fala
28.8. al ima da ide van ranije!! 7.8. ulazimo u termin i sa 7.8. pocinjem akcije za delozaciju.
vrućeeeeeee :/
@La_LuNa... čestitam za bebačakad ti je termin?
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
fala
28.8. al ima da ide van ranije!! 7.8. ulazimo u termin i sa 7.8. pocinjem akcije za delozaciju.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
woohoooo sretno!!!!!
čeka te jedno predivno iskustvo :*
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Odo sjest u frizider i muda 'ladit
poslano sa uberkul mobitela koji ima uberkul aplikaciju![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
je, ceka me jedno predivno iskustvo - prezivjet jos mjesec i po ovih vrucina a k'o kit na suhom sam -.-
a sto tebe nema ođe nikad? cek, jel i ti imas podmladak? nekak mi se cini da mi je netko rekao da imas..cestitke?
ma ne, opce.
+ nemrem spavat. al ono, uopce. legla u 4, rostiljala se po krevetu, okrecem se k'o krava s boka na bok pomocu laktova.
u 9 ujutro mi dopi*dilo i ustala se.
i vec je vruuuuuuceeeeeee
odo ubit nekoga. ili nesto. da.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jučer se 'ladio na noćnom, skoro zaspao na plaži. Razmišljam da to počnem prakticirati svaki dan... Mali frižider, pive, meza i vozi!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Tko zna šta su ježine i kako se jedu znat će šta radim već dva popodneva...
Dakle,lubenica u moru,vino,kruh,maska,peraje... U barku i ajmo...![]()
o, kako cete vas dvojca bit coravi i skiljavi od sve sile jacmenaca koje sam vam upravo poslala
uspjela odspavati 2 sata u komadu.. pred ventilatorom na max. mislim da sam si rezervirala i neku upalu usput, al jbg, drugacije nije islo.
2 tjedna f Perušiću moram biti....ima koj dele za vidit ili bum pak moral piti od dosade?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
perusic, like perusic u piksi mile marmelade u zagori?
oh wel..
imas puno vode za vidit
stoga, pripremi jetru odmahzamoli je za oprost grijeha i tak to.
Vratio se sa nocnog, ludnica.
Sudra u Medulin pa onda do Umaga![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
sad je sjeno aktualno u perusicu pa mozes njega skupljat
prijatelj mi je od tamo tako da znam povremeno otic i ljudi su super(ako ih znas,a ako neznam nikog i radis pizdarije.....e onda si gotov![]()
Upisao faks.
Vidio sam neobično puno cura...
Ne znam jesu li samo došle s dečkima na upis ili su se i one upisivale...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
sunce moje malo.
studoš
a sjecam se kad si prvi srednje bio.. ponosna sam k'o mama kvocka :hormoni:
eto, sad cim dobijes index mo's u SC napravit iskaznicu i sljakat prek sc-a.
bjavo bjavo!!![]()
Ja idem sutra, skupljam dokumentaciju i pokušavam odgonetnuti kaj zapravo trebam napraviti![]()
Napravio već prije, sad samo trebam prije 31.9. odnijeti potvrdu da sam upisao- da mi je produlje za cijelu godinu.
Makar taj SC izgleda kao u nekom horor filmu- sve napušteno, letci lete okolo, sat koji blinka (taj sat je, onak, 100% za neki horor)...
Razmišljam da to odmah danas obavim, još ako sutra dobim posao... :gladibradu:
Kod mene samo trebala slika i 300 kuna.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ipak nisam na kraju upisao foi nego idem na tvz.
Razmišljao sam dugo i nekako zaključio da bih manje izgubio pohađanjem tvz-a nego foi-ja. Gledao sam generalno i tvz je nekako bio racionalnija opcija.
Uglavnom, upisah smjer Informatika, sad skupljam -rodni list (novi s OIB-om), domovnica, slike za indeks, svjedodžbe o završenoj školi, potvrde o maturi, uplatnica.
Sve imam osim uplatnice, to bum u zg-u rješil![]()
Zadnji uredio Mario92 : 11-07-2011 u 19:21 Razlog: migracija od posla ka kući :D
pyzdim...
desire mi izgubio signal...
probao 2 ROM-a i opet nemam signala...
za poludit
Tvz=?
Ja isto gledam neki faks vezan uz informatilu/matematiku/fiziku
OT: Sutra idem kupit kartu za premijeru Harry Pottera u pulskoj areni![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
TVZ = Tehničko Veleučilište u Zagrebu
vrisnula mi SIM kartica... 7 godina radi bez problema i onda samo nema signala više...
Imam neki važan sastanak danas, pa sam nervozan![]()
Україна
Dobio svjedodžbu, ocjene mi se sviđaju
I je da sam sad drugi srednje, al jel lose ak razmisljam o upisu na FER?![]()
One day, sky went blue...
Bookmarks