Ja mogu potvrditi da je odabir broja radio fino, ali to je bilo par dana nakon sto su omogucili tu uslugu! Ocigledno sada ili namjerno onemogucuju uslugu ili je tolika navalica na server...![]()
Da, cuo sam od dosta kolega da imaju također problema sa tim biranjem broja...pa su odustali neki od mreže zbog tog...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ja mogu potvrditi da je odabir broja radio fino, ali to je bilo par dana nakon sto su omogucili tu uslugu! Ocigledno sada ili namjerno onemogucuju uslugu ili je tolika navalica na server...![]()
Mislim da nam nije u interesu onemogućiti uslugu koju smo prvi uveli i time skupljati negativne poene kod potencijalnih i postojećih korisnika.Ako zapne, spomenuo sam gdje se može tražiti pomoć pa ćemo izabrati neki broj.
![]()
e ja iman mali blesav problemčić s vama, dakle kad san uzeo prosli paket poziva ostalo mi je 16 sekundi, zadnji poziv je trajao 16 sec, dakle potrosio sam paket, a stanje na racunu je bilo -0.6x lipa, ajd za novi paket moran uzet 10 kn vise, nije problem, ono necu propast za 10 kn, ali nije mi bilo drago, nije fer
i evo danas opet preostale su mi 23 sekunde, zadnji poziv je trajao 23 sekunde, i ponovo na računu -68 lipa,dakle ja sad opet treban uzet jos 10 kn koje mi prakticki nesluze nicemu jer cu imat 9.32 kn s kojima nemogu uzet paket, a moram ih uzet, e sad da se to desi svaki put kad uzmen paket nije dobro a nije bas da mi se da stalno pratit i brojat ocu li ja tocno potrosit te sekunde....
Vrlo teško je 100% točno ovako "na slijepo" reći što je bilo ali kakva smo iskustva imali do sad, poprilično sam siguran da se dogodilo sljedeće u oba slučaja:
Ostalo ti je nekoliko lipa na računu + 16 odnosno 23 sekunde. Poziv je trajao vjerojatno više jer ti je pustio naplatu sljedeće minute. Znači ako imaš 0,05kn na računu, pričaš i potrošiš sve minute,poziv još uvijek traje, sustav vidi da ima novaca na računu i vrši naplatu sljedeće minute. S obzirom da je obračunska jedinica bez paketa 60 sekundi ti zbog toga odeš u minus i poziv se prekine kad prođe ta minuta.
Malo je komplicirano, znam.. U ni jednom slučaju ne možeš otići u minus više od -0,70kn.
nie nie nego je poziv trajao tocno koliko mi je ostalo u paketu, oba puta, ali je iritantno malo jer s minusom nemogu in ni na besplatni facebook, moran uzimat dodatnih 10 kn. koje san prisiljen potrosit na nagradne igre, ali tribali bi barem upozorenje ubacit ili nesto, jer za internet paket kad se potrosi, dobije se poruka i nemozes vise surfat
Složit ćeš se da je jako teško točno u stotinku pogoditi u pozivu koliko ti je ostalo. Ti si "gađao" 16 odnosno 23 sekunde i kažeš da si točno pogodio. Ako zakasniš malo, već krene naplata sljedeće minute. Za sad ne postoji usluga koja bi upozorila na to jer ti nastavljaš koristiti uslugu za koju imaš novac na računu.
ma sta je najtragicnije nisan ja gađa, slucajno se desilo da sam dva puta tocno pogodio, al dobro to malo nije fer ali opet nema veze jer 24 sata daju laptop ako posaljes sms
dakle mene muci i to kad si sa minusom nemozes se spojit na fejsić, a misto di mogu kupit bon mi nije usput nikako kilometar ipo hoda u krivom smijeru
![]()
@OuttaControl
Oprosti ali ipak je neozbiljno kad na racunu imas manje od 1kn (ili koliko vec kad uspijes otici u minus 0,68kn) i buniti se sto moras uplatiti jos 10kn jer si otisao u minus!?!?![]()
Imam pitanje - naplaćuje li se usluga Propušten poziv?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
.....nemogu in ni na besplatni facebook
kak nemres,ja imam na racunu 0,01(znaci nikaj)i spajam se normalno na 0.facebook!!mozda zato kaj nisam u minusu
btw. kaj se tice odabira broja ,2 sam odabrala,bez problema![]()
Zadnji uredio lili : 01-07-2011 u 20:09
Moby, ne naplaćuje se![]()
@10aLEX
prva stvar procitaj sve prije komentiranja,
druga stvar ako uzem 50 kn npr uzet cu paket od poziva za 10 kn paket od poruka za 30 kn i internet paket od 10 kn to je tocno 50 kn i na racunu cu imat 0.00 ali posto udjem u minus nemogu s 50 kn nego mi za to treba 60 kn, i kad pokupujem pakete ostane mi 9.50 kuna s kojima nemogu nista pametno napravit nego igrat nagradne igre i zvat ezo tv -.-'
e i sad ti meni objasni sta je neozbiljno tu kad iman paket interneta, paket poziva i paket poruka, sta meni onda trebaju pare na racunu?
