nažalost sam saznao da je ekran crko... lol.... sve radi, uspjem ga i otključati ali ekran je i dalje bijel....
lol... zvao sam servis a popravak je 400 kn...
nažalost sam saznao da je ekran crko... lol.... sve radi, uspjem ga i otključati ali ekran je i dalje bijel....
lol... zvao sam servis a popravak je 400 kn...
probaj na ebayu...neznam zkj bi crkao ekran zbog folije...ak je crkao onda nije zbog toga...ali pokusavaj i dalje staviti mobitel u recovery mode...frend i ja smo imali svakakvih bijelih miseva
svaki put je radio drugo sranje kad smo ga resetirali...mozda je samo software-ska greska
edit: nesto je cudno...komp vidi ajfon od frenda kao da ima 16 gb a ne 8gb...koji k???
tko ne vjeruje stavim print screen i sliku mobitela
edit2: pise da mu je slobodno 6.7gb od 13.5gb a mobitel je prazan,nesto krivo vidi komp
edit3: sad pokazuje 12.5gb komp a itunes vidi da je 8gb...kakav smijeh
Zadnji uredio mislavto : 08-12-2010 u 17:22
mozda nekom pomogne OVO
Nešto sam čitao (no nije bilo vezano isključivo za iPhone) da je kod kupovine novog mobitela dobro odmah skinuti foliju sa zaslona jer dolazi do sakupljanja nekog elektriciteta između folije i zaslona što može u nekim slučajevima oštetiti zaslon. Ne znam kako stoji iPhone s tim problemom.
Btw. koja je uopće svrha stavljanja screen protectora na iPhone kad ima zaslon otporan na grebanje? :-) Razumijem ove hard case-ove, silicon case-ove i sl., no screen protector na iPhone-u nema smisla...
Bom Chicka WahWah
Jailbreakan, promijenjen baseband (iPad), instaliran ultrasnow a tele2 kartica i dalje ne radi, dok od t-mobilea radi...
Za tele 2 karticu mi kaze "Sim failure"
Pokušsj hard reset i ponovi postupak, tako sam negdje pročitao...
stavio sam custom firware 4.1 i napravio restore sa itunesa i vidim da neke aplikacije tipa atomic web browser uopce nije stavio na telefon.u itunesu su norm nacrtane koda jesu na telefonu no jednostavno ih nema.nakon sinkronizacije ne javi nikakvu gresku...
jel treba jos nesto s cydie instalirat ili
moras instlairati appsync
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
to sam prvo napravio
instalirao mi je vecinu samo neke fale a prije norm radile
hmmm zanimljivo skroz izbrisem ponovo instaliram i radi
Probaj ovo. U itunesu desni klik na "ime telefona" i Transfer purchases
iPhone 5s 16 GB
Ja imam problema s iTunesima također. Instaliran je appsync, crackane aplikacije koje skinem i ubacim u iTunes mogu sync-at, a recimo danas htio skinut s iTunesi direktno FREE aplikaciju MaxTV Vodić i nju mi ne želi sync-at. Stavim kvačicu na nju, sync, dođe Instaling Application, prebaci se na Determining tracks to sync i Finishing Sync.
Opće neznam u čem je problem, kako to da ove crackane mogu prebacit a ove original free neće?
Hvala unaprijed.
Kupio sam polovni iphone 3G...
Na njemu je softwer 4.1 .
Sta mi preporucate koji softwer da stavim???
Naravno i jailbreak-at cu ga....
Nije mi potreban multitasking...
ostavi za sad taj
Ako ti netreba unlock, stavi 4.2.1 i JB-aj sa RedSn0w-om.
kaj nije redsnow tethered?bolje mu je da jb s nekim untethered toolom....
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
aha,onda oknisam znala
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Kupio sam iphone 3g 8gb ima gore 4.1 JB i mislio sam ga preko itunesa dignut na 4.2.1 da se pobrisu sve stvari od bivseg vlasnika i cuo sam da na 4.2.1 bolje radi i sve i spojim ga na itunes i idem da ga digne i sve ok i samo ispada eror 1015 i u ricoveri mod ga baci kako da ga updateam ? I vratio sam ga na 4.1 sada i opet radi ali digo sam mu bio basebend na 6.15
.. jel mi moze netko reci kako da stavim pozadinu ispod ikonica znaci na display ..imao sam tu opciju prosli tjedan .. ali sam napravio opet jailbreak radi restora i sad tog vise nema .. eto ak netko zna nek mi javi
)
pa da imam 4.2.1 .. i znam ja sve to .. ali tog jednostavno vise nema hh .. samo mogu staviti wallpapers na zadnju pozadinu .. a prije je bilo obadvije .. pa sad nezz kai da radim ..
Zato sto si pri proslom jailbreaku vjerovatno izabrao te wallpapere ispod ikona, jer to nije default opcija za 3G (apple je to izbacio iz iOS4 za 3G)
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks