Sta je sa applanet-om?
Ima neka alternativa?![]()
Instalirao sam open home i nemogu ni jednu temu staviti dali netko zna na koji nacin to mogu napraviti, jer neide nikako
Sta je sa applanet-om?
Ima neka alternativa?![]()
Kako u ovaj stock widget News upogoniti vijesti?
Do sad sam imao od sportneta, znaci napisao sam pod
Add from url: www.hrsport.net /rss i funkcioniralo je. Kad
sam htio updejtat vijesti, samo sam refreshao widget i
mogao sam procitati. No, od jucer mi ne zeli refreshati
vijesti. Mene zanima sto treba utipkati da on nadje rss?
Ima li kakav program da on sam nadje koji je rss od
stranice jer negdje ide rss.blabla.hr , a negdje
www.blabla.hr/ rss
Probaj program pod nazivom Audio galaxy music. Imas ga na Blackmartu. Prvo skines program pa instaliras na mob, i onda otidjes na njihovu web stranicu preko kompa i slijedis upute. Naravno, treba ti internet i na kompu i mobu. Javi dojmove
Ne vjerujem da postoji, jer ne postoji "standardizirani" oblik URL-a za RSS. Negdje je isto tako i www.blabla.hr/rss.php ili www.blabla.hr/rss.xml ili www.blabla.hr/?page=rss ili slicno. Isto tako, mnogi siteovi (medju ostalim i navedeni www.hrsport.net) nude vise RSS feedova, pa se moras odluciti koji te zanima. Jednostavno ces morati otici na doticni site i pronaci URL na kojem drze RSS feed. Konkretno za www.hrsport.net bi to trebao biti http://www.hrsport.net/rss za ono sto zovu "Naslovnica" (sad sam bio tamo i radi).
da li postoji gameloftova igra 9 mm za htc desire i gdje ju nabaviti.
applanet mi ne radi.
hvala
Nisam naisao jos na tako nesto. Znam za Winamp i Aimp da obrnuto rade, dakle s mobom kontroliras komp, a ovako nesto sto trazis ne znam. Mozda netko drugi uskoci u pomoc.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja tražim Avatar igricu za Desirea! Imam jednu verziju koja mi napravi cijeli kažin na zaslonu, vjerovatno zbog rezolucije!?
Ima neko nešto isprobano?
nema vece face od Isusa
Di bi naso belu bez da moram placat?
Poslano sa S2 Galaksije
Kupija san danas Prestigio multipad na kojem ne radi normalan market nego neki Appslib i nemogu pronaći neke naše aplikacije a niti ih mogu skiniti s neta jer me uvik preusmjeri na android market.Pa ako ih neko ima i može uploadati bija bi zahvalan.
TVDroid
Novine-dobar kod
24Sata
Jel postoji možda neka aplikacija za lock screen koja izgleda kao Sense 3.0 lock screen?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ak ti je rootan mob, potrazi na forum.mobilism.com
Treba mi neki widget ili program da mogu sam birat dali ce mi raditi 2g ili 3g
A nije da ih nema mali milijun...
Od Beautiful Widgets nadalje.
Trebao bi preporuku za aplikaciju koja mjeri sav promet na telefonu. Zbog tarife potrebni su mi: trajanje i broj odlaznih poziva, broj odlaznih poruka i naravno sav data promet. I bilo bi super da taj program ima neki pregledni 4x1 widgwt.
Sad sam na Traffic Counter Pro, ali smeta me sto nema broj poziva i to sto nemogu sam odredit sta ce mi prikazivat u widgetu..
Odlična aplikacija, samo sto nemogu stavit widget 4x1, to cu moci kad doniram nesto. Ali isto tako me muči to sto kad stavljam widgwt pojavi se "widget info" i tu bi kao mogao stavit sta ce ti prikazivat, ali meni je configure potamnjen tj nemogu ka koristit. Jel to isto restrikcija koja ce nestati kad nesto doniram?
HVala i LP
Frend ima na iPhone-u neku aplikaciju koja se zove nešto kao "Koji broj" ili "Koja registracija" tak nekak. Uglavnom ukucaš broj tablice auta i izbaci ti broj šasije i ime na koje je registriran auto (naravno moraš biti spojen na internet). Dali takvo što postoji za Android?
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
AKO i postoji, takvo nešto nije legalno, jer poteže podatke iz MUP-a koji nisu javni.
Bookmarks