probao sam ali ništa, dobio sam još jedan savjet da izvadim sim karticu i uradim ponovno jailbreak ali ni to ne prolazi. piše jailbreak uspješan ali nema limera ikone na telefonu
Probaj ga resetirati
iPhone 5s 16 GB
probao sam ali ništa, dobio sam još jedan savjet da izvadim sim karticu i uradim ponovno jailbreak ali ni to ne prolazi. piše jailbreak uspješan ali nema limera ikone na telefonu
koji fw tocno imas?
iPhone 5s 16 GB
4.1
Ne znam sta bi moglo biti. Meni se svaki put pojavila ikona. Probaj sa greenpoisonom
iPhone 5s 16 GB
uspio sam riješiti ovaj problem, u search telefona sam upisao cydia i našlo mi je aplikaciju ali i dalje na desktopu telefona nema ikonice za cydiu ali nema veze bitno je da je ona negdje instalirana
Ponovno probaj JB napraviti. Mora bit ikone.
kako da maknem onu lubanju-jabuku da bude samo jabuka? XD
What else you gonna do on a saturday?
iPhone 5s 16 GB
ovako imam jedno pitanje , posjedujem 3G verzija 4.1 (8B117) i modem firmwear 6.15.00, znaci JB je , neznam dali je napravljen unlok ili ne , jer sam ga takvog kupio , koristim na njemu vip, pa me sad zanima , posto nemogu instalirati nijednu navigaciju a kad pokrenem gmaps mi se pojavi ikonica od gps u desnom gornjem kutu , sto mi preporucat sto da ucinim , znaci bitno mi je da mi radi na vip i da mogu stavit neku od navigacija (navigo,igo8 ...) sto bi trebao ucinit , novi sam u svijetu iphona pa ono oprostite na pitanju ako je glupo
LP i hvala
Bookmarks