luna sve vidi i sve zna
i potpisuje izjavu, iako je i sama na FHRu.
mario, vrati post.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Gledao Wimbledon, bio u kinu (glup film).
Malo šetao s curom i evo me sad kući![]()
Україна
Došao s vožnje.
Lijepo vrijeme- vjetrić piri
Mario![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ok, znate kaj, odite vrit.
![]()
Daj, Mario, kladim se da si ti tamo najveći spammer i sad tu nešto izmišljaš...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Eto me na FER- u, ako se 155 ljudi ne predomisli![]()
Također, ako se 210 ljudi predomisli![]()
ne kuzim.
kak to mislis ako se ne predomisle?![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Tvoji kolege modovi su:
georgy 795. na listi (a primaju 640)
Mario92 853. na listi.
Sreća pa nisam ni ozbiljno mislio na FER, više sam ciljao na FOI (79./285) i TVZ (26./160)![]()
pa tak nekak mi je i bilo logicno, da.
zato mi nije bilo jasno kad je georgy napisao ako se xy ljudi NE predomisli.. onak, pa trebaju se predomislit
zazujala na fejsu, zazujala tu.
dobro da nisam isla cestitat
mario, TVZ, pretpostavljam?? bjavo
georgy??
Ne...
Ja sam 485., a primaju 640.
Ako ih se 155 predomisli i odaberu FER kao prvi prioritet (u što čisto sumnjam)- onda neću upasti.
A, ti upadaš ako ih se 210 predomisli i makne FER s mjesta prvog prioriteta
Luna- cccc... kako sumnjaš u mene... joj, joj...![]()
![]()
da, sad sam isla gledat a fejs.
ne kuzim i dalje to sa 155 ljudi koji se ne smiju predomislitto su neke fore s drzavnom maturom, jel da?
dakle, bjavo georgy
edit: ma na kojih to 6 fakseva si medju prvih 5????moj naklon!!
Fakultete odabireš po prioritetu.
Ako upadneš na prvi, na ostale te ne upisuju.
Znači, recimo da je netko 50. na TVZ- u.
Ako ja umjesto FER- a (koji trenutno ima najviši prioritet) odaberem TVZ, ovaj koji je 50. postaje 51.
Ako on umjesto TVZ- a odabere FOI- 51. postaje 50.
koje komplikacije..
cekaj, hoces reci da jos xy dana neces znati jesi li upao i gdje si upao? mislim, do kad se svi trebaju izjasniti koji faks upisuju?
edit: a sad vidim na fejsu, 3 dana je rok.
znaci, realno, u ta tri dana se rang liste mogu svuda pomicati jos puno mjesta.
fakat zbunjujuce.
ja bih si kosu pocupala u ta tri dana.
osim, naravno, za slucaj da sam na 6 fakseva medju prvih 5![]()
a daaaaj, sapni mi bar na kojim to faksevima sve???
Ako te zanima detaljnije o rang listama...
Do 8.7. se mora odabrati i tek tada su konačne liste. A, sad se mijenjaju svakih sat vremena.
Tako da, ako si blizu crte, imaš šanse i upasti i ispasti do 8...
Ma, nije toliko komplicirano- kad vidiš kako to izgleda
A, meni se to čini čist ok izvedeno.
i neces mi reci, ha?
ah, okej.
ja sam i dalje veri veri praud na koljegu moderatora:ljubitetetkaucelopametno:
Nisam vidio edit
Eto sličice.
Ma, ne vjerujem da će se toliko pomicati za FER.
Jer, tko je stavio FER na listu, vjerojatno misli samo ići na tehničke fakultete, a pošto je FER među najpoznatijima (boljima?)- vjerojatno je prvi na listi prioriteta.
Tako da se ne brinem.
Ali, ovi koji idu na neke društvene fakultete- tu bi moglo biti velikih pomaka.
Jer, većina su iz gimnazija pa mogu svugdje i većina ih nije sigurna da žele određeni fakultet- tako da mislim da će tu biti dosta premišljanja i pomicanja.
Em, ne.
Ispred nas su SVI koji su stavili taj faks na listu, be obzira na prioritet.
Uglavnom, Luna, TVZ mi je na 2. mjestu. Na prvom mjestu je FOI
Iako, sad ovise neke druge stvari budem li išel na foi ili ne. Smještaj, prijevoz, troškovi, šanse za posao kasnije itd.
EDIT: Inače da, ja sam skužil da nisi upal na FER. Čestitam :clap:
EDIT 2: evo, da i ja stavim svoju sramotu:
Uglavnom, zadovoljan sam. Štoviše, prezadovoljan kad se sjetim katastrofalno užasno velikog epic faila - matematike na maturi
EDIT 3 - sad sam skroz zbunjen, ignorirajte sve kaj sam napisal jer sam očito krivo informiran oko nekih stvari :\
Zadnji uredio Mario92 : 04-07-2011 u 00:59
Onda sam ja krivo shvatio...
Makar mi to nema smisla
Kakve veze onda ima odabir prioriteta i ažuriranje svakih sat vremena, ako ćeš biti na listama svih fakulteta- bez obzira na prioritet...
ma deckovi, bravo!!
mario, RGNjedan od fakseva zbog kojih mi je jako zao sto sam tuka po pitanju svih prirodnih predmeta. pa nije uopce bilo smisla upustati se u nesto slicno..
al, RGN![]()
Ti po platformama skakala.
Odo spavati![]()
Kada ističe prijava studijskog programa na postani-student za jesenski rok?? Što ako je istekao? Za Pulu je istekao u četvrtak, za Rijeku se još mogu prijavljivati. taj dio baš ne kužim...
Edit, ok jesenski rok ima neke druge datume ipak
Zadnji uredio xlr : 04-07-2011 u 03:16
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks