rav, ne valja onaj rofl.
Ovaj je pravi![]()
IMAMO.
Ne "imam".
Bah.
I da, Luna je totalno skroz sitna, skoro se opce ne bi reklo da je blazena.![]()
rav, ne valja onaj rofl.
Ovaj je pravi![]()
Україна
Ne mogu se sjetiti u kojem filmu lik kaže: "Yes, no, maybe?"
Maybe je onako kao produljeno- mejbiii i lik to nekim gej tonom kaže (ili kao neki francuski naglasak).
Mislio sam da je iz Mrak filma, ali nisam siguran...
Zadnji uredio georgy : 29-06-2011 u 23:52
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
points, e bas taj rofl
hoce netko drugi ovaj put zicat bimbija?? ja sam zicala za fejspalm![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bem im sve, rang liste tek 4.7.
Gamad, ja ostao budan do kasno u noć da saznam rang liste i onda konji promijene datum... psmtr
Promijenili google. Nije mi baš nešto.
Taj tvoj rofl objedinjuje:
1.) lupanje po stolu
2.)facepalm
3.) dr****e
I'm just sayin'![]()
A najmanje od svega valjanje po podu.![]()
Ako vas ja povaljam po podu pa cete vidjet tko vozi traktor a tko otvara kapiju...
![]()
Bas mi se svidja ova muzika na HRT 2.
Pustaju Olivera, big like!
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
OT: Jedem i gledam hoće li se krevet sam složiti...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
a zakaj ljudi opce slazu krevet kad ce ga navecer tak i tak opet razbacat?moj je slozen i uredan samo kad mijenjam posteljinu
i hajt, ponekad kad nam dolaze gosti, jer nam je kupaona u sklopu spavace.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Roditelji me tjeraju da poštujem tradicionalne konvencije
Dao nešto krvi, pročitao Crvendaća- prebolesno, a sad i kupio Jedan hitac (nije bilo ostalih od Nesba...).
![]()
Ja mislio da su zenske perfekcionisti i da kod njih sve mora biti cisto i uredno![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pa mislim, meni je normalno pospremit krevet cak kada mi je ujutro skola pa se dizem u pol 7..
Ne vidim problem
OT: Fasciniraju me reklame ala Teta Violeta
Kaže mi stara sad da se je neki miš uvukao u našu šupu i pojeo grlo onog malog kanistra od 3L šta prodaju vodu u njemu. Unutra sam imo 3L ulja. Kad je to poždero,srknuo je nekih 2 deca maslinova ulja šta je bilo unutra. Valjda bi i još potegnuo da ga nije bilo strah da se ne utopi. Pa *ebali mater svoju,šta sad i ulje piju?
Ništa,prolij ostatak i Bog te veselio...![]()
Bookmarks