a na bonbon sam i prešao samo radi ovih paketa, jer i u VIP-u san imao pozive za 75 lipa prva min pa onda 50 lipa, tako da s tih 9 kn neman nikakvu uštedu, a ujedno sam imao puno puno bolji signal nego na bonbonu, na kojem cak ni u sobi neman signala dok je na vipu na istom mijestu 100%
e i nadalje ja sam student i ja za tih 10 kn mogu dva dana dobro ručat
@lili
a kad si u minusu i ides se spojit na 0.fb.com pise ti privremeni problem s mrežom i tako sve dok ne nadoplatiš
Zadnji uredio OuttaControl : 02-07-2011 u 21:28
u pravu si !! Jucer je htio ,a sad nece!!
@OuttaControl
Ti govoris o 9,5kn a na kraju si imao oko 1kn na racunu!
I ja koristim bonbon i slazem se u tome da je nezgodno ako imas paket od 20min./10kn razgovora i ostane ti recimo 1min. ili malo sitno. Ti ne mozes nadoplatiti taj paket vec moras cekati da potrosis tu minutu, a naravno nikada ne mozes tocno znati koliko ces pricati u sljedecem pozivu i obicno pocnes trositi te novce izvan paketa (tih 9,5kn).
Moj ti je onda savjet da cuvas tih 9,5kn a ne da ih trosis na nagradne igre!![]()
ee to si u pravu, tribalo bi bit omogućeno da nadopunis paket s novim ako je potrebno, il cak zamines kad si prikraju a ne da moras cekat
EDIT: e i di necu igrat nagradne kad san u plusu vec 160 kn zbog togadobia san dvi ulaznice za party na nagradnoj
e i jos jedan prijedlog, da vam programeri naprave npr da posaljemo poruku
Hocu 111 - mali paket svega
Hocu 121 - mali poziv srednji poruke mali internet
Hocu 301 - veliki poziv bez poruka mali net
itd itd pa da nemoram slat 20 poruka nego dvi
Zadnji uredio OuttaControl : 03-07-2011 u 17:26
Zanimljiv prijedlog.
sad moraš tipkat 3 poruke: HOCU/1/DA
Moraš potvrditi, tako da možda da se s 3 smanji na dvije....
Prvi si spomenuo ovakav prijedlog, obećajem da ću se raspitati pa da vidimo kolko je to tehnički (ne)izvodivo. Ova sad metoda koju imamo možda i je malo zamorna ali ova tvoja je priznat ćeš i malo složenija.
A aktivacija preko linka na mobitelu? Jel to netko probao?![]()
macgyver, točno, u pravu si. 4 poruke a ne 3.
10aLEX, pošalji riječ "PAKET" na 0970 i dobit ćeš u sms-u jedan link, na njega se spojiš i probaj aktivirati pakete onda. Puno je jednostavnije i brže. A pristup tom linku i promet koji tamo radiš je besplatan.
Ovo super radi cak i na nepametnim telefonima (Alcatel OT-800) i mislim da je puno lakse od sms aktivacije! Ali kad se pokrenuli ovu uslugu, ja sam sada prvi put cuo za nju, nisam nista vidio na www.bonbon.com.hr a ni na facebooku/twitteru se niste hvalili tim!
od toliko kvalitetnih usluga i ponuda jednostavno nismo stigli![]()
ali budemo![]()
ovo nam je as iz rukava![]()
vidis nisan ni ja znao za to za link taj, to je isto korisno,
a ovo nebi trebalo bit tehnicki nezvedivo usotalom nebi tribalo bit vise od 10tak linija koda
posto vjerojatno rade po switch/case principu treba samo dodat par varijabli i par S/C i to je to
a kompliciranije malo je al je definitivno brže pa ko zna nek koristi![]()
ko zna nek koristi link pa će biti još jednostavnije i brže, zar ne?![]()
Bookmarks