Gdje vidiš karte za eastern Europe? Za Android?
Gdje vidiš karte za eastern Europe? Za Android?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Obrati pažnju na ovu rečenicu:
View Mireo DON'T PANIC Map/App Packages on Google Play
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kako se sad aktiviraju te karte? U opcijama nigdje ne vidim popis karata, a ni ne prikazuje ih na početnom ekranu.
Karte za Don'tPanic ne aktiviraju se. Uz kartu kupuješ i licencu koju kopiraš u mapu zajedno sa kartom. Karte za Android nalaze se na Google Play, nema ih na stranicama Mirea.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Karte sam kupio, ali nisam dobio nikakve licence. Kad tražim preko Google Playa, nema ih nigdje, vidim ih tek kad Google Play otvorim iz Mirea. Očito ću ih morati kontaktirati, ne vidim drugog načina.
Kakva je situacija s nadogradnjom karata za ove Euro pakete? Treba mi u biti samo slo i ita, ali se zbog male razlike u cijeni dvoumim da li da ih uzmem pojedinacno ili u paketu.. Slo kad uzmem solo dobijem Monolitovu kvalitetniju, a u EE paketu dolazi Tomtom, a za koju dobijem update?
Mislim da od pocetka godine tomtom karte imaju update. Najbolje kontaktiraj mireo
Ja trenutno imam hr i slo. Na hr imam pravo na update a na slo ne.
Je li za Hrvatsku je još uvijek 2012.06 zadnja karta?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mislim da je to zadnja karta. Na stranici im pise da je posljednja karta iz 2012 bez mjeseca izdavanja?!
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Uspio sam sve skinuti, ali tek nakon reinstalacije aplikacije. Cijela Europa ima oko 3 GB.
Dobio odgovor od Mirea vezano uz pitanje o updateu karata:
"Sada smo u mogučnosti nuditi besplatno ažuriranje na sve karte u ponudi uključujući i sloveniju od monolita kao i sve standalone karte (osim Grčke od geonitelligenca)."
Obzirom da je najisplativije kupiti kompletnu europu za 22eur, zanima me da li nakon kupnje paketa karata mozete birati koje karte cete downloadati, a koje ne?
Ja nisam naisao na tu opciju, kada sam kupio kartu nisam imao izbora, a u slucaju da radis recover content, ne mozes odabirati koje ce karte skidati.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Izašao je update programa i karata za hr i bih. 09.2012.
Kontaktiraj ih mailom. Trebao bi postojati update za sve verzije.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ako si kupio kartu kroz in-app purchase trebaš dobiti info za update karte. Ako si samo skinuo Mireo s Playa onda imaš onu free kartu i afaik nikakve updateove.
Ako spadaš pod ovaj prvi slučaj najbolje da ih kontaktiraš.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nisam kupio kartu , nego klasičnu navigaciju Prestigio 4150 sa predinstaliranim kartama srednje EU + Adria Region (Mireo Don't Panic) .
Nebude li išao update , odustajem i stavljam na uređaj nešto pametnije . Uređaj je moj i ne želim slati molbe i ovisiti o kartografu ...
Za mobitel ne mislim kupovati karte bez obzira što je sama aplikacija besplatna , može poslužit ponekad ali samo za prvu pomoć ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Google play update Mireo 4.7.0
Ja imam Mireo na telefonu i malo ga testiram zadnjih par dana. Naravno, najprije po poznatim putevima, da se ipak nebi izgubio negdje
Mogu reći da su karte vrlo dobre. Jedino mi je malo bezveze kad namjerno nisam skrenuo prema predviđenoj ruti što ODMAH ne prebaci na sljedeću najbolju rutu nego najprije jedno vrijeme govori neka se polukružno okrenem.
I stavio sam Pervanov glas za malo zabave.
Za 300 metara skrenite desno. Ako hoćete.
Sada skrenite desno. I izgubili ste se.
Vozite ravno 6,5 kilometara i izvadite prst iz nosa.
Prestanite se češkati.
Ugasite obojena svjetla.
Skrenite desno pa lijevo. Tako je baš bila ruta ali on je nastavio pjevati desno pa lijevo, desno pa lijevo, desno pa lijevo tatarata pam pam pam tataratata...![]()
Zašto mi u mireo in app storu pokazuje cijenu u funtama a ne kunama ili pak eurima?
Provjeri postavke, po defaultu ti stavi V.Britaniju kao tvoju zemlju, pa je onda logično da ti i cijenu izrazi u funtama.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sve je ok postavljeno, al opet funte... Da li tebi pokazuje kune ili eure?
Bookmarks