ mail na dontpanic@mireo.hr i napišeš da hoćeš naručiti karte za Don't panic, napišeš koje karte (HR, BiH ...), kažeš da je za android i to je to. Onda ti oni pošalju podatke za uplatnicu. Nakon uplate mailaš im kopiju uplatnice i dobiješ aktivacijski kod.
Kao prvo imam LG GT540.
Jucer sam instalirao aplikaciju a danas kupio kartu HR da vidim (i pomognem hrv. firmu) kako to sve izgleda posto sam koristio cardinale BE. Instalacija je prosla glatko i brzo dok sa kupnjom karte je bilo problema i ona je prosla iz treceg pokusaja ali mislim da je to bilo zbog paypala jer je bilo problema sa logiranjem tj. nikak da se ulogira. Citavsi prijasnje postove moram reci da nemam problema sa gasenjem ekrana ni odlaska u sleep a satelite uhvati bez vecih problema. Kaj se tice samog UI moram reci da mi se vise svidjalo staro jer mi je ovo nekako sminkerski (ili je to stvar navike iako mi se cini da je staro bilo preglednije) dok se slazem s kolegom koji je napisao da fali pregled satelita koji se koriste jer samin time smanjuju potrebu za jos jednom aplikacijom. Narednih dana cu isprobat malo kartu pa javim dojmove.
bok
Zna li tko kakva je situacija sa DON'T PANIC app-om na uredajima sa rezolucijom koja iskace van WVGA (480x800) ?
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Budem ga ja uskoro stavio na Galaxy Tab pa ti javim kako je prošlo.
Inače, nakon skoro mjesec dana korištenja aplikacije, nisam zadovoljan. Ima jako malo opcija, tražilica bi trebala biti malo bolje definirana, za exit moram stiskati najmanje tri puta, karte su uglavnom dosta lošije nego NAVTEQ-ove (npr. Rogoznica i dosta sela i manjih gradova), na nekim mjestima gdje trebaš skrenuti, ovaj ne kaže da skreneš itd.
Zasad mi je iGO s NAVTEQ mapama najbolji izbor.
Up i downscaling grafike bi trebao raditi u redu jer je aplikacija odavno testirana na Adam tabletima. Postoji bug na ekranima iznad WVGA gdje nije moguće nakriviti kartu dovoljno da se vidi horizont. Nisam vidio da je netko imao problema s manjim ekranima.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Radi na Galaxy Tab bez problema. Upravo testirano.
Ja ih kontaktirao preko maila za kartu HRa ali me niko ne benda...
Instalirao sam aplikaciju sa Marketa ali poštom nemam uopče nikakvog iskustva sa GPSima totalno mi je... bilo, neznam kako bih se izrazio... Jednostavno ne kužim kako šta funkcijonira!
nema vece face od Isusa
Na http://www.mireo.hr/support ima user manual.
Koliko vidim, izbacili su update na 4.3.1, a ovo je jedna od stvari koja mi je upala u oko:
"You can now move DON’T PANIC between your Android smart phones at no extra cost using your Google ID"
http://www.mireo.hr/dp-news
Pa da, to prenošenje licenci s moba na mob je bio najveći problem s obzirom da se vezao za Android ID ili IMEI telefona (nisam više siguran koji točno), a zbog kupovine licenci preko Paypala nije bilo dodirne točke s Marketom, Checkoutom niti Googleom općenito. Ovo je odlično!
Ali to znači da možeš imati instalirano na n uređaja na kojima koristiš isti google ID?
@xviper: Evo probao, stvar sljaka kako treba. U postavkama treba odabrati "reinstaliraj sadrzaj".
@inovator: Afaik, tocno. Testirao bi ali nemam uvjete.
Jel i vama Mireo nestao s marketa?
Sent from my MB860 using Tapatalk
Da, nema ga...
Nesto su zeznuli izgleda, aplikacija je dostupna ako koristis Market access ili sl. rjesenje.
Izašla nova verzija. Moguće je kupovati preko google checkouta, 7 dnevni trial karti. Napravio mi je update karata hr i bih na 6. 2011. A mislio dam da nema besplatnih updatea karata.![]()
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Je, pokazala se na popisu, ali zbog idiotnog Marketa ne mogu updateati...
Ovo u žutoj traci mi je najjače...
Ja sam uspjesno updejtao, imam stariji Market. Ne vidim nikakve promjene osim probnog koristenja mapi na tjedan dana.
Ima promjena u grafici, nekim postavkama i ovog probnog perioda.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Zeznuli su dozvole na marketu ima već neko vrijeme, ali sad je izgleda to došlo na svoje. Kažu da rade na rješavanju problema...
Vezano za update karti, citiram:
"Trenutni update HR i BiH karte je besplatna za sve korisnike. Licenca za sve karte na Androidu vrijede godinu dana, a uključena su 4 updatea. Ta karta se može najnormalnije koristiti s aplikacijom i nakon tog perioda."
možda je i problem ako se koristi custom rom. ja koristim custom gingerbrea na defy, pa ne mogu pristupiti. napisali su na facebook pageu da se apk može downloadati sa mireo.hr
Bookmarks