Pozz svima novi sam u iphon svijetu , ovako imam par pitanja i zamolbi , citao sam dosta po forumu vamo o navigacijama , JB i unlock-u pa ovako , imam 3G s 4.10 i bss 6.15.00 , takav sam kupio i pokuso sam stavljati navigacije ali mi uvjek baca greske , ovako zanima me sto trebam ucinit da mogu stavit neku od navigacija IG8 ili navigo ... , i a kojim alatom ond atrebam otkljucavat , sr ako je na krivom mjestu postavljeno pitanje
hvala unapred
znaci pomoci nema ??? znaci nemogu vratit na neki stariji bb ili nesto d abi mi radilo sve ?
steta jer ja vidim da gps radi kad upalim gmap i to a nikako neuspijevam prebacit neku od karata na njega , uhhh neznam sto sad da ucinim , najbolje da ga se rijesim
Nemožeš nikako osposobiti gps. Ili se pomiri s tim ili prodaj mobitel.
e ovako imam sad jedno pitanje jos , znaci mobitel mi je JB-n ima na njemu 4.1 i bb 6.15.00 , neznam dali je bio zakljucan na neku od mreza vjerovatno je , ja ga koristim na vipu sad , pa me zanima u cydiji mi nudi upgrading to 4.0.2 , dali ako stiskam to da ga upgrejdam na taj 4.02 dali ce mi se zakljucat ako je bio zakljucan ili sto ?? ili sto dobivam s njim posto mi to nudi ??
Zadnji uredio sokre22 : 11-07-2011 u 19:14
Jesi siguran da ti to nudi u Cydiji?
Inače, sam fw možeš updateat na najnoviju verziju putem iTunesa.
Ako je rječ o fw updateu, mobitel će se zaključat.
da evo gledam i sad bas u Cydiji i lijepo mi pise upgrading 4.0.2? ali sad imam jedan drugi problem , nemogu nikako instalirat appsync , nece i nece baca neke errore kad ju krene snimat i onda sam nekako uspio neki appsync para 4.0+ ali kolko vidim od njega nikakve koristi , samo znate sto me muci , muci me to jer kad skinem neke kao one online navigacije i nisma bio spojen ni na wifi ni data vezu od vipa on je meni normalno upalio gps i pokazo kordinate gdje sam , jedino kartu nije ali kordinate je ispiso dali je to mozda znak da meni sljaka gps dali sma u onih 10% sretnikaj kojima radi gps na BB 6.15.00?
ljudi da vam se javim i da vam kazem , da mi na 3G 4.1 bb 6.15.00 radi gps i da normalno sve sljaka , nakon mucenja s instalacijom , uspio sam nac neki appsync za 4.1 instaliro ga nakon toga instaliro roudmap i navigon i sve sljaka normalno , izaso van , nemam wifi nemam data promet navigacija nakon 2,3 min ucitavanja pozicije proradila i to je to ... bas sam heppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Sumnjam, prije da uzima lokaciju od baznih stanica.
Još nigdje nisam pročitao da je nekom GPS proradio na iPadovim BB-om.
gle neznam kako ali sljaka , da me neko pita sta sam sve snimio , neznam , ali sljaka
OK, sjedi i auto ili hodaj i neka te navigira. Sumnjam da radi.
pa i sjedim i sve i prica i kad skrenem krivo odma ispravlja i sve
Onda jebeno, ja još nigdje nisam pročitao da je nekome proradio GPS s iPadovim BBom.
Ajde jedno NOOB pitanje:
Sutra ću dobiti jailbreak-ani iPhone 3G 4.2.1 BB 6.15 a pitanje je smijem li ga spojiti sa iTunes a ako ne smijem kako onda da ubacujem stvari na njega?
Smijes ga spojiti i sve normalno. Jedino ti navigacija nece raditi jer ima ipad baseband. Citaj malo teme kako ubaciti stvari, vec je dosta puta objasnjeno
iPhone 5s 16 GB
Sad sam poslao poruku čovjeku što mi to treba uraditi da mi ubaci 3.1.3.
Znači 100 % mogu ga sync-at a da ne izgubim jailbreak i unlock?
Čitao sam neke strane postove ali opet nisam siguran, jedni kažu da se gubi jailbreak kad sync-aš
OK hvala puno
Tek sada ulazim u vode Apple-a pa se polako informišem![]()
Koje bi mi aplikacije/igre/tweakove i sl. mogli preporučiti za iPhone 3G.
Sve što mislite da može pomoći u doživljaju na jabuci.
Veoma mi je stalo do vaših mišljenja.
Rođak mi je nadogradio software verziju na 4.2.1 prije nego što mi je dao a ja hoću da ubacim 3.1.3, jel skinem 3.1.3 verziju sa getios.com i uradim restore sa iTunes (shift + restore), pa onda skinem redsn0w 0.9.4?
Ovo mene sad zbunjuje, kad otvorim redsnow i trebam na nađem 3.1.3 iOS piše: "Unable to recognize specified IPSW".
Gdje pravim grešku?
Zadnji uredio xxmansonxx : 22-07-2011 u 15:00
Zanima me kako da postavim određenu pjesmu da mi služi kao zvono?
Konvertiras audio file u m4r format, skines iFunbox, spojis iPhone i prebacis pjesmu u Ringtones folder
iPhone 5s 16 GB
aaaaaaaaa ljudi upomoc imam 3g imo sam na njemu fw4.1 i bass 6.15.00 i frendica mi slucajno stiskala u itunes update i sad nemam nista izbacio je naravno gresku , i sad mogu ga jedino staviti u dfu, sto mi je ciniti , skinio sam verziju opet 4.1 ali kad u itunes odem na restor i shift i oadaberem taj 4.1 on opet baca greske , kako mogu vratit na bilo koji fv , samo d ami telefon radi , nezanima me koji ce fw bit samo da mob sljaka ??' imali pomoci ???
hvala unapred
Bookmarks